داش بهزاد من چند بار سوال کردم. این زنگ آلارم و میخوام تغییر بدم. همش 2 ثانیه هم آلارم نمیزنه و من بیدار نمیشم.
میخوام زنگ دلخواه خودمو بذارم.
داش بهزاد من چند بار سوال کردم. این زنگ آلارم و میخوام تغییر بدم. همش 2 ثانیه هم آلارم نمیزنه و من بیدار نمیشم.
سلام.
زنگ مورد نظرت رو با فرمتی که زنگهای الارم گوشی داره(معمولا"WAV )رو بریز توی پوشه ویندوز.یا اینکه یک برنامه جانبی برای الارم نصب کن که قابلیت انتخاب زنگ از جاهای دیگه گوشی رو داشنه باشه.![]()
دمت گرم امتحان میکنم... ولی 5 دقیقه طول میده پوشه ویندوز بیاد بالا.
سلام
یه برنامه میخوام که وقتی گوشی خاموش هست ساعت زنگ بخوره
ممنون
سلام.
5 دقیقه؟
اگر اینطوره قطعا" گوشیت مشکل داره.پوشه ویندوز دیر باز میشه (دیرتر از پوشه های دیگه ) ولی به 30 ثانیه هم نمیرسه چه برسه به 5 دقیقه.!!!![]()
دقیقا آریا جون!
حالا به هر مشقتی بود ریختم. اسم آهنگم تو لیست زنگ ها قرار گرفت ولی وقتی انتخاب می کنم می پره رو default. میشه یه راهنمایی پلیز! چخ ممنون.
سلام
درسته 5 دیقه نمیشه دیگه
برای من 10_15 ثانیه پوشرو باز میکنه
شاید رو حافظه گوشی برنامه زیاد نصب کردی
سلام. ما نوكر شما هم هستيم. بچه ها هستن ديگه. من حرفي نمي مونه بگم.
ولي گهگاه ميام سوالي كه بلد باشم بچه هاي ديگه نگفتن رو ميگم.
مشكل اينترنت دارم. دانشگاه هم كه شروع ميشه وقت نميمونه واسه آدم.
كلا پوزش
يه راهش همينه كه دوستان گفتن.داش بهزاد من چند بار سوال کردم. این زنگ آلارم و میخوام تغییر بدم. همش 2 ثانیه هم آلارم نمیزنه و من بیدار نمیشم.
يه راهش اينه بري برنامه ي sound manager (لينك ندارم ازش) رو پيدا كني نصب كني رو گوشيت.
سرچ كني همينجا پيدا مي كني. با اين برنامه رو هر چيزي كه فكر كني مي توني صدا بذاري و تغيير بدي.
البته يكم مشكل داره گا هي اوقات. من اينم بت پيشنهاد نمي كنم. به نظر من يه برنامه spb alarm يا هر برنامه ي آلارم ديگه كه فكر مي كني خوبه نصب كن حله... اگه آهنگ هاي اينم خواستي عوض كني آهنگ مورد نظر رو تو همونجا كه آهنگ هاي خود اين برنامه هست كپي مي كني.
خوب تو تنظيمات آلارم خود گوشي كه اين حالت رو داره. البته من امتحان نكردم ولي وقتي تو تنظيمات تيكش هست يعني كار مي كنه ديگه.سلام
یه برنامه میخوام که وقتی گوشی خاموش هست ساعت زنگ بخوره
ممنون
اقایون سلام ،
یه سوال در مورد این گوشی دارم ،
برنامه coreplayer رو این گوشی نصب میشه ؟؟؟
فایل های divx رو هم درست پخش می کنه؟؟ کند نیست ؟؟
بله برنامه ي coreplayer مخصوص پاكت پي سي رو اين گوشي نصب ميشه.
من امتحان نكردم ولي coreplayer اكثر فرمت ها رو بسيار خوب اجرا مي كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)