تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 312 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

توجه: اون کلمه ای که در پست شماره 898 پررنگ کردم الان اصلاح شد. به جای PC نوشته بودم کنسول.
    نگفتم کاربرای PES کلآ جالبآ !! هنوز هم مشتاق نظرات گوگولتون هستم(هستیم) !! حداقل یه سرگرمیه حالا خودمونیم جلو کسی این حرفا رو نزنیا !!

عجب !! یعنی : Gamespy , Ign ,GameSpot و... همه دارن فیفا رو الکی بالا می برن ؟؟ خوب که گفتی!! من تا الان داشتم گول می خوردم، عجب ناکسایی هستن!! باید به کاربر های این سایت ها هم اخطار بدیم که دیگه اونجا نرن چون داره الکی طرفداری فیفا می کنه، بیان اینجا نظرای توپه شما رو بخونن (خودم براشون ترجمه می کنم).

به نظرت فکر خوبیه ؟؟ نه ؟

2. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اكثر يوزر های اينجا PC دارن عزيز ...
    اين اين كه ميبينی اين تاپيك كم جلو رفته به خاطر اينه كه دوستان لطف ميكنن و كم اسپم ميدن
    توی تاپيك PES رفتم يكی ميگفت به نظرتون كی ميتونه PES بر FIFA غلبه كنه به خاطر همين پست 6 صفحه تاپيك رفت جلو !!

به شما هم پيشنهاد ميكنم حداقل بری تريلر های گيم پلی FIFA 09 رو روی كنسول ببينی

پس يعنی هر چی سايت معتبر هست و داره از FIFA تعريف ميكنه داره خالی ميبنده ؟!
    بحث نگاه کردن رو کنسول رو کنار بزار چون یک بار گفتم وقتی کاربرای اینجا اکثراً PC کار میکنند پس بحث اصلیه ما رو Pc هست نه کنسول.

به نظر شما سایتی مثل گیم اسپات ار بین رو غوله فوتبال سازه جهان از اونی که توی آمریکاست حمایت میکنه یا اونکه توی آسیاست ؟؟؟

اصلا غیر قابل انکار پذیره که بخوای بگی این سایت های جانبدارانه امتیاز نمیدن.

نگفتم کاربرای PES کلآ جالبآ !! هنوز هم مشتاق نظرات گوگولتون هستم(هستیم) !! حداقل یه سرگرمیه حالا خودمونیم جلو کسی این حرفا رو نزنیا !!

عجب !! یعنی : Gamespy , Ign ,GameSpot و... همه دارن فیفا رو الکی بالا می برن ؟؟ خوب که گفتی!! من تا الان داشتم گول می خوردم، عجب ناکسایی هستن!! باید به کاربر های این سایت ها هم اخطار بدیم که دیگه اونجا نرن چون داره الکی طرفداری فیفا می کنه، بیان اینجا نظرای توپه شما رو بخونن (خودم براشون ترجمه می کنم).

به نظرت فکر خوبیه ؟؟ نه ؟

بحث رو به مسخره بازی نکشون خواهشاً. من اصلا قصد ندارم تا باز کل کل بشه بعد باز بخوان بن کنن یا اخطار بدن. اگر میخواید نظری بدید از لحن تمسخر نگید تا مشکلی پیش نیاد.

فقط میدونم که این پست شما جز ایجاد سفسته چیزه دیگه ای نبود.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بحث نگاه کردن رو کنسول رو کنار بزار چون یک بار گفتم وقتی کاربرای اینجا اکثراً PC کار میکنند پس بحث اصلیه ما رو Pc هست نه کنسول.

به نظر شما سایتی مثل گیم اسپات ار بین رو غوله فوتبال سازه جهان از اونی که توی آمریکاست حمایت میکنه یا اونکه توی آسیاست ؟؟؟

اصلا غیر قابل انکار پذیره که بخوای بگی این سایت های جانبدارانه امتیاز نمیدن.
    چون اينجا اكثرا PC دارن پس بحث روی PC هست پس يعنی كنسول باز ها برن .... !!
    خوب حالا ميگيم همين گيم اسپات اينطوريه ... بقيه سايت ها چی‌؟

5. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چون اينجا اكثرا PC دارن پس بحث روی PC هست پس يعنی كنسول باز ها برن .... !!
    خوب حالا ميگيم همين گيم اسپات اينطوريه ... بقيه سايت ها چی‌؟
    ما که نباید وقتمون رو بزارمون واسه یک چیزه اقلیت
    همین گیم اسپات رو اصلا بیایم برسی کنیم.

