تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 190 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند نکته به نظرم رسید الان می خواستم بگم. البته می دونم دوستان قبلا توضیحات خیلی خوبی دادن و خیلی از نکات بازیو شاید گفته باشن ولی شاید این نکات مفیدی باشه:
    -بعد از تموم شدن ماموریت ها با همه افراد گروه صحبت کنید و فقط دنبال دخترهای گروه نرید و به فکر رومانس فقط نباشید. با صحبت کردن با هر فرد میتونید مقدار paragon یا renegade خودتون رو بالا ببرید و ممکن هست بعد از هر بار صحبت کردن با هر فرد از گروهتون مقداری paragon و renegade بگیرید مثلا من خودم با صحبتهای زیادی که با شخصیتی مثل Thane داشتم و با صمیمی شدن باهاش تونستم مقدار paragon خیلی زیادی بگیرم
    -در ماموریت وفاداری Tali اگر در انتخاب مکالمات دقت کنید و در هنگام انجام اون ماموریت paragon بالایی داشته باشید میتونید مقدار paragon خیلی زیادی بگیرید. اگر درست این ماموریت رو برید میتونید حدود 50 تا به paragon اضافه کنید
    -شخصیتی مثل Grunt خیلی به درد شما میخوره. اگر علاوه بر این که اونو Loyal میکنید بتونید تفنگ مخصوص اون که یک Shotgun قوی هستش پیدا کنید برای شما Grunt یک تانک به تمام معنا میشه و خیلی در جنگهای بازی به شما میتونه کمک کنه.
    -در قسمتی از کلوب afterlife یک نفر هست نوشیدنی میفروشه بعد از که شما تقاضای نوشیدنی دادین و اونو بالا کشیدین از حال میرید و به زمین میفتید. وقتی که حالتون خوب شد و بلند شدین پیش اون طرف برید و باهاش صحبت کند و با انتخاب گزینه درست در مکالمه میتونید paragon خوبی بگیرید
    -در citadel با صحبت کردن با فروشندگان میتونید paragon خیلی زیادی بگیرید
    -ماموریت وفاداری Jack و Miranda رو به هیج وجه اوایل بازی نرید و اگر خواستین برید فعلا یه ماموریت وفاداری از این دو نفر رو برید و موقعی که paragon یا renegade بالایی داشتین هر جفتشون رو برید چون بعد از انجام این دو ماموریت در موقعی که دعوا بین این دو رخ میده نمیتونید اونارو متقاعد کنید و باید طرف یه نفر رو بگیرید که در اون صورت طرف مقابل به شدت ناراحت میشه و برای Loyal کردن اون به paragon یا renegade خیلی بالایی احتیاج دارید که شاید تا اواخر بازی هم نتونید طرف رو متقاعد کنید چون گزینه مربوط که در مکالمه میاد خاموش هستش و برای روشن شدن اون به paragon یا renegade خیلی بالایی نیاز هست.

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من اخرش نفهمیدم راه دقیق اضافه کردن paragon یا renegade چیه؟ وحید جان یه چیزای اشاره کردند اما آیا فقط با صحبت کردن با افراد تیم میشه اضافه کرد یا راه بهتری هم هست؟

nw-nk عزیز هم فعلا مثل اینکه نیستش در نتیجه سوالام بی جواب مونده

اگر کسی می تونه جواب همه سوالاتم رو بده در زیر دوباره سوالاتم رو میذارم البته مرتب تر :

1- من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
    2 - بعد اینکه Para یا Ren رو چطوری افزایش بدم و چطوری می تونم وفاداری کامل اعضای تیمم رو به دست بیارم؟
    3 - الان به جایی رسیدم که تازه با سامارا آشنا شدم .... چقدر دیگه مونده تا بازی رو تموم کنم؟
    4 - چطوری می تونم میراندا یا سایر افراد تیمم رو از جمله جک و kelly به کابین خودم دعوت کنم؟؟؟

5 - درصد ارتباط احساسی بین افراد تیمم رو چطوری می تونم بفهمم؟ یعنی جایی هست که نشون بده چقدر به میراندا یا جک نزدیکم؟

