DVD های جدید و قدیم قطعآ فرق میکنه چون واسه قدیمی ها کنار تاچ پد موس برچسب خوندن Blu-RAY رو زده و این نوع دیسک ها رو میخونه اما مدل دیسک نوری من Slimtype DVD A هست که خب بلو رای هم نمیخونه![]()
DVD های جدید و قدیم قطعآ فرق میکنه چون واسه قدیمی ها کنار تاچ پد موس برچسب خوندن Blu-RAY رو زده و این نوع دیسک ها رو میخونه اما مدل دیسک نوری من Slimtype DVD A هست که خب بلو رای هم نمیخونه![]()
حمید آقا هنوزم میگی روی این آشغالی که سازگار داده دستمون ویندوز 7 نصب کنیم
اگه اینجا اروپا یا امریکا بود هرکاربر اندازه پول 5تا لپ تاپ از این شرکت قرامت میگرفت...
bus cpu 800
main bord & ram 1066
سری z قدیم ! و zg همگی اینطورن . دیگه اگه buss cpu 1066 بود که هیچ سودی واس این ایسر نمی موند با این قیمت .![]()
داغ دلمون تازه نکن دلمون میگیره![]()
5738z من جدیده و چیپستش هم intel gl40 هست ولی رم 2 گیگ ddr3 با باس 1066 روشه و برند رم هم hyundai![]()
برند رم zg هم هیوندای هست 2 گیگ و 1 گیگ سامسونگ . هر دو با باس 1066
شما از کجا خریدی و چند و تاریخ دقیق خرید ؟ . بنویس دوستان هم از اونجا بخرند .
مال شما 100 درصد از قبل در مغازه بوده و فروش نرفته در انبار موجود بوده
خلاصه خیلی خوشانسیدمبارک باشه
![]()
کیفیت بد نوع لیبل نسبت به سری قبل کاملا مشهود هست . کار خود این سازگار وایرانی جماعت به نظر میاد
آرم بلو ری رو برچسب هست راستی ؟
مشکلی داری با سرعت لپ تاپ ؟ تو برنامه های سنگین و...
بر فرض فوتوشاپ cs 4 رو اجرا کن ببین چند ثانیه طول میکشه ران کنه جوابشو بگو .
Last edited by Ami R 940; 07-09-2009 at 18:52.
تنها چيزهايي كه تغيير كرده اينهاست:
1-مادربرد
2-رم
3-چيپست گرافيكي
البته تا الان اينها اثبات شده
خير دوست عزيز مدلهاي قديمي هم هيچ كدوم بلوري نمي خونن اصلا مدل بلوري فقط براي اروپا و امريكا توليد ميشه
دوستان هنوز هم ايسر 5738 حتي مدل زد خيلي سرتر از رقباي هم قيمتش هست
قبلا كه اصلا جاي بحثي نبود.
روي همين ملهاي جديد كه شما مي فرمايين هم من ويندوز 7 التيميت نصب كردم مثل برق و باد كار مي كنه
نگران نباشين
با اين پولي كه دادين الان هم بهترين خريد رو كردين
خير امكانش نبود. چون طبق توافقنامه اي كه سايت همه شركتهاي توليدي هست مي تونن بدون اطلاع شما محصولرو عوض كنن اما بايد اسپك جديد رو در معرض ديد بذارن كه گذاشتن. البته متاسفانه سازگار بر خلاف رفتار حرفه اي اعلام نكرد و فقط اسپكها رو بي صدا دستكاري كرد.
نه عزيز من مسخره نيست. همين ايسر 5738 كه شما داري تازه شده مشابه دل 1545 باز هم دو سر بالاتر
يك بار از نزديك دل 1545 رو ببينين مانيتورش كيبوردش و .. انوقت قدر اين طفل معصوم رو مي دوني
از طرف من ببوسش
ممكنه هر سخت افزاري از منابع مختلف تامين بشه كه همين طور هم هست. البته غير از سي پي يو كه اينتل هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)