تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 93 اولاول ... 3676828384858687888990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یک نفر من رو در این سه زمینه کمک کنه!
    کل بازی تموم شده ولی من اندرخم برنده شدن یک دست پوکر و بلک جک و تاس های 6تایی هستم!
    من تاس رو بلد نبودم کمی بازی کردم فهمیدم جریانش چیه ببین تاس فقط شرط بندیه و حدس زدن

وقتی 3 نفری بازی می کنید یعنی 15 تا تاس روی میز وجود داره هرکس به نوبه خودش در مورد این 15 تاس نظر میده شما 3 تا چیز می تونی بگی: یا یه شرط جدید می بندی یا شرط بسته شده توسط یک نفر رو رد می کنی یا قبولش می کنی

وقتی می خوای شرط ببندی به 5 تا تاس خودت نگاه می کنی می بینی مثلا دوتا تاس 4 داری الان بهترین کار اینه که بگی روی میز (حداقل) دو تا 4 هست. با گذاشتن این شرط یعنی احتمال از دست دادن تاس رو تا اینجا صفر نگه می داری چون هوش مصنوعی تحت هیچ شرایطی ریسک قبول کردن رو نمی ده چون قبول کردن شرط دقیق بودن شرط هست... ریسکش بالاس حالا حریفات یا شرط دیگه ای رو ارائه می دن و شرط تو رو پاک می کنن یا می گن بلوف زدی... اگه کسی بگه بلوف زدی بازنده میشه چون حتی اگه بیشتر از دو تا تاس هم روی میز باشه اونی که گفته بلوف زدی تاس می بازه چون تو حق داشتی حداقل روی میز دو تا 4 هست حالا ممکن دست رقبا هم 4 باشه توی این بازی هر دست بازنده می ده تاس فقط کم میشه و آخر سر هرکی دستش تاس بمونه برنده اس شما اون اوایل وقتی دیدی کسی شرطی گفته که نا باوارانه اس می تونی رسک کنی و بگی بلوف زده مثلا دست هر نفر 5 تا کلا تاس هست حالا یکی بگه روی میز پنج تا سه هست معلومه که شانسی گفته و دستش پنج تا تاس یکسان نمی تونه باشه این احتمالا دستش سه تا تاس 3 هست میاد ریسک می کنه میگه 5 تاست احتمال میده که دست دو نفر دیگه هم حداقل از بین 10 تا تاس دوتاشون پنج باشن و این حرفش درست باشه تازه بیشتر از پنج تا تاس باشه هم بازم مشکلی براش ایجاد نمی کنه... دکلر هم که ریسک بالایی داره وقتی شما دکلر می کنی یعنی میگی که شرط گذاشته شده کاملا دقیق هست اگه کمتر یا بیشتر باشه یه تاس می بازی...

اینو برو بازی کن مثل من معتادش بشو بعد بیا دو تای دیگه رو هم بگم برو حالشو ببر

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب امیدوارم که توضیحاتم واضح بوده باشه در مورد لایر دایز این بازی برای من خیلی اعتیاد آور شد همه اش دوست دارم برم بازی کنم و از اونجایی که هوش مصنوعی خیلی هم باهوش نیست پول مفت خوبی گیر آدم میاد
    کلا اگه حرفه ای بشید خیلی علاقه پیدا می کنید که توی واقعیت هم بازی کنید این بازی رو

اما بلک جک همون بازی 21 خودمون هست باز هم من از این 21 چیزی سرم نمی شد اما این بازی باعث شد اینم یاد بگیرم شما دو تا کارت میگیری توی هر دور مجموع عددی کارت شما باید 21 یا کمتر باشه اینم جزو بازی های ریسکی هست مجموع کارت شما به فرض شده 17 مثلا یه 9 دارید یه 8 که جمعا شده 17 حالا شما صاحب اختیارید یا به 17 قانع میشی یا ریسک می کنی و یه کارت اضافه درخواست میدی این کارت سوم اگه 4 یا 3 یا دو و یا آس باشه خیلالتون راحته ولی از 4 بیشتر باشه شما 21 رو رد می کنی و می بازی دست رو حالا فرض می کنیم روی 17 باقی موندی کارت دهنده اگه از شما بهتر باشه عددش اون برنده میشه و اگه کمتر باشه یا کارتاش از 21 تجاوز کنه دست رو به شما می بازی و شما پوینت می بری بعضی مواقع هست شما وقتی 2 تا کارت رو میگیری یه دونه 10 میگیری یه دونه کینگ یا مثلا سرباز یا ملکه اینا ارزششون 10هست ( آس هم که خیلی کارت خوبیه کلا آس به منزله لنج طلاس شما اگه دستت آس بیفته هم مختارید اون رو یک حساب کنید هم 10 زمانی که ببینید 10 حساب کردن آس باعث تجاوز مجموع شما از 21 باشه می تونی 1 بگیریش خیلی کارت تاپی هست توی بلک جک.)
    خوب وقتی به قول معروف دستتون خوبه به اصلاح 2 تا 10 دارید همون اول میایین قیمت شرط بندی رو می برید بالا با این کار حسابی رقبا رو می ترسونید یعنی اون متجه می شن که باید ریسک کنن چون اگه روی 17 یا 18 اینا هولد کنن باختشون حتمیه چون با دیدن دوبل کردن قیمت شرط از شما به شک می افتن این ترفند به شک انداختن حتی زمانی می تونه موثر باشه که دستتون اصلا خوب نیست ولی خوب ریسکه شما این کارو می کنی طرف به شک می افته کارت می خواد و با اینکار ممکنه 21 رو رد کنه...
    قوانین عددی کارت ها هم که خیلی ساده اس همه کارت های عددی که معلوم هستن کارت های سرباز ملکه و شاه 10 هستند. آس هم که هم می تونه یک باشه و هم اگه لازم باشه 10 خیلی ساده اس خوش شانس باشید می تونید ببرید

