تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 97 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

من دانشجو بودم اما نمیتونستم به خاطر استرس این صدا سر کلاس بشینم،میخوام دوباره کنکور بدم و قبلی رو انصراف دادم...حالا بازم استرس دارم اصلا کل زندگیم شده استرس جاهایی که ساکته مثل جلسات امتحان...واقعا غصه م میگیره
    فدا سرت منم دانشگاه روزانه برای بار دوم کنکور دادم و قبول شدم اما به دلایل زیادی که اینم یه موردش باشه نتونستم درس بخونم و مجبور شدم انصراف بدم متاسفانه تو این چند ماه استرس خیلی زیادی بهم وارد شد و باعث شد وضع معدم بدتر بشه اما اشکالی نداره حالا یجورایی مطمئن شدم اکثرش از اعصابِ، حالا هم میخوام برم پیش روانشناس و روانپزشک تا مشکلم حل شه
    در ضمن نمیخوام دخالت کنم اما توصیه میکنم کنکور برا پیام نور بدی چون کلاس هاش اجباری نیستن و خیلی کمتر بهت استرس وارد میکنه، خودِ من چه مشکلم حل بشه و چه نشه میرم پیام نور، از اول هم باید میرفتم پیام نور ولی اشتباه کردم
    شما هم برو پیش روانپزشک بابت اعصابت و همه چیز رو بدون خجالت بهش بگو اون خودش میدونه بهت چی بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام من دیگه دارم کم کم مطمئن میشم که این بیماری با افسردگی رابطه مستقیم دارد حالا این افسردگی ممکته در اثر عوامل محیطی باشه یا ارثی باشه یا تغییرات هورمونی; در زنان که تغییرات هورمونی بیشتره پس در نتیجه هورموناتونو چک کنید شاید به نتیجه معقولی برسیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بعضی از دختران ممکن است در حوالی قاعدگی دچار تغییرات بدنی و احساس شوند. دل پیچه‌های قاعدگی بسیار شایع است. در حقیقت بیش از نیمی از زنانی که قاعده می‌شوند می‌گویند که در طی چند روز اول قاعدگی دچار دل‌پیچه می‌شوند.پزشکان فکر می‌کنند که علت این دل‌پیچه‌ها ماده‌ای به نام پروستاگلندین باشد که باعث انقباض عضلات رحمی می‌شود.
    پروستاگلاندین‌ها یکی از مهمترین واسطه‌های التهاب می باشند و مهار ساخت آنها توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجب کاهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شود. این واسطه‌ها همچنین در انقباض رحمی در هنگام زایمان، افزایش حرکات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بهبود دفاع مخاطی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و افزایش جریان خون کلیوی نیز نقش دارند که این نقشها مبنای ساخت داروهای متعددی قرار گرفته است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یکی از موارد مصرف مترونیدازول در التهاب روده است به خاطر همین بعضی آقایان اینجا گفته اند با مصرف آن احساس بهبودی می کردند در واقع باکتری یا عفونتی در کار نیست اما روی من که خانمم تاثیر نداشت پس در نتیجه به احتمال بسیار زیاد درمان این بیماری در خانمها و آقایان متفاوت است به خاطر هورمونها و عملکرد متفاون بدن اما می خوام بگم خوب شدنیه فقط باید افسردگی و از خودمان دور کنیم

5. این کاربر از armiti61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

یکی از موارد مصرف مترونیدازول در التهاب روده است به خاطر همین بعضی آقایان اینجا گفته اند با مصرف آن احساس بهبودی می کردند در واقع باکتری یا عفونتی در کار نیست اما روی من که خانمم تاثیر نداشت پس در نتیجه به احتمال بسیار زیاد درمان این بیماری در خانمها و آقایان متفاوت است به خاطر هورمونها و عملکرد متفاون بدن اما می خوام بگم خوب شدنیه فقط باید افسردگی و از خودمان دور کنیم
    روانپزشک بهت کمک میکنه فقط وقتی رفتی همه ی داستان رو واسش تعریف کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یه آزمایش هورمونی ساده مشخص می کنه. در خانمها کاهش استروژن و در آقایان کاهش تستوترون موجب افسردگی می شود من خودم درگیر این بیماری بودم رو هوا حرف نمی زنم هورمونهاتونو چک کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

سلام دوستان، ببخشید تاپیک رو میارم بالا، چند ماهی هست حالم خداروشکر خیلی بهتر شده دلیلش هم تصمیم قاطعی بود که اواخر مهرماه برای بهبود خودم گرفتم حالا اینجا براتون مینویسم چیکار کردم سوالی بود در خدمتم
    1- پیاده روی هر روزِ تو خیابون به مدت نیم ساعت یا حتی بیشتر (البته مدتیه به خاطر کارام کمتر شده)
    2- رفتن پیش روانپزشک برای استرش شدید و تهیه قرص ها و مصرف کردنشون، هر چند نگران نباشید قرص خاصی براتون نمینویسن ( الان خیلی وقته که دیگه نیازی به مصرفشون ندارم)
    3- ثبت نام تو باشگاه بدنسازی و هر شب رفتن به باشگاه بدون وقفه و تنبل بازی (خیلی مهمه که در هفته همش رو غیر از جمعه برای استراحت بری)
    اوایل ممکنه فکر کنید اینا روتون تاثیری ندارن اما باور کنید همینطوری دو ماه واقعا بدون خستگی ادامه بدید نتیجش رو میبینید، نگران صدای شکمتون نباشید خوبی این کارها اینکه برای یک ساعت هم که شده معدتون صدا هم بده مهم نیست چون خیابون که پر سر و صداس و باشگاه هم که اهنگ میزارن و کسی هم کاری به کارتون نداره، اصلا خجالت هم برای رفتن به باشگاه نداشته باشید فراموش نکنید شما هم مثل همه برای سلامتیتون میرید باشگاه، مطمئن باشید هیچی اندازه باشگاه بدنسازی برای حل این مشکل صدای روده و سندروم روده تحریک پذیر خوب نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشید، دوستان من هم تقریبا 5 ماهی هست که مشکل قارو قور شکم دارم، اوایل خیلی نفخ میکردم اما از وقتی که دیگه همراه غذا آب نمیخورم نفخ شکمو صدای روده هام خیلی کم شده، اما یه مدتی که معده م خیلی قارو قور میکنه و احساس میکنم اصلا سیر نمیشم!!معده ام هم یه جوریه!!یعنی در طول شبانه روز همون حسی رو دارم که وقتی آدم تازه از خواب پا میشه معده اش اونجوریه!!اما وقتی یه چیزی میخورم خیلی بهتر میشم.خیلی ام کم درد دارم ، خواستم بدونم کسی از دوستان مشکل مشابه من رو داره یا نه؟؟خیلی ممنون میشم نظراتتون را بدونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من دیگه خسته شدم....تورو خدا یه راهی بگید یه لباسی که صدا شیکممو خفه کنه...به جهنم که صدا میده فقط یه چیزی بگین بپوشم که صداش نپیچه....خیر سرم دانشجو ارشد شدم نمیتونم سر کلاس بشینم....انقد ترسم زیاده که کم مونده سر کلاس گریم بگیره....هفته پیش سر کلاس حس کردم باز این لعنتی میخواد صدا بده زدم بیرون اومدم خونه تا رسیدم در خونه بغضم ترکید،خونواده فکر میکردن چی شده که اینجور زار میزدم......من چه خاکی به سرم بریزم آخه....دکترم رفتم میترونیدازولم میخورم اما میترسم شنبه برم کلاس...باید ارائه بدم...تورو خدا بگید چی بپوشم...خانومم هر چیزی بشه میپوشم... :(((((((((((((((((((((((((

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان من 6سالی بود که درگیر این مرض بودموحدوددو سال پیش با این فروم آشنا شدم،وراه حل های مختلفی رو تجربه کردم از گیاهی ها بگیرین تا...!
    الان حدود یه سال شایدم بیشتر هست که تحت دکتر روانپزشک دارو مصرف میکنم و خدارو شکر وضعیتم از 100شاید 98باشه.یعنی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییلی خوب.پست های قبلی من رو بخونین حتما....مخصوصا آخرین پستام
    از صد 98 خیلیییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییی خوبه؟! :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •