تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 773 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من امروز کل 79 صفحه تاپیک در مورد B650 رو خوندم! اطلاعات واقعاً مفیدی دستم اومد (از جمله اینکه فهمیدم که شما چرا اینقدر روی این تلویزیون تاکید دارید و خیالم از این بابت راحت شد!) در مورد ساپورت فارسی و تلتکست هم یه خورده نگرانی داشتم که خب اونم برطرف شد. (خودم واسم مهم نیست ولی خب اهل خونه براشون مهمه!)
    اگه C650 فقط 40 تومن گرونتر باشه و چیزی کمتر از B650 نداشته باشه به نظرم می ارزه که بگیرمش ولی از طرف دیگه LG حدود 100 تومن ارزونتر در میاد، منم زیاد اهل فیلم دیدن نیستم، تازه یه لپتاپ هم دارم که فوقش بخوام ماهی یه بار فیلم ببینم اونو وصل میکنم به TV! الان تنها نگرانی که از LG دارم اینه که ساپورت فارسی نداشته باشه!

دلیل اینکه یه خورده زیادی وسواس به خرج میدم واسه اینه که بالاخره یه ماه حقوقم رو میخوام بذارم سر خریدن LCD. تازه اول زندگی هم هستیم و خرج زیاده و از این حرفها! دیگه ببخشید که زیادی پرس و جو میکنم. :43:
    ميدوني مهدي جان بحث تاكيد يا طرف داري از برندي نيست
    من با توجه به نيازهام وپولي كه داشتم اين بهترين گزينه بود برام اگه پولي بيشتر يا شرايط ديگه داشتم شايد گزينه اي قطعا بهتري بر ميداشتم
    با اين حال من به شما همين b650 يا c650 رو توصيه ميكنم وبه نظر خودم ارزش اين اختلاف 100 توماني رو داره واقعا
    اميدوارم تصميم خوبي بگيريد وان شاا... نهايت لذتش رو ببرين
    بحث همينه كه با پولي كه داريم بهترين رو انتخاب كنيو وهنر اينجاست نه اينكه بهترين توي بازار كدومه

2. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیزم من خودم پلاسماهای پاناسونیک رو خیلی قبول دارم ولی تو اینکه مصرف برقشون خیلی خیلی بالاست و حرارت زیادی تولید میکنن ( دقیقا مثل یه رادیات با حرارت متوسط ) هیچ شکی نیست .
    شما خودت قضاوت کن یه پلاسمابا مصرف 450 وات اختلاف دما با یه ال ای دی با مصرف حدودا 150 وات ( یک سوم ) فقط5 درجه س ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    به نظر من هر چیزی که تو یه سایت نوشته شده نباید دربست قبول کرد و دیگران رو متهم به حرف زدن رو هوا کرد عزیز دل برادر .....
    مصرف برق پلاسمای G10 به هیچ وجه 450 وات نیست دوست عزیز 450 وات ماکسیمم توانایی پاور نصب شده برای این پنل هست همونطور که شما روی کامپیوتر شخصیتون ممکنه پاور 500 وات داشته باشین ولی فقط زمانی که CPU Usage و GPU Usage شما و سایر قطعات مشابه 100 درصد باشه و همزمان دی وی دی درایو شما هم با ماکسیمم سرعت کار کنه ممکنه از رقمی نزدیک به تمام توان پاورتون برای چند دقیقه استفاده کنید یعنی اینکه توان مصرفی کامپیوتر شما متغیر هست.
    مصرف برق پلاسما ها هم بر خلاف LCD ـها متغیر هست چون بر خلاف LCD از نور بک لایت استفاده نمیکنه این پاور 450 وات بر روی G10 برای مواقعی طراحی شده که شما یک صفحه کاملا سفید با کنتراست 100 درصد و برایتنس 100 درصد نمایش بدین و همزمان همه قابلیتهای TV در مدار قرار گرفته باشه که در حالت پیک واقع میشه پس این قضیه اساس علمی داره.

4. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13

صحبت کردن راجب قیمت و پیشنهاد خرید از شخص یا فروشگاه خاص و مطالب پیرامون اون در این تاپیک ممنوع هست پستهایی که در این رابطه داده بشه پاک میشه.

6. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

صحبت کردن راجب قیمت و پیشنهاد خرید از شخص یا فروشگاه خاص و مطالب پیرامون اون در این تاپیک ممنوع هست پستهایی که در این رابطه داده بشه پاک میشه.

آره راست ميگي اين طوري منشور سازمان ملل هم ايراد پيدا ميكنه خوب شد سوال من رو پاك كردي
    جناب رئيس سازمان ملل
    اي كاش آدمهايي مثل تو داخل سايت نبودن

8. این کاربر از adelarak21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سوال شما راجب نحوه خرید کردن از آقای رستمی هست به نظرت به موضوع تاپیک ربطی داره؟
    این پست اخر شما رو پاک نکردم تا دلیل پاک شدن پستتو بدونی دفعه بعد اصلا دلیلی نداره که بهت توضح بدم.
    Last edited by *Alucard*; 04-07-2010 at 20:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود .
    بهترین گزینه خرید تلویزیون با 2 میلیون تومان چیه؟

سونی و سامسونگ لطفا"