برای همین منظور, بد نیست این مقایسه ها رو از نظر امتیاز دهی ببینی تا بازم ببینی که توی حتی گیم اسپات هم نمرات PES به مراتب بیشتره.

نمره FIFA 08 از دید منقدان: 7.8 ___ از دید کاربران: 6.9

نمره FIFA 09 از دید منقدان: 7.7 ___ از دید کاربران: 7.4
    v
    v

نمره PES 2008 از دید منقدان: 8 ___ از دید کاربران: 8

نمره PES 2009 از دید منقدان: 8.1 ___ از دید کاربران: 7.9

این رو هم باید در نظر بگیرید که سایت گیم اسپات زمان عرضه PES 2009 رو هنوز TBA زده !

اینم از گیم اسپات !!!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خب دوست عزیز دیگه تو GS فکر نمیکنم همه pc gamer باشن پس من نمرات کنسول رو هم میذارم !

Fifa 09

GS : 8.5
    User : 8.8 با با 1590 Vote !

PES 2009

GS : 7.0
    User : 7.5 با 381 Vote !

چیزی که مسلمه اینه که فیفا کنسول فوق العاده از PES سرتره ! تو آمار هم مشخص هستش که کنسول گیمر ها خیلی کم طرف pes میرن !

در ضمن شما به آمار GS دقت کنی میبینی که فیفا پی سی با 837 رای شده 7.4 اما Pes با 83 رای شده 7.9 از نظر User ها .

8. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب دوست عزیز دیگه تو GS فکر نمیکنم همه pc gamer باشن پس من نمرات کنسول رو هم میذارم !

Fifa 09

GS : 8.5
    User : 8.8 با با 1590 Vote !

PES 2009

GS : 7.0
    User : 7.5 با 381 Vote !

چیزی که مسلمه اینه که فیفا کنسول فوق العاده از PES سرتره ! تو آمار هم مشخص هستش که کنسول گیمر ها خیلی کم طرف pes میرن !

در ضمن شما به آمار GS دقت کنی میبینی که فیفا پی سی با 837 رای شده 7.4 اما Pes با 83 رای شده 7.9 از نظر User ها .

من الان برای چندمین بار هست که میگم بحث کنسول رو وارد نکنید.

چیزی که مسلمه اینه که در PC ساکر از فیفا خیلی سر تره !!!!

در مورد تعداد رای من عرض کردم که متاسفانه گیم اسپات هنوز PES رو TBA زده. یعنی خودتون نفهمیدید ؟؟؟
    شما نمره ی منقدان رو در نظر نمیگیرید؟ گیم اسپاتی که اینقد بهش تکیه مینکنید اینجوریه !

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اتفاقا دیگه همه اینجا متوجه شدن که من اصلا به هیچ سایتی کاری ندارم و به امتیازاشون توجهی نمیکنم.هر بازی رو که بخوام میگیرم و بازی میکنم حالا چه 10 بگیره چه 1.0 ! شما GS رو مثال زدی منم اون پست رو دادم !

