احتمال خیلی زیاد ویندوز آپدیت داره از کانکشنت استفاده میکنه
Control Panel - Automatic Updates - Turn off Automatic Updates
احتمال خیلی زیاد ویندوز آپدیت داره از کانکشنت استفاده میکنه
Control Panel - Automatic Updates - Turn off Automatic Updates
نه اینو turn off کرده بودم ولی باز درست نشد...حتی با alt+ctrl+delete هم می زنم بجز برنامه های خود ویندوز برنامه دیگه ای کار نمی کنه حالا من موندم... یکم بیشتر راهنمایی کنید... برنامه ای وجود نداره بفهمم؟؟؟!!!!
![]()
یادمه اون زمانا یه فایروالی بود به اسم Online Armor محیطش طوری بود که تمام برنامه های متصل به نت رو نشون میداد و میزان مصرف هر کدوم رو هم نشون میداد الان ویندوز ندارم تست کنم ببینم هنوزم همون قابلیت رو داره یا نه![]()
من سعدی هستم ... یه دو ماه بود مشکل داشت الان یه چند روزه خوبه ... اون روز مدیر فروش شاتل رو دیدم گفت قراره از تهران بیان درستش کنن و مثل اینکه واقعا اومدن و گلستان رو درست کردن ... پیش شماره من 334 هستش و خونمون هم ویلایی هستش ... اونایی که فیبر نوری شدن فکر کنم اپارتمانی باشن ما که هنوز خبری نیست و فکر هم نکنم برنامه ای برای فیبر نوری کردن ما داشته باشن چون هنوز زیر ساختی هم توی خیابان ایجاد نشده![]()
از نرم افزار bw meter استفاده کن
اینم لینکشتب detail روی دکمه monitor کلیک کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حالا که متفرقه تعطیل شده چطوره یه گروه به اسم اهوازی ها درست کنیم ؟
اینجا بساز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اینو ببینین
میگم بچه ها شب جمعس همگی دعا کنیم برای کسایی که مشکل دارن تا انشالله مشکلشون حل شه
شاید این جمعه مشکل حل شود شاید...................![]()
حالا اینو ببینید! مال دیشب منه!
معلوم نیست چه میکنن اینا.یه جا قطعه یه جا اینجوری! اهواز شهر هردمبیل!![]()
گروه اهوازی ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)