اگه توبانه بخوام بخرم قیمتشون چنده؟ قیمت نمایندگی رو هم لطف کنید>

سپاس.
    کسی جواب من رو نمیده؟

x450a 40راستی اینج تو بانه چنده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

کسی جواب من رو نمیده؟

چه اينچي لازم دارين؟
    توي سام ميتونه C650 يا b7000 باشه
    توي سوني ميتونه ex500 باشه يا w550 ,...
    باز اگه بدون گارانتي باشه متفاوت اينچ هاي بالاتري ميتونيد بگيريد
    قيمت اطلاعي ندارم

12. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

کسی جواب من رو نمیده؟

با دو میلیون گزینه های زیادی برای خرید هست بهترین انتخاب به نظر من B690 سامسونگ هست.
    راجب قیمت لطفا فقط تو این تاپیک صحبت کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باز سلام به همه دوستان ببخشید من قصد اذیت کردن ندارم . ببخشید که هی سوال می کنم

می خواستم بدونم نظرتون در مورد ال ای دی و ال سی دی های سری جدید سونی چیه مخصوصا در مورد مدلهای NX500 و EX700 و

EX500 و ایا کسی از دوستان این مدلها رو از نزدیک دیده اگر دیده نظرش در مورد :

1) کیفیت تصویر 2) امکانات 3) کیفیت صدا هایشان چیه .

اگر بخوایم اینها رو با هم مقایسه کنیم شما به ترتیب به اینها چه نمره ای از 10 می دید . مثال :

ایا کیفیت رنگشان خوبه در چه حدی ( عالی . خوب .متوسط . .............. )

امکانتشان در چه حدی است مثل ال سی دی مدل B650 یا همون B690 خوبه (خوب یا عالی یا ............... )

کیفیت صداهایشان در چه حدی این بیشتر بخاطر مدل EX700 می پرسم چون ال ای دی است و بیشتر دوستان هم گفتند که کیفیت

صدای ال ای دی ها خوب نیست ایا خیلی بد ولی دو مدل دیگر هم برام مهمه .

( عالی . خوب .متوسط . .............. )

دوست من میخواد بدونه این مدلهایی که معرفی کرده از برند سونی ایا مثل کشورهای اروپایی و ........... 32 انچهایشان هنوز وارد ایران

( تهران ) شده یا نه

و خودم هم سعی می کنم برم جمهوری و این مدلها رو از نزدیک بررسی کنم .
    Last edited by javad javadi; 04-07-2010 at 23:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

باز سلام به همه دوستان ببخشید من قصد اذیت کردن ندارم . ببخشید که هی سوال می کنم

می خواستم بدونم نظرتون در مورد ال ای دی و ال سی دی های سری جدید سونی چیه مخصوصا در مورد مدلهای NX500 و EX700 و

EX500 و ایا کسی از دوستان این مدلها رو از نزدیک دیده اگر دیده نظرش در مورد :

1) کیفیت تصویر 2) امکانات 3) کیفیت صدا هایشان چیه .

اگر بخوایم اینها رو با هم مقایسه کنیم شما به ترتیب به اینها چه نمره ای از 10 می دید . مثال :

ایا کیفیت رنگشان خوبه در چه حدی ( عالی . خوب .متوسط . .............. )

امکانتشان در چه حدی است مثل ال سی دی مدل B650 یا همون B690 خوبه (خوب یا عالی یا ............... )

کیفیت صداهایشان در چه حدی این بیشتر بخاطر مدل EX700 می پرسم چون ال ای دی است و بیشتر دوستان هم گفتند که کیفیت

صدای ال ای دی ها خوب نیست ایا خیلی بد ولی دو مدل دیگر هم برام مهمه .

( عالی . خوب .متوسط . .............. )

دوست من میخواد بدونه این مدلهایی که معرفی کرده از برند سونی ایا مثل کشورهای اروپایی و ........... 32 انچهایشان هنوز وارد ایران

( تهران ) شده یا نه

و خودم هم سعی می کنم برم جمهوری و این مدلها رو از نزدیک بررسی کنم .
    1-كيفيت تصوير كاملا راضي كننده اي دارند در سري هاي NX صفحه بازتاب داره و رفلكس اگه مشكلي ندارين باهاش ميتونه گزينه بهتري باشه منتها با افزايش قيمتي چند قابل
    2-در مورد امكانات اگه منظورتون ----T هست و WI-FI و DLNA و USB بايد بگم
    هيچ كدوم USB سام B650 رو نداره
    اما WI-FI در سري هاي NX‌موجوده البته ورژن هاي اروپايي
    ----T هم موجود منتها بايد ديد در چه اينچ هايي در هر دو مدل NX و EX
    در مورد DLNA دارند ولي WIRELESS رو به گمانم در NX داريم
    اين كاملا سليقه اي هست والبته نگاهايي كه سايت ها كردند بهشون
    نظر من اينه
    NX700 اگه قيمت مناسب بود بهترين گزينه بود
    بعدم خوب EX700 و EX500
    در مورد رنگ شك نكنيد كيفيت خيلي خوبي دارين من از نزديك ديدم خودتون هم ببينيد توي نمايندگي ها موجوده
    در مورد صدا هم كلا برند سوني بهتر كار ميكنه توي LED و LCD ها با توجه به بلند گوهاي NECOM ي داره
    ميشه گفت متوسط و قابل قبول

17. 9 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •