من تلفظ آمریکایی برای بابیلون میخوام حالا چه به صورت صوتی چه متنی!
لطفا یکی از بچه ها بزارتش.
درضمن نرم افزار clint google translate قبلا تلفظ امریکایی داشت اما الان حذف شده میشه بگی مشکل از چی هست؟من خودم فکر کنم از تحریم باشه.
من تلفظ آمریکایی برای بابیلون میخوام حالا چه به صورت صوتی چه متنی!
لطفا یکی از بچه ها بزارتش.
درضمن نرم افزار clint google translate قبلا تلفظ امریکایی داشت اما الان حذف شده میشه بگی مشکل از چی هست؟من خودم فکر کنم از تحریم باشه.
تو ویندوز 7 نم تونم مثل ایکس پی از بابیلون استفاده کرده یعنی با کلیک وسط ترجمه نمیشه و کلمه رو نمیتونه شناسائی کنه.
سلام
من نمی تونم گلاسری های بابیلون رو دانلود کنم و به جاش این لینک دانلود میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید
سلام دوستان گلاسری برای عمران میخواستم اگه دارین خیلی ضروریه
مرسی
Take Care![]()
دوستان من بابیلون 9 رو نصب کردم و با کرک ریل کرکش کردم منتها سرعتش بسیار پایینه و در واقع اعصاب خورد کنه!! میشه بفرمائید مشکل از کجاست؟ و آیا شما هم با این مشکل برخورد کردید؟
ممنونم
سلام.
نگارش های موجود در اینترنت که بصورت رسمی توسط بیبلون منتشر شده است، دارای فایلی مشکوک به مخرب (MyBabylonTB) هستند که در هنگام نصب، آنتی ویروس هایی مانند ناد۳۲ در مورد آن هشدار می دهند. در این پکیج، فایل مخرب حذف شده است. همچنین این نگارش نیاز به فعال سازی ندارد و از پیش رجیستر شده است.
این نگارش چندین ساعت تست و بررسی شده و در میان بابیلون های ک-ر-ک شده و موجود در اینترنت، بهترین در نوع خود می باشد و قابلیت استفاده از امکانات آنلاین را نیز دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصاً این ورژن را Repack کرده ام و براحتی قابل استفاده است.
از دوستان کسی مشکلی با استفاده از بابیلون برای ترجمه سریع روی ویندوز 7 نداره؟
سرعتش واقعا کمه به علاوه ورژن 8 کنارشلیست دیکشنری ها رو داشت که میتونستی انتخاب کنی بری سریع رو همون. اما تو 9 باید از اول کل دیکشنری ها رو بخونی تا برسی به اونی که میخوای. من که میگم 8 بهتر بود
سلام
من یه مشکل عجیب تو بایبلون دارم
یه مدتیه بابیلون رو نصب کردم و بعد از چند روز متوجه می شم که تکست دیکشنری ها روی صفحه نمایش داده نمی شه
البته قبلا هم این مشکل رو داشتم که یک ویندوز دیگه ریختم اما بازم حل نشد
تصویرشو این زیر گذاشتم
![]()
این به خاطر کرکشه که از کار افتاده.
اما مشکل من :
من که اصلا ورژن 9 رو نمی تونم نصب کنم. رو دو تا سیستم امتحان کردم و نشد. همون موقعی که می خواد شروع کنه به نصب ارور میده.
الان هم که ورژن 9.0.4 r10 رو بعد مدتها گرفتم امتحان کنم ، این مشکل رو دارم و پنجره زیر ظاهر میشه و از بین نمیره :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)