این دوستم با گوشی 5800 نوکیا
اینم من بیچاره با گوشی شکست خورده jet( البته فقط تو این زمینه ها من کم نمی یارم
)
تو هم نتونستی کاری کنی هی!!!!! این هم بگذرد.باز هم تشکر![]()
این دوستم با گوشی 5800 نوکیا
اینم من بیچاره با گوشی شکست خورده jet( البته فقط تو این زمینه ها من کم نمی یارم
)
تو هم نتونستی کاری کنی هی!!!!! این هم بگذرد.باز هم تشکر![]()
ممنون میشم راهنمایی کنید
کد نشون دادن ورژن فعلی گوشی چیه ؟
جدیدترین و بهترین فریم ویر موجود چیه که مشکل دریافت و ارسال پیامک فارسی و همچنین کی پد فارسی رو نداشته باشه ؟ لطفا لینکشو بدید
خیلی خیلی ممنون
اگه منظورت از کد IMEI
#06#*
خب شاید تعداد کاراکتراتون بیشتر از یه اس ام اس میشه.من که تا حالا همچین مشکلی ندیدم.
شما #1234#* رو بزن.در ضمن برای فارسی فقط یه فیرم ویر هست که اونم رو گوشیت نصبه.
سلام دوستان
فریم ویر فارسی برای جت رو از کجا میشه دانلود کرد. منظورم مدل S8003JPIH1 یا بالاترش است
من گوشیم رو به S800MXEJA1 فلش کردم. امکانات جدیدی برای آن اضافه شده از جمله DLNA اما فارسی (و عربی) رو اصلا نداره.!
البته مشکل من با این گوشی حل نشد.
در گوشیم وقتی دوربین رو روشن می کنی بعد از چندین ثانیه رستارت میشه!
یکی گفت فلش بزنی درست میشه اما نشد. البته وقتی دوربین جلو رو فعال می کنم رستارت نمیشود و تصویر جلو رو نشون میده
اما هنگامی که دوربین اصلی فعال است رستارت میشود. این مسئله از دیروز بوجود اومده، دلیل خاصی هم نداشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا کسی از دوستان به همچین مشکلی برخورد کرده؟
بي زحمت يكي لينك دانلود فريمور S8003JPIH1 رو بذاره![]()
علی الظاهر S8003JPIH1 نیست و فقط روی گوشی ها نصب میشه،
کسی میدونه چطوری میشه از روی یک گوشی فریمویر اونو به کامپیوتر منتقل کرد، یا از یک گوشی به گوشی دیگر فرستاد؟
سلام به همه دوستان
من چند روزه که دارم امکانات و قیمت های گوشی ها رو تا 350 بررسی میکنم
در نهایت به این 3 تا گوشی رسیدم
HTC Tattoo
Samsung S8000 Jet
Samsung b7300 OmniaLITE
گوشی های خودم هم SonyEric k750i و w810i هستن
امکانات گوشی برام خیلی مهمه
دوربین برام مهمه
GPS هم برام اهمیت داره
(استفاده عمده من از GPS برای گرفتن زمان 0 تا 100 خودرو ها و در مسافرت ها حداکثر سرعت ، حداقل سرعت ، میزان رانندگی (زمان و مسافت) ، میزان توقف (زمان و مسافت) هستش)
توانایی استفاده از هندزفری بلوتوث
گوشی HTC Tattoo یک مشکل عمده برای من داره اونهم عدم قابلیت استفاده از بلوتوثش هست ولی چون آندروید هست مشکلی برای google map وجود نداره.
گوشی b7300 اصولا دوربین خوبی نداره و قیافه هم نداره و کلید شاترش هم یک وضعیتی هست ولی چون ویندوز بیس هست نرم افزار Garmin روش نصب میشه که نیازهای من رو از GPS بر آورده میکنه.
اما گوشی S8000 jet تمام نیازهای من رو برآورده میکنه ، سنسورهاش واقعا کارآمده ، دوربینش هم حرف نداره ، کیفیت فیلم برداریش هم راضی کننده است ، کیفیت LCD هم که حرف نداره ، اماااااا
تا جایی که من فهمیدم هیچ نرم افزار GPS ی روش نصب نیست نه نقشه راه ها ، نه نرم افزاری برای ثبت سرعت و نه قطب نماااا و هیچی (البته اینها همش نتیجه تحقیقات منه ، اگر اشتباه میگم بنده رو تصحیح بفرمایید.)
حالا به نظر شما دوستان ، ایا نیاز های GPS ی من با این گوشی بر طرف میشه؟
(ثبت سرعت و مسافت و ... )
آیا دیکشنری انگلیسی به فارسی میشه روش نصب کرد؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان از دوستان
فواد
Last edited by sars2004; 28-03-2010 at 20:59.
ورژن بالاتری نداره.فقط تونستم اینو برات بزارم.در ضمن این با اونی که میخایی هیچ فرقی نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما همین کدی که نوشتی رو بزن.بعد ۶ بعدش ۳ رو بزن.
امکان بک آپ گیری یا انتقال فیرم ویر از گوشی به گوشی یا پی سی وجود نداره.
جی پی اس فقط رو نسخه خاورمیانه به طور پیش فرض غیر فعاله که با کدهای مخفی میشه فعالش کرد.راحت ترین راهش هم نصب فیرم ویر اروپایی رو گوشی هست که جی پی اس به طور پیش فرض نصب و فعاله.کلا هر برنامه ای که رو گوشی های دیگه باید نصب کنی رو این گوشی خودش نصب شده داره.(مثل بلک لیست تماس گیرنده ها)
قطب نما و سرعت سنج هم داره.هر برنامه ای هم که بخایی میشه نصب کرد ولی بعضی از دوستان میگفتن که دیکشنری های قدیمی روش نصب نمیشه.(من خودم دیکشنری فارسی رو امتحان نکردم.)
در ضمن حروف فارسی فقط روی ورژن خاورمیانه کار میکنه و اگه فیرم ویر اروپایی رو بریزی به کل فارسی نشون نمیده.ولی در عوض کارایی تاچ و سرعت گوشی خیلی بهتر میشه.جی پی اس رو هم نصب شده داری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)