owner name این بازی این را نوشته : peter g.white
ولی رجیستری ازش ندارم و نمیدانم از کجا بیارم ممنون میشم کمک کنید
owner name این بازی این را نوشته : peter g.white
ولی رجیستری ازش ندارم و نمیدانم از کجا بیارم ممنون میشم کمک کنید
سلام كسي هست كلا درباره اين owner name و رجيستر كردن برنامه ها توضيح بده ؟؟؟ هر گوشي براي خودش جدا داره يا ميتونيم owner name و رجيستر را به صورت مشترك براي گوشي خودمون هم استفاده كنيم ؟؟؟
برو تو my information و تغییر بده به هر اسمی که دوست دری![]()
اسمي كه به عنوان نام bluetooth ميذارن چطور ميشه تغيير داد ؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
وقتي گوشيو قفل ميكني يك صفحه پشتشه كه يك عكس داره اين عكسو چطوري ميشه عوض كرد ؟ يكبار انجام دادم الان فراموش كردم ؟
اوليشا ميدونم كه بايد Owner name را تغيير بدي!
(All Settings/Personal/Owner Information /Name)
دوميشا خودمم مشتاقم كه بدونم!![]()
آقا ممنون ولي تو اين مسيري كه گفتي owner informationi در كار نيست
owner information به صورت پیش فرض نشون داده نمیشه و hidden هست
باید اول بپیه برنامه رجیستری ادیتور نصب کنید و مقدار فیلد وربوطه رو به 0 تغیر بدی (یا اگر 0 هست به 1، درست خاطرم نیست) بعد که یه بار ریست کنی نشونش میده
اگر جاش رو تو رجیستری پیدا نکردی بگو بگردم و بهت بگم
آقا اينا كه گفتي چي هستن ؟ برنامه ريجستري اديتور چيو نصب كنم ؟لينكي ، چيزي داري؟
رجیستری ادیتور یه چیزی شبیه رجیستری ویندوز معمولیه با این فرق که برای ویندوز موبایله
من خودم اینو نصب کردم
بعد از نصب برنامه رو اجرا کن و به ترتیب برو به قسمت های زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE --> ControlPanel --> Owner
توی این قسمت مقدار فیلد Hideرو از 1 به 0 تغییر بدی و سیو کنی و بیای بیرون، فکر کنم بعدش باید یه بار گوشیت رو هم ریست کنی. بعد از این کار در منوی زیر owner Information نمایش داده میشه و میتونی مقادیرش رو به دلخواه تغییر بدی
setting --> all setting --> personal
وقتي گوشيو قفل ميكني يك صفحه پشتشه كه يك عكس داره اين عكسو چطوري ميشه عوض كرد ؟ يكبار انجام دادم الان فراموش كردم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)