پوکر رو بلد نیستم ولی یه ترفند بلدم که می تونید اچیومنت ها و خواسته های کامپلیشن بازی رو که با پوکر در ارتباط هستند بگیرید یعنی پوکر رو برنده بشید بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی در زمینه پوکر داشته باشید فقط یه مقدار باید از خیر 500 تا پول بگذرید که می ارزه به برنده شدن در کوتاهترین زمان ممکن و بدون داشتن اطلاعات از قوانین بازی پوکر

4. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینارو کسی می خونه اصلا؟ ما رو باش قمار یادیم بچه مردم رو قمار باز کرد این راک استار

خوب در مورد پوکر بگم :
    من زیاد توی نت سرچ کردم چیزی عایدم نشد یا شایدم چیزی نفهمیدم یا هم که حوصله نداشتم در هر صورت خیلی شانسی متوجه شدم که خواسته های بازی رو در مورد پوکر خیلی راحت تر از اونی که فکر می کردم میشه گرفت. بهتره پوکر رو توی بلک واتر بازی کنید. چون هم اچیومنت رو می گیرید هم کامپلیشن خواسته شده رو... اول یه سیو می کنید واسه احتیاط بعد میرید میشینید نوبت شما که شد اون بید رو تا ته می برید بالا! به فکر هیچ کار دیگه ای نباشید تنها کاری که می کنید اسکیپ می کنید و هر دست اون بید رو تا ته می برید بالا حالا اخر سر باست میشید و پا میشید یا یه نفر رو رو با این کار می ندازید کنار اگه کنار رفتید دوباره 100 تا پرداخت کنید و بشینید پای میز اونقدر این کار رو می کنید که بالاخره برنده میشید یعنی هر دست روی تمام داراییتون شرط می بندید بعد از 3-4 دست باختن و از دست دادن حدود 400 - 500 تا بالاخره برنده میز میشید و هم اچیومنت رو می گیرید و هم کامپلیشن. کل اینا 2 دقیقه طول نمی کشه فقط می گم باید از خیر یه 400 500 تایی بگذرید
    البته این آموزش واسه کسانی بود که مثل من نه پوکر بلدن و نه حوصله یاد گرفتنش رو دارن
    گرچه اگه اینجا کسی هست که این بازی رو با کل قوانینش کامل مسلطه بیاد توضیح بده بدم نمیاد یاد بگیرمش
    موفق باشید

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آرمین باز آبرومونو بردی که... سهچهار بار شده آبرومونو بردی این هفته : دی تو پکر بلد نیستی؟؟ تو خوابگاهاتون پوکر بازی نمی کنین؟

8. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه بابا من خوابگاه اینا نموندم. توی شهر خودمون دانشجو بودم... حالا پوکر بلد نیستم مگه مایه آبرو ریزیه مبین؟ تازه این نشون میده بچه مثبتم این راک استار می خواد ما رو قمار باز کنه جای سرکوفت زدن بیا بگو قوانینش چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

فقط اگه برا pc بیاد من میدونم که drx11میاد و باز هم پوز کنسولی ها خوابیده میشه

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اگه بیاد...
    پوکرخب سبوک مختلفی داره... 5 کارت هست ، روباز هست ، این پوکر توی بازی و متداول ترین پوکر پوکر تگزاس هولدم هست . Texas Hold'em
    دو کارت نفری می گیرند... هر کی یک چیزی می تونه باشه... اونوقت یکی small blind میشه یعنی یک شرطی رو می ذاره و یکی big blind میشه و دو برابر اون نفر قبلی شرط می ذاره... این قبل از بازی...
    حالا توی هر نوبت هر کسی می تونه fold کنه که کارتشو پس میده اگه شرطی داشت میره وسط ، اگه نداشت که هیچی...
    می تونه call کنه که یعنی اندازه ی نفر قبلی ظرط بذاره...
    می تونه raise هم کنه یعنی از نفر قبلی بیشتر پول بذاره...
    که همه اینا بر می گرده به استراتژی بازیت... مثلا یک دست بد داری ولی شرط رو زیاد می کنی ، طرف بعدی می ترسه فکر می کنه دستت خیلی خوبه سریع fold میده و میره بیرون...
    شرط رو از نفر قبلی نمی تونی کمتر بذاری ، یا اندازه ی نفر قبلی یا بیشتر...
    اگه پول شرطط هم اندازه نفر قبلیت بود می تونه check بدی...
    6 تا کارت در اصل وسط بازی هست... کسی نمی دونه چیه... با اولین check 3 تا از این کارتا بر می گرده... و با check های بعدی هر بار یکیشون بر می گرده...
    شما باید دنبال همخال و یا پشت سر هم بودن و یا شبیه بودن دوتا کارت دست خودت با اون 6 تا وسط باشی... بعدش یک سری اولویت داره ،مثلا royal flash و همین طور میاد پایین تا pair ...
    مثلا اگه یک شاه و بی بی دستت بود و توی 6 تا وسط سرباز و ده بود میشی رویال فلاش و اولویت بالایی داری...
    قوانین اولویت هاش پیچیدست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بالا هست قوانینش... 10 نوع کارت هست ، یکیش جفت هست ، یکیش دو تا جفت هست ، اون یکی مثلا 5 تاپشت سر هم هست و... که خدا رو شکر خود کامپیوتر در یک ثانیه حساب می کنه...
    check ها بعدی هم دیگه با یک چک دادن 3 کارت نشون نمیده ، همه کسایی که بازی می کنن باید چک بدن تا کارت بعدی رو نشون بده..
    یکی از وقت هایی که دست تموم میشه اینه که همه fold کنن و برن بیرون ، اون وقت اونی که میمونه هر چی پول وسط هستو میگیره ، می تونه دستشو نشون بده می تونه نده...
    یک راه دیگش وقتی تموم میشه که هر 6 تا کارت نشون داده بشه... یعنی اینقدر check بدین که 6 تا کارت معلوم شه ، اون وقت هر کی بازی می کنه کارتاشو رو می کنه... هر کی اولویت بیشتری داشت کل پول وسط رو جمع می کنه...
    اینم از درس امروزمون
    Any question?

12. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

آقا دمتون گرم! ایول تاس ها رو زمین گیرشون کردم در حد ملی!!!
    ولی هرچی برده بودم یه چیز هم روش توی پوکر پس دادم اشکم در اومد

تقلب هاش چیه؟ رمز نمیخوام ها! چطوری توی خود بازی ها تقلب کنم؟
    پوکر رو با کت و شلوار برم حله؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فقط اگه برا pc بیاد من میدونم که drx11میاد و باز هم پوز کنسولی ها خوابیده میشه
    پس منتظر باش تا بیاد

آقا دمتون گرم! ایول تاس ها رو زمین گیرشون کردم در حد ملی!!!
    ولی هرچی برده بودم یه چیز هم روش توی پوکر پس دادم اشکم در اومد

تقلب هاش چیه؟ رمز نمیخوام ها! چطوری توی خود بازی ها تقلب کنم؟
    پوکر رو با کت و شلوار برم حله؟
    نه بابا یه اشتباه بکنی توی تقلب کردن، بازی رو به هم می زنن تازه پا می شن باهات دوئل می کنن که حالت رو جا بیارن بعدشم تا نری و یه سیو نکنی بازیت نمی دن دیگه... تو پوکر رو مثل گفته من عمل کن می بینی که اچیومنتش رو گرفتی... البته دم مبین جون گرم دیگه آموزش داد می تونی روی قدرت قمار بازی خودت حساب کنی

می بینی تاس چقدر فاز می ده خیلی بازی توپیه
    Last edited by Spaniuly; 21-09-2011 at 15:05.

15. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اسم کامل بازی چیه؟
    من یه دونه برا ایکس باکس گرفتم.
    اسمش:
    RED DEAD REDEMPTION
    UNDEAD NIGHTMARE

همین بازی هست؟
    چون زامبی توش داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •