داداش حالشو ببر.ما كه چند ماهي داريم استفاده ميكنيم و راضي هستيم.من دستگاه iomega هم دارم كه با اون ابهتش براي پخش فيلم فول اچ دي كم مياره !!
داداش حالشو ببر.ما كه چند ماهي داريم استفاده ميكنيم و راضي هستيم.من دستگاه iomega هم دارم كه با اون ابهتش براي پخش فيلم فول اچ دي كم مياره !!
والا کشف نه ازون لحاظ که شما به خودت گرفتی ...
مطمئنا تو ساعت اول که دستگاه به دستت میرسه , اول خودشو تست می کنی بعدا میری سراغ کاتالوگش ...
من دیگه سراغ کاتالوگ نرفته بودم و اومدم اینجا دیدم سوال خیلی از بچه ها همینه .. اگه نه ادعایی نیست
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
خب ... 100 امتیاز به گروه چاره به خاطر حس مسئولیت و برخورد خوبشون ...
خوبه که نسبت به مشتریهاشون اینطور برخورد می کنن .. من با وجودیکه تاحالا ازشون خرید نکردم اما از الان می تونم اونو به همه معرفی کنم
ممنون از شما ...
دوستان به هیچ طریقی نمیشه زیرنویس فارسی SRT رو بصورت کامل دید؟ یعنی حتی با تغییر کدک فایل هم نمیشه؟ شنیدم تغییر رنگ و فونت و سایز هم نداره، درسته؟
چرا این مشکل زیرنویس فارسی رو حل نمیکنن آخه
این گارانتی سازگار چیکار میکنه آخه
سلام، برای من هم همین مشکل داغ شدن رو وقتی تو حالت standby هست داره. نسل دوم هم هست - WD TV Live
کلا منم به این نتیجه رسیدم که وقتی باهاش کاری ندارم از برق بکشمش، یکی دیگه هم همین مشکلی که دوستان اشاره کردن وقتی که برق بره و بیاد خودش روشن میشه. به نظزم بهتره که همه همین کارو بکنیم، همون گرما باعث استهلاکش میشه...
ببخشید .. یه قسمت فایل منیجمنت هست توی مدل لایو .. یعنی چیزی غیر ازین قراره اضافه بشه ؟
در فریمور جدید وسترن دی وی دی ایزو اضافه شده که دی وی دی رو همراه با منو نشون میده ..
من بلوری نداشتم تست کنم ...
من یه وسترن مدل لایو دارم حدود 6 ماهه و اصلا تا حالا از برق نکشیدمش و مشکلی هم نداشته به قول دوستان مثل بنز داره کار میکنه تقریبا این وسیله محبوب سبک فیلم دیدن و فیلم جمع کردن ادم رو تغیر میده و واقعا وسیله بی نظیری هستش
سلام.
برای اوندسته از وسایلی که معمولا" تو خونه ساعات زیادی استفاده میشن (مثل تلویزیون) بندرت پیش میاد که از برق بکشیم ولی برای وسایلی که هر از گاهی استفاده میکنیم بهتره از برق بکشیم چون هم عمر دستگاه بیشتر میشه و هم در صورت اتصالی احتمالی در شبکه آسیب نمیبینن.
با عرض سلام میخواستم بدونم مشکل دیدن سریالهای چند قسمتی که تو یک dvd بود به همراه زیرنویس فارسی حل شده یا هنوز بدون زیر نویس باید دید؟ ممنون
مشکل پخش چند قسمتی دی وی دی حل شده , زیرنویس دی وی دی رو هم بدون نقص نشون میده ...حتی زیر نویس فارسی اونو ..
اما مشکل زیرنویس اس آر تی هنوز هست !
سلام اساتید عزیز
می خوام هر چیز دیگه برای شبکه وایرلس نیاز هست تهیه کنم. با شبکه و وایرلس آشنایی مختصری ولی نه زیاد دارم. الان لپ تاپم وایرلس داره و کارت شبکه. مودمم هم اکسترنال هست و وایرلس داره از نوع G و نه N . و usb هم داره. مارکش ip-link و مدلش Adsl2+ Router-TW263R4-A2 هست. معروف نیست ولی بد هم نیست. و در حال حاضر با این مودم، اینترنت adsl وایرلس کار می کنم. در نهایت می خوام از طریق وایرلس لپ تاپ به WDTV وصل بشم و فایلهای share کرده ام را ببینم و اگه خدا بخواد مثل دوستان از کیفیت لذت ببرم. صفحات قبلی را خوندم ولی نمی دونم با امکانات موجودم نیازی هست که تجهیز دیگه ای بخرم؟ یا کافیست؟ ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)