تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 326 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1- به طرز فجیعی خش می افته . من روز اول فهمیدم. باید دقت کنی زیر نور روشن متوجه میشه.

2- کیفیت صداش طبیعیه ولی حجم نداره. و استریو نیست.

3- جای اثر انگشت هم میمونه . خوب هم میمونه! اینم روز اول فهمیدم.

4- امیدوارم درست بشه من که تا حالا جرات نکردم آپدیت کنم. خطرناکه خیلی!

---------------------------------------

صفحه ضد خش و صدای استریو و بدنه بدون ماندن اثر انگشت:

سامسونگ گوشی بعدی که ساخته عیبای امیا 2 رو از بین برده:
    چی بگم. من انشالله اگه فرصت کنم یه عکس از گوشی خودم می ذارم . نه اثر انگشت و نه خش. حتی زیر نور روشن.
    این گوشی جدید هم ظاهرا خیلی عالیه. فقط برای کسایی که به ویندوز موبایل عادت کردن یه ذره وقت میبره تا با UI اون اخت بشن. امیدوارم نرم افزارهای کافی هم برای سیستم عامل Bada موجود باشه.
    Last edited by mhargoon; 22-02-2010 at 15:23.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدمت شما . اینا به نظر شما چیه؟ کلی هم با دستمال تمیزش کردم. تازه شد این. عکس واضح تر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا برای تشخیص دستخط.همینطوری فارسی بنویسیم(سر هم==> مخلصم)تشخیص می ده یا باید حروف رو جدا از همنوشت؟( م خ ل ص م)

اساتید منتظر جوابم...

ان فروم اصلا در حد فروم نیست.حیف پی سی ورلد که 100 بار باید توش خواهش کرد که جوابمو بدین ولی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

همین الان گوشی رسید دستم

باطریش 1500 چینی هست، برای شما هم همینجوریه؟

چند نفر گفتم مثل بنز خط میفته روش، این روکش خودشم که صد تا نوشته و عکس روشه محافظ خوب چی بگیرم که هم کدر نکنه صفحرو هم تاچش ضعیف نشه و هم ضد خش باشه
    Last edited by DJ Fred; 22-02-2010 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

همین الان گوشی رسید دستم

باطریش 1500 چینی هست، برای شما هم همینجوریه؟

چند نفر گفتم مثل بنز خط میفته روش، این روکش خودشم که صد تا نوشته و عکس روشه محافظ خوب چی بگیرم که هم کدر نکنه صفحرو هم تاچش ضعیف نشه و هم ضد خش باشه

دوست عزیز . اصلا این روکش رو نکن. همین الان برو و یه برچسب خوب بخر . 1000 تومن. اگه مال خودش نبود یه دونه all size بخر و سپس این روکش رو بذار روی اون و از دورش برش بده . تا دقیقا مثل خودش در بیاد. تاچش هم خیلی خوبه و با روکش هم خوب جواب میده.

باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی . made in japan fabrique au japan

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

ان فروم اصلا در حد فروم نیست.حیف پی سی ورلد که 100 بار باید توش خواهش کرد که جوابمو بدین ولی...

آخه دوست عزیز تشخیص دستخط چیه؟ منظورتون برای تایپ اس ام اسه؟؟ اگ تو قسمت تایپ اس ام اس که فقط برای انگلیسی کار میکنه . و اصلا هم سر هم جواب نمیده . جدا جدا هم باید خیلی دقیق بنویسی تا غلط نشه.

6. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزیز . اصلا این روکش رو نکن. همین الان برو و یه برچسب خوب بخر . 1000 تومن. اگه مال خودش نبود یه دونه all size بخر و سپس این روکش رو بذار روی اون و از دورش برش بده . تا دقیقا مثل خودش در بیاد. تاچش هم خیلی خوبه و با روکش هم خوب جواب میده.

باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی . made in japan fabrique au japan

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

آخه دوست عزیز تشخیص دستخط چیه؟ منظورتون برای تایپ اس ام اسه؟؟ اگ تو قسمت تایپ اس ام اس که فقط برای انگلیسی کار میکنه . و اصلا هم سر هم جواب نمیده . جدا جدا هم باید خیلی دقیق بنویسی تا غلط نشه.
    مگه محافظ برای این مدل ندارن تو علاالدین؟

1000 تومن کجا میدن من 2000 تومن ارزونترین جایی علاالدین سراغ دارم پس تا وقتی اونو نگرفتم نکنمش؟ یعنی اگر وقتی باهاش کار نمی کنم تو کیف اوریجینالش باشه و با انگشت باهاهش کار کنم بازم خط میفته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام دوستان....من یه مشکل دارم...لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه....ممنون
    من کتاب زیاد میخونم
    کتابهای fbook رو چطور میشه خوند...چه کیبردی رو معرفی میکنید.... ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

مگه محافظ برای این مدل ندارن تو علاالدین؟

1000 تومن کجا میدن من 2000 تومن ارزونترین جایی علاالدین سراغ دارم پس تا وقتی اونو نگرفتم نکنمش؟ یعنی اگر وقتی باهاش کار نمی کنم تو کیف اوریجینالش باشه و با انگشت باهاهش کار کنم بازم خط میفته؟

من کرمانشاه خریدم 1000 تومن. عجله نکن منم کندمش 2 روز بعد رفتم براش خریدم که یه دونه خش افتاد روش. من با قلم کار کردم و تو کیف خودش هم گذاشتم. ولی افتاد. ولی اگه نمیتونی تحمل کنی تا فردا ، بککنش ولی فقط از قلم استفاده کن.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوستان....من یه مشکل دارم...لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه....ممنون
    من کتاب زیاد میخونم
    کتابهای fbook رو چطور میشه خوند...چه کیبردی رو معرفی میکنید.... ممنون

کی بورد خود سامسونگ خیلی عالیه. روتیت هم میشه. در مورد کی بورد فارسی هم Arabizer رو من نصب کردم . خوبه سبک. هم اس ام اس فارسی میفرسته هم میگیره. کانتکت هام هم فارسی هاشو نشون میده.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

بابا یه آدم وارد پیدا نمیشه کمک کنه که ویندوزش رو 6.5 کنم؟

من کلی سایت خارجی رو زیر و رو کردم. میگن اگه موقع فلش کردن در قسمت eboot کافیه که قطع بشه یا برق بره یا کامپیوتر هنگ کنه باید با گوشیت خداحافظی کنی.

Eboot (.eb0)
    Some users compared it to a PC bios; another user posted this definition "it's a part of I8000 software that provides the very flashing process. In other words it's a program that replaces PDA, CSC and phone parts of existing firmware to updated ones in I8000 read-only memory"
    The only risk of bricking your phone comes from "eboot": if Eboot will be corrupted during replacement to newer one then you will likely lose the option to save your i8000. That is why changing Eboot is not recommended on every-time basis.
    Personally I'd suggest to flash eboot only while upgrading from WM6.1 to WM6.5 (that's the only time I flashed the eboot), because it seems that not flashing eboot may cause a problem about your phone not going into sleep mode. I guess this was needed for going from a old wm6.1 rom to a new wm6.5 rom, so maybe it will not be necessary again in the future.
    So in the end, even if still suggest to not flash eboot when is not needed, if you are facing some weird problems it may be worth to flash it too.

ولی خداییش ویندوز 6.5 یه چیز دیگست: نگاه:

480 x 800 (400.54K)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •