بله باید بخونین.
برا منابعش هم بهتره همین تاپیک رو یه دور سرچ کنین .
بله باید بخونین.
برا منابعش هم بهتره همین تاپیک رو یه دور سرچ کنین .
برای ثبت نام پودمانی احتیاج به پیش دانشگاهی هست؟ هزینه علمی کاربردی کمتره یا پیام نور؟؟
سلام ببخشيد چند تا سوال فوق حياتي داشن لطف کنيد با دقت بخونيد جواب بدين!قبلش بايد يه توضيحاتي بدم سوالم هم بعد همون توضيح هست!
دليل اينکه تجديد از پيش دانشگاهي دارم بيشتر به دليل سربازي و کنکور 90 هست چون اگه قبول ميشدم نميتونستم برا کنکور 90 برنامه ريزي کنم برا همين چون هدف من بعد شرکت در دانشگاه علمي کاربردي و قبول شدن در اون کنکور 90 هم هست برا همين اگه خدايي ناکرده به هر دليلي نتونستم يا قبول نشدم اين علمي کاربردي رو اولا ميتونم برگردم و دوباره تجديديها رو امتحان بدم؟(به همون دليل سربازي و کنور 90؟)؟
دوما اگه قبول شدم(علمي کاربردي) چون کنکور 90 نياز به پيش دانشگاهي داره تکليف پيش دانشگاهيم چي ميشه آيا راهي هست که بشه پيش دانشگاهي رو جداگانه برم و علمي کاربردي رو هم جدا برم؟
اگه آره که بهتر و اگر نيست پسس تکليف کنکور 90 چي ميشه؟
بعد ازاين که علمي کاربردي قبول شدم باز برا سربازي تا کي وقت دارم؟کارداني که تموم شد؟
ببخشيد اينا رو همه اگه نميدوني خواهش ميکنم بپرس ازجاي معتبري و اينم بپرس که امسال علمي کاربردي آي تي پيوسته نداره؟
بستگی به رشته داره . اگه فنی باشه نه.
اگه قبول بشین ازتون مدرک پیش دانشگاهی میخوان. اگه نداشته باشین ثبت نام نمیکنن
علمی کاربردی برای کاردانی کارت پایان خدمت میخواد ولی برای کارشناسی نمیخواد.
در صورت قبولی در کارشناسی معافیت تحصیلی صادر میشه.
کارشناسی پیوسته IT داره.
موفق باشید
سلامي دوباره و ممنون!
ببخشيد من بازم به جواب نرسيدم يک کلام بگيد ميشه پيش دانشگاهي رو همزمان با علمي کاربردي امتحان داد؟(البته پيش دانشگاهي رو به صورت راه دور يا غير حظوري)!
من نميفهمم چرا کارداني سربازي ميخواد؟منظورتون ترمي هست؟يا پودماني؟آخه شنيدم فقط پودماني ميخواد؟
اين که ميگيد آي تي پيوسته داره از جاي معتبري شنيديد ميشه من رو مطمعن کنيد؟
سلام بر داش فرشيد لطف کن زودتر پاسخ ميداده باش!
هر بار پاسخ ميدي نصف عمرم کم ميشه شانس ندارم همه چي برخلاف انتظارام در مياد.(شوخي)
Last edited by hosseingrami; 05-09-2010 at 13:31.
سازمان سنجش آموزش كشور . بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در پذيرش دورههاي كارداني علمي- كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي شهريورماه 1389 ميرساند، ثبتنام براي پذيرش دوره هاي مذكور از روز يكشنبه 21/6/89 به صورت اينترنتي آغاز و در روز شنبه 27/6/89 پايان ميپذيرد.
سلام
يك سوال داشتم
من شغل آزاد دارم و در يك مغازه كار مي كنم - مي خواستم بدونم اگه در دوره ترمي دانشگاه علمي كاربردي شركت كنم مشكلي برام از جهت كار ايجاد مي كنه يا نه؟
داوطلبان دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی می توانند از ساعت 16 امروز برای ثبت نام اقدام نماین
فقط پودماني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره فکر کنم. ترمی فقط یه بار در سال ثبت نام میکنن اونم زمستونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)