من هنوز 10 هستم با nss مشکل دارم یه ارور چرت میده![]()
من هنوز 10 هستم با nss مشکل دارم یه ارور چرت میده![]()
سلام به همه دوستان.
راستش من ميخوام بعد از ماه رمضان يه Nokia N86 بگيرم حالا ميخوام از همه عزيزاني كه اين گوشي رو دارن خواهش كنم كه بدون تعصب به اين چند سوال من پاسخ بدن.
1-كيفيت بدنه و قاب اين گوشي چطوره يعني منظورم اينه كه بعد از مدتي پشت و جلوش خط و خش نمي افته و همينطور لق نميزنه چون اين نكته برام خيلي مهمه.
2-سرعتش چطوره يعني توي اجراي برنامه و يا بازي روون عمل ميكنه و كلا هنگ كردن توي كارش هست يا نه و همينطور مشكل نرم افزاري داره يا نه؟
3-كيفيت عكساش چطوره اينكه ميگن لرزش گير دست داره درسته و همينطور توي شب با فلاش Dual LED چطور عكس ميندازه و از لحاظ كيفيت خيلي با فلاش زنون فاصله داره؟
4-من تقريبا 2 الي 3 هفته ديگه ميخوام اين گوشي رو بخرم تا يه مقدار نسبت به الان ارزون تر بشه حالا ميخوام بدونم آخرين آپديت براي اين گوشي ورژن چند هستش و آيا من كه ميخوام اين گوشي رو با گارانتي اصلي بخرم نيازي به آپديت دارم يعني منظورم اينه كه الان در حال حاضر گوشي هاي موجود در بازار با آپديت جديد هستند و يا اينكه خودم بايد گوشي رو آپديت كنم؟
با تشكر از همه عزيزان خواهش ميكنم به سوالاتم صادقانه و بدون تعصب جواب بدين.
با سپاس.
1.کیفیت بدنه عالیه.فعلا بره من هیچ جاش خط نیفتاده البته یه دو خط کوچیک کنار جای شارژ برای من هست که چون گوشی دست دو خریدم داشت.بره من گوشی اسلایدش لق میزنه(یکمی رو اعصابه)
2.سرعتش عالیه تو بازی و برنامه کم نمیاره مثل جت برنامه نصب میشه.و اجرا میشه.هنگ های کوچیک میکنه(من هنوز آپدیت نکردم)
3.تو عکس و فیلم بنظرم هیچ مشکلی بجز صفت بودن دکمه ی شاتر نمیتونی گیر بیاری.اینکه شما قلاش زنون رو با LED مقایسه میکنین کار اشتباهی هست چون یه سری مزیا LED داره که زنون نداره و بلعکس.در کل تا فاصله ی دو متر الی 3 متر رو کاملا جواب گو هست.
4.آخرین آپدیت موجود 11.043 فکر کنم باشه.در ضمینه ی گارانتی اطلاعات ندارم و اینکه هم میتونی گوشی رو خودت آپدیت کنی هم اینکه بدی بیرون برات آپدیت کنن
فکر کنم بدون تعصب گفتم![]()
1- کیفیت خوبه فقط کمی اثر انگشت رو روئی میمونه و دائم باید پاک کنی و اینکه یه چند تا سوراخ سنبه هاش کاور نداره که احتمالا زود کثیف بشه
2- سرعت عالی بخصوص که پردازنده اش بهینه شده برا کارهای گرافیکی اما در بعضی موارد هنگ های کوچیک داره که مطمئنن در اپدیت های بعدی حل میشه
3- یکی از بهترین 8 مگاپیکسلی هاست و فیلم برداریشم عالی بخصوص ضبط صدا در فیلم برداری
4- من دو هفته میشه خریدم 437 گارانتیم که برا نوکیا دیگه ارزشی نداره در ایران
لقی گوشی هم بهد دو هفته چیزی ندیدم
اپدیتم خودت میتونی بکنی یا بدی برات بکنن
موقع خرید مال من ورژن10 بود که بلافاصله اپدیت کردم به ورژن11
باتریش من تا به حال گوشی به این خوبی ندیدم
صفحه عالی در زیر نور خورشیدم خوبه ولی کم نوره اما کاملا واضحه
سوال دیگه داشتی در خدمتیم
دوست عزيز من تو صفحه قبل يه برسي كوچيك از اين گوشي گزاشتم ميتوني بري بخوني به دردت ميخوره
1-کیفیت بدنه عالیه ولی ممکن لق بزنه
2-سرعتش خوبه ولی ممکن هنگ کنه (خیلی کم) ومشکل نرم افزاری نداره
3-عکساشم بی نظیره
4-آخرین آپدیت ورژن 11 و الان تو بازار موجود است
و بهترین قسمت این گوشی از نظر من باطریشه(واقعا بی نظیره)![]()
زیاد با این موافق نیستم .. چون اصلا لق نمیزنه ...1-کیفیت بدنه عالیه ولی ممکن لق بزنه
هنگ مقداری تو کارش هست2-سرعتش خوبه ولی ممکن هنگ کنه (خیلی کم) ومشکل نرم افزاری نداره.. البته تمام گوشیها هنجگ میکنند ...
به نظر من هنوز در حد 8 نیست .. باید منتظر آپدیت جدید بود .3-عکساشم بی نظیره
کاملا درسته ..و بهترین قسمت این گوشی از نظر من باطریشه(واقعا بی نظیره)![]()
![]()
اینم یه مقایشه عکس n86 با i8510
N86
i8510
n86
i8510
یه سوال کسی نمیدونه چطوری میشه کاری کرد که گوشی با usb شارژ نشه
Last edited by mr_khodaei2008; 15-09-2009 at 18:06.
دوست عزیز تا اونجائی که فهمیدم نمیشه کاریش کرد و با usb شارژ میشه مگه نرم افزاری باشه که من پیداش نکردم چند روزیم سر این قضیه کار کردم اما راهی نداره
دوستان حتمن برین این بازی رو که رو N86 نصب شد و اجراشم کردم بگیرین که با شتاب سنج کار میکنه بدون نیاز به پایتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)