ممنون میشم جواب بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اخرش نفهمیدم راه دقیق اضافه کردن paragon یا renegade چیه؟ وحید جان یه چیزای اشاره کردند اما آیا فقط با صحبت کردن با افراد تیم میشه اضافه کرد یا راه بهتری هم هست؟

nw-nk عزیز هم فعلا مثل اینکه نیستش در نتیجه سوالام بی جواب مونده

اگر کسی می تونه جواب همه سوالاتم رو بده در زیر دوباره سوالاتم رو میذارم البته مرتب تر :

1- من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
    2 - بعد اینکه Para یا Ren رو چطوری افزایش بدم و چطوری می تونم وفاداری کامل اعضای تیمم رو به دست بیارم؟
    3 - الان به جایی رسیدم که تازه با سامارا آشنا شدم .... چقدر دیگه مونده تا بازی رو تموم کنم؟
    4 - چطوری می تونم میراندا یا سایر افراد تیمم رو از جمله جک و kelly به کابین خودم دعوت کنم؟؟؟

5 - درصد ارتباط احساسی بین افراد تیمم رو چطوری می تونم بفهمم؟ یعنی جایی هست که نشون بده چقدر به میراندا یا جک نزدیکم؟

ممنون میشم جواب بدید
    1-باید paragon یا renegade خیلی زیادی داشته باشی. با توجه به اینکه احتمالا renegade خیلی زیادی ممکنه نگرفته باشی از این به بعد سعی کن paragon تا میتونی جمع کنی. حدود 90 درصد باید پر شده باشه تا بتونی اونو متقاعد کنی. اگه خیلی خوب بری شاید آخرای بازی بتونی متقاعدش کنی.کلا بخش سختی هست مخصوصا اگر سیو شماره قبلی رو نیاورده باشی.
    2-در مورد اضافه کردن با انتخابهایی است که در بازی انجام میدی به paragon و renegade اضافه میشه. معمولا توی مکالمات مکالماتی که بالا هستن باعث اضافه شدن paragon میشن و وسطی ها بدون تغییر و سمت پایین باعث اضافه شدن renegade میشن.بعد موقعی که یه مکالمه ای آبی باشه صد در صد به paragon و موقعی که قرمز باشه به renegade اضافه میکنه(اگه انگلیسی خوبی داشته باشی میفهمی کدوم انتخاب خوب و مهربانه و کدوم بد و خشن هستش). در این شماره یه قابلیت خیلی زیبا اضافه شده که هنگام بازی بازدن دکمه راست موس کارکتر بازی یک عمل خوب انجام میده و به paragon اون اضافه میشه و باز زدن دیکه سمت چپ موس یک عمل خشن یا بد انجام میده و به renegade اضافه میشه. در حین بازی اگه دقت کنی خودش تعیین میکنه چه موقهی این دکمه ها رو بزنی و اگه مثلا میخوای به renegade اضافه نشه میتونی هیچ دکمه ای نزنی.
    3-معلوم نیست چون پیدا کردن شخصیتها تقریبا دست خود طرف هست و مثلا میتونی اونو آخرای بازی پیدا کنی.
    4-در این بازی متاسفانه درجه ای مثلا وجود نداره که نشون بده که مقدار دوست داشتن جنس مخالف به شما چه قدر هست. فقط با صحبتهایی که با طرف میکنید میتونید رابطه با اون رو خوب کنی. در این مورد اگه بگردی دوست عزیز nw-nk کامل توضیح داده.
    دقت کن برای تموم کردن بازی عجله نکنی و همه افراد گروه رو Loyal کنی که این کار با انجام دادن ماموریت مخصوص اونا انجام میگیره که این ماموریت ها مشخص هستش و اگر در Journal بری با اسم اون افراد شروع میشه.
    Last edited by vahidgame; 06-03-2010 at 17:36.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

فرمانده علی شپرد. سیوت کاملا درسته!

لول 40 - Renegade عمل کردی - Wrex کشته شده - Ashley هم بعدش کشته شده - دژ هم نابود شده! (حسابی منفی رفتی جلو)

توصیه میکنم پچ بازی رو از آدرس زیر بگیری و دوباره امتحان کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يعني شما تونستيد كه كاراكتر منو بياريد توي بازي دوم؟؟؟
    اي بابا...احتمالا چيزي اين وسط ايراد داره كه توي بازي هست كه نصب كردم...راستي من بازيم كرك نداشت...
    كلي خنديدم به اينكه گفتي (حسابی منفی رفتی جلو)
    اخه زياد انگليسيم خوب نيست سخت مي فهمم...حالا اشكال نداره دوباره ميرم...ايشالا دفعه بعد بهتر مي رم...
    ممنون الان پچ رو ميگيرم ببينم چي ميشه...
    بازم مزاحم مي شم...

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

اولین پچ بازی هم منتشر شد. توضیحات این پچ هم در قسمت ضمیمه قرار داده شد.

Mass Effect 2 v1.01 Patch | Size: 42MB
    کد:
    Mass Effect 2 v1.01 Crack | Size: 3.6MB
    کد:
    این پچ متاسفانه ایرادات زیر رو حل نمیکنه:

- باز نشدن درها تو نرماندی با وجود باز بودن - مثلا وقتی که میخوایین از اتاق گزارش تو نرماندی بیرون بیایین موقعی که گرانت به گروهتون ملحق میشه. برای رد کردن این مشکل باید رو به روی در بایستین و کلید Esc رو بزنین و برگردین به بازی. برای یه لحظه ست که امکان باز کردن در وجود داره و باید فوری Space رو بزنین.
    - دستور نگرفتن هم تیمی ها - هر چقدر به یارتون دستور میدین که به موقعیت مورد نظرتون بره اطاعت نمیکنه, با اینکه جلوی چششه.
    - درست تکیه ندادن به موانع در حالت نیم خیز - وقتی سنگر میگیرین شپرد کجه و کج هم حرکت میکنه!
    مثل اينكه كرك ايراد داره....لطفا يه چك كنيد....ممنون...

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

این روشم امتحان کن : وقتي سيو هاي شماره اول رو انتقال داديد بايد از طريق MassEffect2Launcher در محل نصب بازي رو اجرا کنيد...اگه بازم کار نکرد روش کليک راست کنيد و Run as administrator رو انتخاب کنيد...
    ميدوني؟؟؟جالبيش اينه كه من اصلا اين MassEffect2Launcher رو ندارم....چه كار كنم؟؟يه چيزي دارم به اسم MassEffect2Config!!!همونه؟؟فكر نمي كنم...
    ميشه بگيد اون دومي كه گفتيد چه جوريه؟؟؟چه كار بايد بكنم؟؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

1-باید paragon یا renegade خیلی زیادی داشته باشی. با توجه به اینکه احتمالا renegade خیلی زیادی ممکنه نگرفته باشی از این به بعد سعی کن paragon تا میتونی جمع کنی. حدود 90 درصد باید پر شده باشه تا بتونی اونو متقاعد کنی. اگه خیلی خوب بری شاید آخرای بازی بتونی متقاعدش کنی.کلا بخش سختی هست مخصوصا اگر سیو شماره قبلی رو نیاورده باشی.
    2-در مورد اضافه کردن با انتخابهایی است که در بازی انجام میدی به paragon و renegade اضافه میشه. معمولا توی مکالمات مکالماتی که بالا هستن باعث اضافه شدن paragon میشن و وسطی ها بدون تغییر و سمت پایین باعث اضافه شدن renegade میشن.بعد موقعی که یه مکالمه ای آبی باشه صد در صد به paragon و موقعی که قرمز باشه به renegade اضافه میکنه(اگه انگلیسی خوبی داشته باشی میفهمی کدوم انتخاب خوب و مهربانه و کدوم بد و خشن هستش). در این شماره یه قابلیت خیلی زیبا اضافه شده که هنگام بازی بازدن دکمه راست موس کارکتر بازی یک عمل خوب انجام میده و به paragon اون اضافه میشه و باز زدن دیکه سمت چپ موس یک عمل خشن یا بد انجام میده و به renegade اضافه میشه. در حین بازی اگه دقت کنی خودش تعیین میکنه چه موقهی این دکمه ها رو بزنی و اگه مثلا میخوای به renegade اضافه نشه میتونی هیچ دکمه ای نزنی.
    3-معلوم نیست چون پیدا کردن شخصیتها تقریبا دست خود طرف هست و مثلا میتونی اونو آخرای بازی پیدا کنی.
    4-در این بازی متاسفانه درجه ای مثلا وجود نداره که نشون بده که مقدار دوست داشتن جنس مخالف به شما چه قدر هست. فقط با صحبتهایی که با طرف میکنید میتونید رابطه با اون رو خوب کنی. در این مورد اگه بگردی دوست عزیز nw-nk کامل توضیح داده.
    دقت کن برای تموم کردن بازی عجله نکنی و همه افراد گروه رو Loyal کنی که این کار با انجام دادن ماموریت مخصوص اونا انجام میگیره که این ماموریت ها مشخص هستش و اگر در Journal بری با اسم اون افراد شروع میشه.

ممنون وحید جان بابت جوابهای کامل و مفیدی که دادی من الان بد جوری تو نخ این میراندا هستم هر چی میرم باهاش صحبت کنم مرتب میگه "حالا بعدا در موردش صحبت می کنیم!!!" مراحل مختلف رو هم رد می کنم اما انگار نه انگار! اون جک هم زیاد ازش خوشم نمیاد اگه رابطم باهاش خوب هم نشد خیالی نیست اما بدجوری عاشق این میراندا شدم ولی خب ضد حال میزنه . باید واسه این هم paragon رو افزایش بدم؟ راستی خبری از نسخه سوم این بازی نیومده که چه تاریخی عرضه میشه؟ با اینکه شماره اول رو بازی نکردم اما عاشق این بازی شدم. دلم نمیاد زود تمومش کنم.
    Last edited by konami-pes; 06-03-2010 at 19:33.

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بکس ، من بازی رو راحت اجرا میکنم و اون قسمت اول بازی هم میاد و سفینه هم منفجر میشه ولی بعدش که میخواد ادامه بده و مینویسه MASS EFFECT 2 و صحنه سیاه میشه و دیگه هیچیییییی !!!!!!

سیستم : (laptop)

cpu : 2.6 ,
    ram : 4 GIG
    VGA : ATI 4650 HD , 1GIG RAM
    Last edited by ||SIAVASH||; 06-03-2010 at 20:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون وحید جان بابت جوابهای کامل و مفیدی که دادی من الان بد جوری تو نخ این میراندا هستم هر چی میرم باهاش صحبت کنم مرتب میگه "حالا بعدا در موردش صحبت می کنیم!!!" مراحل مختلف رو هم رد می کنم اما انگار نه انگار! اون جک هم زیاد ازش خوشم نمیاد اگه رابطم باهاش خوب هم نشد خیالی نیست اما بدجوری عاشق این میراندا شدم ولی خب ضد حال میزنه . باید واسه این هم paragon رو افزایش بدم؟ راستی خبری از نسخه سوم این بازی نیومده که چه تاریخی عرضه میشه؟ با اینکه شماره اول رو بازی نکردم اما عاشق این بازی شدم. دلم نمیاد زود تمومش کنم.
    بهتره که قید میراندا رو بزنی چون احتمالا دیگه باهاش نمیتونی رومانس داشته باشی. جک هم اگر بار اول ازت تقاضا میکنه قبول کنی یه صحنه ای بین شما اتفاق میفته ولی دیگه بعد از اون باهاش نمیتونی رومانس داشته باشی و ازت متنفر میشه و بهترین کار این هست که موقعی که ازت تقاضا میکنه قبول نکنی. با این حساب که تو رفتی بهتره به فکر رومانس با tali باشی من پیشنهاد میکنم این بار حالا با همین tali بساز ولی دفعه بعدی که رفتی دقت کن . چون گفتی شماره قبلی بازیو نرفتی پیشنهاد میکنم اونو یه بار بری و سعی کنی به بهترین شکل اون شماره رو بری و سیو اونو برای این شماره بیاری و یه بار دیگه این بازیو تا آخرش بری . این بازی با یه بار رفتن نمیشه ازش لذت کامل برد.در مورد رومانس در این بازی یه توضیح خلاصه میدم:

رومانس در این بازی به هیج وجه به paragon و renegade ربطی نداره. برای این که رضایت طرف مقابل رو جلب کنید باید در پایان هر ماموریت با طرف مقابل صحبت کنید و بهترین گزینه را در مکالمه با طرف مقابل انتخاب کنید حتی اگر انتخاب آن گزینه باعث بشه که renegade شما زیاد بشه. بعد از Loyal کردن کسی که میخواد باهاش رومانس داشته باشید تقریبا نصف قضیه برای رومانس را انجام دادید فقط در اینجا باید هنگام صحبت کردن با طرف دقت خیلی زیادی کنید. با انتخاب یه گزینه اشتباه باعث میشه طرف ناراحت بشه و دیگه موقعی که هر دفعه میخواید باهاش صحبت کنید زیاد به شما محل نمیذاره و مثلا میگه که کار دارم و الان نمیتونم صحبت کنم و با این حساب قید اونو باید بزنید
    بعد از اینکه شخص مقابل را Loyal کردید با حدود سه چهار بار صحبت کردن میتونید اونو راضی کنید که هر بار صحبت رو باید بعد از اتمام یک ماموریت بکنید. اگه گزینه ها رو درست انتخاب کرده باشید و کامل با میل طرف صحبت کرده باشیN در آخر هر یک از سه شخصیت یعنی Miranda و Jack و Tali تقریبا یک صحبت مشابهی می کنن که مفهومش این هست که قبل از ماموریت آخر با شما یه کاری دارن که معلومه هست کار اونا چیه! که در این هنگام شما میتونید قبول کنید یا نه که اگر قبول کنید قبل از ماموریت آخر بازی یه صحنه ای رخ میده .در این جا یعنی شما با طرف مقابل رومانس داشتین. توجه کنید که همزمان با هر سه از اینها نمیتونید این کارو انجام بدین و مثلا باید به اونای دیگه موقعی که از شما تقاضا میکنن نه بگید تا به طرف دیگه بله بگید.
    در شماره قبلی هم رومانس در این بازی به این شکل بودش و ساختار اون تقریبا تغییر نکرده...
    Last edited by vahidgame; 06-03-2010 at 22:45.

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی من سانسور شده هست
    به kelly برای شام گفتم بیاد و اونم قبول کرد ولی دیدم یهو تصویر سیاه شد بعد از 1 ثانیه دوباره kelly رو نشون داد و ازم تشکر کرد.
    بابا دیگه خجالت باید بکشن اخه مگه بازی رو هم سانسور میکنن
    حالم از این افکار بسته و احمقانه به هم میخوره

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی من سانسور شده هست
    به kelly برای شام گفتم بیاد و اونم قبول کرد ولی دیدم یهو تصویر سیاه شد بعد از 1 ثانیه دوباره kelly رو نشون داد و ازم تشکر کرد.
    بابا دیگه خجالت باید بکشن اخه مگه بازی رو هم سانسور میکنن
    حالم از این افکار بسته و احمقانه به هم میخوره
    دوست عزیز یعنی چی سانسور شده. اصلا با عقل جور میاد بازیی به این صورت که دو ماه هم از انتشارش نگذشته سانسور بشه!!! اون قضیه شام خوردن با Kelly برای همه به این صورت هست و توقع چیز دیگه نباید داشته باشید. در مورد رومانس من در پست قبلی توضیح دادم. کلا با همون سه نفر میتونید رومانس داشته باشید و یک صحنه در آخرش ببنید. Kelly بیشتر از یه رقص که انجام میده نباید روی اون حساب کنید. حالا چون دختر جالب و دلنشینی هست نباید که حتما کاری باهاش انجام بدین اگر سایتهای خارجی هم بگردی درباره Kelly همینها رو نوشته. در ضمن در پستهای قبلی در این مورد توضیح داده شده و عکس رقص Kelly هم گذاشته شده.

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا فیلم هنوز اکرانش تموم نشده توی امریکا اینجا دوبله شدش رو پخش میکنن دیگه سانسور که جای خود داره.
    اصلا چیزی نشون نمیده
    یعنی اصلا نمیریم توی اتاق من.
    مثل این میمونه که انگار نه انگار که با هم حرف زدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •