تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 432 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام داش فرشيد و بازم ممنون!
    ببخشيد اگه خواسته باشم رشته آي تي در دانشگاه علمي کاربردي قبول بشم(ثبت نام وآزمونش رو بدم) بازم بايد اينا رو بخونم؟چه کارداني و چه کارشناسي پيوسته؟
    کلا دروسي که بايد بخونم ميشه بگيد دقيق و گويا باشه چون من بايد از همين الان بگردم و يداشون کنم و بخونم!
    بله باید بخونین.

برا منابعش هم بهتره همین تاپیک رو یه دور سرچ کنین .

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .bahman.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای ثبت نام پودمانی احتیاج به پیش دانشگاهی هست؟ هزینه علمی کاربردی کمتره یا پیام نور؟؟

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ببخشيد چند تا سوال فوق حياتي داشن لطف کنيد با دقت بخونيد جواب بدين!قبلش بايد يه توضيحاتي بدم سوالم هم بعد همون توضيح هست!

دليل اينکه تجديد از پيش دانشگاهي دارم بيشتر به دليل سربازي و کنکور 90 هست چون اگه قبول ميشدم نميتونستم برا کنکور 90 برنامه ريزي کنم برا همين چون هدف من بعد شرکت در دانشگاه علمي کاربردي و قبول شدن در اون کنکور 90 هم هست برا همين اگه خدايي ناکرده به هر دليلي نتونستم يا قبول نشدم اين علمي کاربردي رو اولا ميتونم برگردم و دوباره تجديديها رو امتحان بدم؟(به همون دليل سربازي و کنور 90؟)؟
    دوما اگه قبول شدم(علمي کاربردي) چون کنکور 90 نياز به پيش دانشگاهي داره تکليف پيش دانشگاهيم چي ميشه آيا راهي هست که بشه پيش دانشگاهي رو جداگانه برم و علمي کاربردي رو هم جدا برم؟
    اگه آره که بهتر و اگر نيست پسس تکليف کنکور 90 چي ميشه؟
    بعد ازاين که علمي کاربردي قبول شدم باز برا سربازي تا کي وقت دارم؟کارداني که تموم شد؟
    ببخشيد اينا رو همه اگه نميدوني خواهش ميکنم بپرس ازجاي معتبري و اينم بپرس که امسال علمي کاربردي آي تي پيوسته نداره؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

برای ثبت نام پودمانی احتیاج به پیش دانشگاهی هست؟ هزینه علمی کاربردی کمتره یا پیام نور؟؟
    بستگی به رشته داره . اگه فنی باشه نه.

سلام ببخشيد چند تا سوال فوق حياتي داشن لطف کنيد با دقت بخونيد جواب بدين!قبلش بايد يه توضيحاتي بدم سوالم هم بعد همون توضيح هست!

دليل اينکه تجديد از پيش دانشگاهي دارم بيشتر به دليل سربازي و کنکور 90 هست چون اگه قبول ميشدم نميتونستم برا کنکور 90 برنامه ريزي کنم برا همين چون هدف من بعد شرکت در دانشگاه علمي کاربردي و قبول شدن در اون کنکور 90 هم هست برا همين اگه خدايي ناکرده به هر دليلي نتونستم يا قبول نشدم اين علمي کاربردي رو اولا ميتونم برگردم و دوباره تجديديها رو امتحان بدم؟(به همون دليل سربازي و کنور 90؟)؟
    دوما اگه قبول شدم(علمي کاربردي) چون کنکور 90 نياز به پيش دانشگاهي داره تکليف پيش دانشگاهيم چي ميشه آيا راهي هست که بشه پيش دانشگاهي رو جداگانه برم و علمي کاربردي رو هم جدا برم؟
    اگه آره که بهتر و اگر نيست پسس تکليف کنکور 90 چي ميشه؟
    بعد ازاين که علمي کاربردي قبول شدم باز برا سربازي تا کي وقت دارم؟کارداني که تموم شد؟
    ببخشيد اينا رو همه اگه نميدوني خواهش ميکنم بپرس ازجاي معتبري و اينم بپرس که امسال علمي کاربردي آي تي پيوسته نداره؟

اگه قبول بشین ازتون مدرک پیش دانشگاهی میخوان. اگه نداشته باشین ثبت نام نمیکنن

علمی کاربردی برای کاردانی کارت پایان خدمت میخواد ولی برای کارشناسی نمیخواد.

در صورت قبولی در کارشناسی معافیت تحصیلی صادر میشه.
    کارشناسی پیوسته IT داره.

موفق باشید

6. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

بستگی به رشته داره . اگه فنی باشه نه.

اگه قبول بشین ازتون مدرک پیش دانشگاهی میخوان. اگه نداشته باشین ثبت نام نمیکنن

علمی کاربردی برای کاردانی کارت پایان خدمت میخواد ولی برای کارشناسی نمیخواد.

در صورت قبولی در کارشناسی معافیت تحصیلی صادر میشه.
    کارشناسی پیوسته IT داره.

موفق باشید
    سلامي دوباره و ممنون!
    ببخشيد من بازم به جواب نرسيدم يک کلام بگيد ميشه پيش دانشگاهي رو همزمان با علمي کاربردي امتحان داد؟(البته پيش دانشگاهي رو به صورت راه دور يا غير حظوري)!
    من نميفهمم چرا کارداني سربازي ميخواد؟منظورتون ترمي هست؟يا پودماني؟آخه شنيدم فقط پودماني ميخواد؟
    اين که ميگيد آي تي پيوسته داره از جاي معتبري شنيديد ميشه من رو مطمعن کنيد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلامي دوباره و ممنون!
    ببخشيد من بازم به جواب نرسيدم يک کلام بگيد ميشه پيش دانشگاهي رو همزمان با علمي کاربردي امتحان داد؟(البته پيش دانشگاهي رو به صورت راه دور يا غير حظوري)!
    من نميفهمم چرا کارداني سربازي ميخواد؟منظورتون ترمي هست؟يا پودماني؟آخه شنيدم فقط پودماني ميخواد؟
    اين که ميگيد آي تي پيوسته داره از جاي معتبري شنيديد ميشه من رو مطمعن کنيد؟
    سلام بر داش فرشيد لطف کن زودتر پاسخ ميداده باش!
    هر بار پاسخ ميدي نصف عمرم کم ميشه شانس ندارم همه چي برخلاف انتظارام در مياد.(شوخي)
    Last edited by hosseingrami; 05-09-2010 at 13:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش كشور . بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در پذيرش دوره‌هاي كارداني علمي- كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي شهريورماه 1389 مي‌رساند، ثبت‌نام براي پذيرش دوره هاي مذكور از روز يكشنبه 21/6/89 به صورت اينترنتي آغاز و در روز شنبه 27/6/89 پايان مي‌پذيرد.

10. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    يك سوال داشتم
    من شغل آزاد دارم و در يك مغازه كار مي كنم - مي خواستم بدونم اگه در دوره ترمي دانشگاه علمي كاربردي شركت كنم مشكلي برام از جهت كار ايجاد مي كنه يا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

داوطلبان دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی می توانند از ساعت 16 امروز برای ثبت نام اقدام نماین

فقط پودماني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فقط پودماني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اره فکر کنم. ترمی فقط یه بار در سال ثبت نام میکنن اونم زمستونه

14. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •