فکر کنم ic های من سوخته باشه چون اول بجای پورت مادگی 232 پورت نری اونو استفاده کردم بدون توجه به اینکه پینهای مادگی 232 برعکس نری هستش
دوباره یه ic max232cpe میخرم اگه جواب نداد باز مزاحمتون میشم
نقشه مدار ی که استفاده کردم
به هر حال ممنون
فکر کنم ic های من سوخته باشه چون اول بجای پورت مادگی 232 پورت نری اونو استفاده کردم بدون توجه به اینکه پینهای مادگی 232 برعکس نری هستش
دوباره یه ic max232cpe میخرم اگه جواب نداد باز مزاحمتون میشم
نقشه مدار ی که استفاده کردم
به هر حال ممنون
Last edited by ID M; 09-04-2010 at 00:24.
پس چرا جواب نمیده ic هم عوض کردم ولی بازم توی هایپر ترمینال هیچی تایپ نمیشه (در ضمن من پینهای 2 و 3 رو با کابل به هم وصل کردم و هایپرترمینال جواب داد )
ولتاژ باید دقیقا چقدر باشه ؟
کسی نیست مرا یاری دهد
شما اتصالات rx ,tx , gnd رو به قسمت پشت هارد رو یک بار چک کن مخصوصاً gnd
نباید لق باشه و قشنگ باید جا بره.
دوستان من کامپیوتر پسر داییم دچاره مشکل بسیار عجیبی؟!!
بعد از اینکه ویندوزش عوض می کنم بعد از چند مدت سرعت ویندوزش بسیار می یاد پایین؟؟
می گفت که یک نیم ساعت یک بار طول کشیده که وارد ویندوز بشه!!!
این در حالی که بازی ها مثل قبل به راحتی اجرا می شن و همچنین برنامه ها ولی سرعت اینستال نرم فزارها هم کم شده.
می گید مشکل از چی می تونه باشه؟؟
(ویندوزش هم sp3 xp هست)
من هارد پسرداییم و کندم به کامپیتر خودم وصل کردم موقع بالا اومدن مادربردم یک همچین پیغامی داد:
Smart hard status : Bad back up and restore
حالا می گید مشکل از هارد می تونه باشه؟؟
با هیچ برنامه ای می شه هارد رو چک کرد؟
ارد هم Diamond Max 22 هست.
شما اولین کاری که میکنید این باشه که از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید
با توجه به اینکه هارد جزو سری مشکل دار هست فریمور را آپدیت کنید
اگه درست نشد بفرستید گارانتی برای تعویض
سلام.آقا یکی به دادم برسه من یه هارد 500 MAXTOR دارم باهاش کار میکردم.شب سیستمو خاموش کردم صبح روشن کردم دیدم دیگه نمیشناسه.هر تستیم که بگین کردم نشد که نشد.اطلاعات روش خیلی مهمه برام.تروخدا کمک کنید...
برات pm زدم
من کرج هستم.اگه لطف کنین یه شماره تماس به من بدین ممنون میشم
من با 3.3 ولت و 5 ولت تست کردم ولی جواب نداد از اتصال ها هم مطمئن هستم ولی باز هم مدار جواب نداد، دیگه خسته شدم
آقا حامد اگه میتونی یه برد برای من بفرستی ممنون میشم (قیمتش هم همونیه که توی پست اول گفته بودی یا بیشتره) من توی اصفهان هستم اگه میتونی برای من pm بزن
اول از همه لعنت به seagate دوم بهچون اطلاعات اشتباه برای گمراه کردن مردم داده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه مداری که سایت SoDoItYourSelf داده بود اشتباست
اتصال صحیح به شرح زیر میباشد
5 عدد خازن 1 میکروفاراد ، 1 عدد IC Max232
به جای اون خازن 10 میکروفراد که توی نقشه هست 1میکروفاراد بگذارید ، پین 2 پورت سریال به پایه 7 آی سی وصل میشه و پین 3 به پایه 8 آی سی وصل میشه ، Tx به پایه 9 و Rx به پایه 10 وصل میشه
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
امیدوارم شما هم به پیروزیی که به دست خودتون به دست آوردید برسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)