حالا جالب میشه وقتی بیاد کلی رفته باشه رو گرافیکشو ... .
ولی اگه شانس ماهاس تازه توش پر میشه از باگو این حرفا.
حالا جالب میشه وقتی بیاد کلی رفته باشه رو گرافیکشو ... .
ولی اگه شانس ماهاس تازه توش پر میشه از باگو این حرفا.
search كردم ، زده بود DX9.0c ، يه سري هم DX10 زده بودند. ولي اگر قراره 3 ماه ديگه بياد بعيد نيست با DX11 بازي رو release كنن
ولي چند صفحه قبل يكي از دوستان سيستم مورد نياز رو گفته بود كه منم search كردم همون رو بهم نشون داد ولي باورم نميشه كه اين سيستم requirement باشه و minimum نباشه
System Requirement
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended
چون سيستم من :AMD 4600+ x64
GT 8500 512MB +716 share in vista
ram 2 gig ddrIIاين سيستم رو چندسال پيش جمع كردم و براي full detail در AC1 هم كافي نبود. اونوقت چطوري ubi گفته requirement بازي 256 كافيه؟؟؟
يا بقيه مشخصاتي كه گفته؟؟؟
Last edited by shuahin_kh; 08-12-2009 at 15:38.
با عرض پوزش بايد بگم كه من AC1 رو دارم با همين گرافيك بازي ميكنم
ps2 جان ، حرف شما درست.
ولی فقط گرافیکت مثل منه یا سیستمت هم مثل منه؟
آیا وقتی AC1 رو بازی میکنی، توی option قسمت گرافیک، همه رو رو بالاترین درجه میذاری؟ و آیا سیستمت فریم فریم نمیشه؟یا صحنه آهسته یا جایی برای چند ثانیه مکث کنه؟
چون غیر از گرافیک باید فاکتورهای دیگر رو هم در نظر بگیری
با 8500 روی بالاترین detail بازی میکنی؟
احتمال زیاد از DirectX 11 استفاده نمیشه. هیچ خبری در وب وجود نداره مبنی بر استفاده AC2 از DirectX 11 .
اگه قرار بود استفاده کنه، حتما AMD و خود UBISOFT خیلی در این مورد تبلیغ می کردند.
اه اه. directx 11 چيه ديگه. اصلا خوشم نيومد. (ماجراي گربه هست دستش به گوشت نميرسيد ميگفت سويا هم خاصيت داره)
آره بابا اگه Dx11 قرار بود باشه که AMD خودشو جر داده بود ! رو همین بازیهایی هم که اونقدر طرفدار ندارن اینقدر تبلیغ کرد , اگر همچین بلاک باستری Dx11 بود که دیگه الان AMD اینجا نبود
LoL ... ژالب بود ...![]()
.................................................. .................................................. .................
ای بابا به چی گیر دادین ها ................این بازی بیاد با دایرکت ایکس c.9 بیاد!!!!!! بازی هنوز برای پی سی منتشر نشده اونوقت دارید سره دایرکت ایکس بحث می کنید .خود بازی رو بچسبید بابا ................. این بازی اگه با دایکرت ایکس 8 هم بیاد باز هم من بازیش می کنم.......ok
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)