لولت چنده حالا ؟
من دارم 10 میشم ولی لایو ندارم حیف شد (از وقتی بن شدم به PSN کوچ کردم)
لولت چنده حالا ؟
من دارم 10 میشم ولی لایو ندارم حیف شد (از وقتی بن شدم به PSN کوچ کردم)
آقايون چي بازيه خفنيه دارم كيف ميكنم با اين بازي فقط يك بدي بزرگ و اساسي داره وقتي كه بمب منفجر ميشه زمين خيلي ميلرزه به طوريكه ديگه واي نميسته و مجبور ميشم كه دكمه Esc رو بزنم و باز دوباره Resume داره كلافم ميكنه كسي راهي بلد نيست!
در ضمن آقايون پچي چيزي ازش نيومده ... آخه يك جا شنيدم كه پچي اومده كه ميشه به جاي 2 اسلحه از 5 اسلحه استفاده كرد!
( ممنون )
رانک امشب 4 میشه به لطف دوستانی که باید بکشملولت چنده حالا ؟
من دارم 10 میشم ولی لایو ندارم حیف شد (از وقتی بن شدم به PSN کوچ کردم )![]()
2 روزه اومدم لایو , بدجور اعتیاد اوره![]()
دوستان عجب بازي محشريه من تا حالا فكر ميكردم ادامه بتلفيد مسخرس ولي حالا ميبينم عين كال اف ديوتي6ميمونه عاليه
فقط اولش نفهميدم قضيه اون قايقا چيه؟ كسي ميدونه به ماهم بگه
اون اولش من كپ كرده بودم چون دكمشو نميدونستم مجبور شدم دكمشو عوض كنم تا اون يارورو با چاقو بزنه![]()
این بازی برای من بیشتر یاد اور کرایسیس بوده تا بازیه دیگه ای!
مرحله ای که باید قبل از یخ زدن به اتیش برسیم تا یخ نزنیم.درخت های قطع شدنی.علامت گذاری یک محل با دوربین دوچشمی برای بمبارون شدن.راکت های بازی که مستقیم نمیرن و کمی متمایل به پایین میشن(به خاطر سنگینی)
همشون برام یاد اور کرایسیس هستن.
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم
تا بازی شروع میشه همون اول وقتی نوشته ها دارن میان میزنه بیرون کسی میدونه مشکلش چیه ؟
C++ و Directx رو نصب کردم!!!
خوب تعطیلات عید دلیلی شد برای وقفه برای انجام این شاهکار
شمالره اول این بازی یک بازی فوق العاده بود و این شماره هم همینطور
فعلا فقط مرحله اول رو بازی کردم همونطور که انتظار میرفت هم گرافیک هم صدا گذاری عالی کار شده بودن
اون قسمتهایی که با ماشین از اون بالای رودخونه به سمت پایین می اومدیم اوج نورپردازی و گرافیک بازی با هیجان مخلوط شده بود و برای من یکی جنگل و درخت های حاشیه شدیدا تداعی کننده بازی crysis بود
روند داستانی جالبی هم به نظر میرسه داشته باشه
دقيقا منم مثل كال اف مدرن 2 دكمه اش رو E كردم...
قضيه اون قايق ها احتمالا ميخواسته اولين شاهكار روسيه و امريكا براي بمب اتم رو بگه كه موضوع رو سياسي كنه...
چون ميدونيد كه شما تنها نيروهاي آمريكايي هستيد كه دارن با روس ها نبرد زميني ميكنند!
( خب ديگه موضوع سياسي نشه بريم پي بازيمون!)
کارت گرافیک لب تاپ HD 4570 هست و 512 هم Deidicate میکنه...
باز هم برای بازی کردن کمه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)