موفق باشید .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک خواهش از همه دوستان گل دیگه اسم نمیبرم چون خودشون می دونن این بحث همین جا بهتره تموم بشه دوست خوبمون جناب مصطفی عزیز هم یک خواهش دارم از ایشون نمی گم نیا توی این تاپیک چون حق این کار رو ندارم و ایشون هر جا بخوان می تونن برن و محدودیتی هم براشون نیست فقط توصیه و پیشنهاد می کنم که تا حد امکان بیخیال بشن چون ایشون که از فیفا متنفر هستند. دیگه دلیلی نداره بحث کنن شما مصطفی می فرماید که بحثش روی PC این دو بازی هست پس باید بدون فیفا برای PC اصلا جزو بازیها محسوب نمیشه یعنی من یکی به رسمیت نمیشناسمش. در حال حاضر هم به خاطر لجبازی EA تحریمش کردم. و این مسئله هم شخصی هست و به خودم مربوطه. و خیر و شرش واسه خودمه. حالا جناب مصطفی عزیز بازی به اون خوبی خوشکلی باحالی که قبولش هم داری چرا ولش کردی اومدی با این فیفا خودت رو درگیر کردی. وقتی به نظرت فیفا به درد نمی خوره پس دلیلی نداره بیای اینجا بحثی رو بکنی که به قول خودت بعضی ها به تمسخر بکشن یا بخوان ادامه بدن و بزرگش کنن. اگه صحبت همین جا بین چند نفر میشد بازم یه چیز مشکل اینجاست تعداد زیادی از کاربران عشق کل کل تو تاپیک رو دارن این سوژه ها عین بوی کباب می ره می رسه به دماغشون اونوقته که دیدی 60 نفر اینجا یارکشی کردن دعوای PES Vs Fifa راه انداختن با هم دیگه. پس اگه من دارم میگم بیخیال شو از من ناراحت نشو من قبول دارم که شما می خوای یه بحث منطقی کنی ولی صحبت اینه که پشت بند این صحبت ها کلی کاربر غیر منطقی داریم که منتظر این فرصت ها هستند تا بیان اینجا اسپم بازار راه بندازن. شکر خدا به اون حدی نرسیدیم که جنبه این صحبت ها رو داشته باشیم. از یه چیز تا حالا خیلی خوشحالم اونم اینکه تاپیکی که من شروع کردم تبدیل به اسپم بازار نشده شکر خدا مثل همسایه بغلیش

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ما که نباید وقتمون رو بزارمون واسه یک چیزه اقلیت
    همین گیم اسپات رو اصلا بیایم برسی کنیم.

برای همین منظور, بد نیست این مقایسه ها رو از نظر امتیاز دهی ببینی تا بازم ببینی که توی حتی گیم اسپات هم نمرات PES به مراتب بیشتره.

نمره FIFA 08 از دید منقدان: 7.8 ___ از دید کاربران: 6.9

نمره FIFA 09 از دید منقدان: 7.7 ___ از دید کاربران: 7.4
    v
    v

نمره PES 2008 از دید منقدان: 8 ___ از دید کاربران: 8

نمره PES 2009 از دید منقدان: 8.1 ___ از دید کاربران: 7.9

این رو هم باید در نظر بگیرید که سایت گیم اسپات زمان عرضه PES 2009 رو هنوز TBA زده !
    شما باز هم رفتی سراغ نسخه PC فیفا!
    در ضمن گیم اسپات نسخه PC فیفا 09 رو نقد نکرده!!
    شما وقتی میگی فیفا باید پلتفورمش رو ه مشخص کنی چون نسخه های یکی نیستن!
    از این آدرس تمام امتیازات 09 PES رو X360 رو می تونی ببینی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم تمام امتیازات فیفا 09 روی X360:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن این امتیازات به کنار!!
    همین فیفا 09 نسخه کنسولی تا دو ماه پیش همشه جز 5 بازی پر فروش تو جدول UK بود ولی از OES خبری نبود!!
    تا دسامبر 2008 این بازی 7.8 میلیون نسخه فروش داشته!!
    این نشون میده که اقبال جهانی به سمت فیفا هستش و اگه میبینی که تو ایران رفداراش زیادن واسه اینکه کمتر کسی اینجا کنسول داره. من همون اول هم گفتم اصلا بحث سر فیفا نسخه PC نیست چون چیزی واسه بحث نداره. ولی شما دارین یه چیزی رو که ندیدین انکارش میکنی. اول برو یه گیم پلی از فیفا 09 نسخه x360 ببین یا اینکه الان ما شاالله همه جا یه گیم سنتری چیزی باز شده که x360 و PS3 دارن. برو اونجا یه دست بازی بعد میفهمی فوتبال چیه!

14. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام؛

اینجا تاپیک فیفا است نه PES! گزارش تخلف داده شد!

سلام؛

اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!

فکر کتم تو عشق گزارش تخلفی

اولا که همونطوری که در همه تاپیک های گیم بحث نسخه های پیشین بازیها هم میشه اینجا می تونه بشه و این موضوع به شما ربطی نداره اگر خلاف باشه مدیران سایت باید چیزی بگن نه شما این ازاین!!!

2 اینکه بنده هم به خاطر برخورد بی ادبانه شما گزارش تخلف دادم تا یاد بگیری تو سایت به نظر دیگران احترام بگذاریو تو هر چیزی دخالت نکنی !!!
    Last edited by saman3230; 25-08-2009 at 01:19.

16. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •