تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 215 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

داره خودمونی میشه space20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اول از دانش جويان رشته هاي مختلف در مورد رشته شون سوال پرسيدم (دانشجو ها نه مشاورها)
    حالا ديگه بر اساس علايقم خودم انتخاب رشته مي كنم.
    راست میگن خواهشا به ما هم بگید چون ما از هرکی تو رشته ریاضی میپرسیم میناله شما حالا چی انتخاب کردید؟(کاش من اصلا تجربی بودم دیگه پرسیدنم نداشت!!!)

2. این کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر منم بهترین مشاوره همون دانشجو هاس
    اگه رشته ای دوست دارین ار دانشجوهای اون رشته بپرسین بهتره
    صحبت 4 سال زندگیه دیگه! (شایدم بیشتر)

4. 2 کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه space20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ملت شریف کجایید؟
    چه کار میکنید؟
    ما بسیار حوصله مان سر رفته پیشنهادی ندارید؟
    اونا که خوب کردن حتما دارن از فکر خوب کنکورشون لذت میبرن بقیه هم حتما دارن درس میخونن
    هرکی خوب کرده یه توصیه واسه سال بعد ما بکنه ما عوضش دعا میکنیم براش که خدا رتبه یک بهش بده!!!

6. این کاربر از space20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر منم بهترین مشاوره همون دانشجو هاس
    اگه رشته ای دوست دارین ار دانشجوهای اون رشته بپرسین بهتره
    صحبت 4 سال زندگیه دیگه! (شایدم بیشتر)
    حتما بيشتر از 4 سال، تازه بعد از 4 سال مي خواييم كار مناسب با اون رشته را پيدا كنيم...
    يعني 5 يا 6 سال ديگع كارمون با رشته انتخابي شروع ميشه تا آخر عمر.

8. 2 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ati خانم کمی از اون اطلاعاتی که پرسیدین به ما هم بدین.

راستی دوستان لطف کنید دیگه درصدها رو نگذارید واسه تخمین رتبه.تا تا چند روز دیگه پته ها همه روی اب ریخته میشه
    سلام.
    حتما اگه بدونم كمكتون مي كنه مي گم...
    آخه يك دفعه چيزهايي رو كه شنيده بودم گفتم، يكي ازدوستامون گفت "زياد به خودت زحمت نده، توي كتاب انتخاب رشته سازمان سنجش هم دقيقاهمينا ر نوشته..."

ولي حالا اون هايي رو كه به نظرم به دردتون مي خوره رو مي گم.

يكي از بچه هايي كه با رتبه 400 كشوري و 200 منطقه 1 ، معماري دانشگاه تهران رو ميخوند، گفت :رشته ما بيشتر طراحيه... از روز اول ما رو بردن تو حياط به ما گفتن عكس ساختمان دانشگاه رو بكشيد... درس خواندني و حفظ كردني زياد نداريم، جزوه هايي هم كه معلم بهمون مي ده بيشتر عملي هستن.
    يكي ديگه از بجه هايي كه فاغ التحصيل معماري از دانشگاه آزاد بود، گفت: فعلا بازار كاري نداريم، يعني تا حدود 2 سال فقط بهمون اجازه مي دن كه نقشه خونه 2 يا يك طبقه رو بكشيم، بعد ها شايد بگذارن كه نقشه ساختمون چند طبقه بكشيم.
    البته اين حرفش با حرف يك مشاور كه ظاهرا آشنايي زيادي با معماري داره، در تناقضه كه مي گفت نه اصلا هم اين طور نيست كه معماري يه رشته مناسب براي خانم هاست ... مخصوصا آنهايي كه خلاقيت دارن. و بازار كار خوبي داره. البته من هم با اين قسمت حرفشون موافقم كه "هر كس در كارش تلاش كنه كه از بقيه بهتر باشه، حتما بازار كاري هم براش هست"

يكي از پسر هايي كه كارشناسي سخت افزار كامپيوترش رو گرفته بود، گفت: مي خوام واسه ارشد وارد گرايش معماري كامپيوتر بشم، چون برق رو دوست دارم، معماري كامپيوتر هم به برق نزديكه.... و اين كه معماري بيشتر نقاشي و طراحي و يك كار هنري هست رو تاييد كرد.
    و اضافه كرد كه نرم افزار كامپيوتر براي دخترها بهتره، چوت حتي با ليسانسش هم مي شه شغل خوبي رو پيدا كرد. (البته خودم ميشناسم كسي رو كه هنوز ليسانس نرم افزارش رو نگرفته اما چون رشته اش رو خيلي دوست داره و مطالعه هاي خارج از دانشگاه زياد داشته الان كار خيلي موفقي داره)
    از پرس و جو هام فهميدم كه در دانشگاه يك سري درس اي پايه رو در مورد كامپيوتر ميگن، اما براي اينكه از علم روز دور نباشي بايد خودت جداگانه هم در زير شاخه مورد علاقه ات بيشتر مطالعه كني.

يكي ديگه از دانشجوهايي كه الان داره دكتراي برقش رو مي گيره (فكر كنم در دوره هاي تحصيليش در دانشگاه تهران بوده) مي گفت: برق رشته ي بسيار سنگينيه، (همون طور كه در پيك سنجش اين هفته هم رتبه هاي برتر رياضي كه برق رو انتخاب كرده بودن مي ناليدند) رياضي در برق خيلي زياده، شايدهم بيشتر از هر رشته ديگه اي... اما در كامپيوتر رياضي رقيق تر و به جاي آن درس هايي مثل برنامه نويسي جايگزين ميشه، پيشنهاد داد كه بين صنايع و كامپيوتر تحقيق كنم چون مثل اينكه ظاهرا زحمتشون از برق كمتره اما بعدا حقوقشن يكي ميشه. گفت مكانيك هم رشته سنگينيه. در مورد بازار كار برق هم براي خانم ها به اندازه صنايع و كامپيوتر نيست، مگر اينكه يك نفر بخواد تا دكترا ادامه بده.
    در مورد معماري هم گفت شخص اگه به هنر علاقه مند باشه، رشته مناسبيه.
    يك خانم فارغ التحصيلي صنايع هم گفت بيشتر كار موجود در كارخانه ها است و بعضي ديگر از فارغ التحصيل ها در شركت رجا مشغول به كار هستن.

اگه زياد در مورد رشته هاي مناسب آقايون ننوشتم معذرت مي خوام، چون رفته بودم واسه خودم تحقيق!
    خب...... اميدوارم استفاده كرده باشيد، مي دونيم كه انتخاب رشته نزديكه، اميدوارم تا حالا با آگاهي كامل و چشمايي باز حداقل رشته هاي مورد علاقه تون رو پيدا كرده باشين.

راستي لطفا به اين تاپيك هم سري بزنيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 13 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

بچه ها اینبار که استاد bnmnb پست زد اینجا همه ازش تشکر کنیم تا جور زحماتش رو بکشیم...از هممون بلا استثنا تشکر کرده..

12. 5 کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

bnmnb هم بیکاره ها

14. این کاربر از pouria007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها اینبار که استاد bnmnb پست زد اینجا همه ازش تشکر کنیم تا جور زحماتش رو بکشیم...از هممون بلا استثنا تشکر کرده..
    ممنون از شما دوست عزیز من به خدا توقعی از شما دوستان ندارم.این دکمه رو هم گذاشتن برای تشکر دیگه.من هم به خاطر زحمتی که بچه ها برای نوشتشون می کشن ازشون تشکر می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

من دو تا خواهر دارم که مهندس کامپیوتر و مهندس معماری هستند.اگر سوالی در زمینه ی هر یک از این رشته ها داشتین ، بپرسین . درخدمتم.

17. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام Ppesarebabaمیشه در مورد رشته معماری توضیح بدین بازار کارش چه طوره ؟ میگن این رشته زیر سایه عمران و فارغ التحیلهای معماری بی کارن راسه میگن بیشتر هنره ؟
    ضمنا اگر کسی شماره یا ادرسی از اقای نیکخو داره ممنون میشم اگر بده

19. 2 کاربر از RMDT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •