oscar-River در کجای سایت دل میری لپ تاپ رو costomize میکنی ؟ من می خوام یه latitude رو بگم customize ش ده برام بیارن ....
oscar-River در کجای سایت دل میری لپ تاپ رو costomize میکنی ؟ من می خوام یه latitude رو بگم customize ش ده برام بیارن ....
سلام
من دو سال یه لپتاپ latitude d830 داشتم
واقعا" عالی بود همزمان اوبانتو و ایکس پی و سون رو روش داشتم انقدر قوی بود که میشد به جای یه سرور توپ ازش استفاده کرد
خیلی مرد بود این اواخر باطریش کم توان شده بود
حیف که به خاطر دیسک کمر وسنگینی اش مجبور شدم بفروشمش
سری latitude dell واقعا" معرکه است
یادمه زیگورات رو این سری سه سال گارانتی میداد
دوستان گل گلاب سلام........میخوام بهترین و جدیدترین لپ تاپی که دل معرفی کرده و توی ایران گیر میاد رو بهم بگین.....قیمتش بیشتر از 2میلیون نباشه......بیشتر خوراکم بازیه و برنامه هایی از قبیل اتوکد 3d max .....پس هم باید سی پی یو و گرافیک و رم بسیار بالایی داشته باشه......ممنونم
مدل ها که زیاد هستند برای اینکار ولی تو ایران بدبختانه نیست !
مثلا سری Alienware و Precision پیشرفته در ایران دیده نمیشن مگه اینکه تک مدل وارد شده باشه با قیمت فضایی !
شما داخل تاپیک های مشاوره درخواست بدید دوستان راهنمایی میکنن
من می خوام یه E6400 بخرم, آیا واقعا داغ می کنه؟
آیا واقعا داغ می کنه؟
درخواست راهنمایی برای ارتقای Vista به Seven برای Dell Latitude
سلام خدمت دوستان
یه لپ تاپ DELL مدل Latitude E5500 دارم که OS اوریجینالش Windows Vista Business هست و الان میخوام از طریق سایت DELL به Windows7 ارتقاش بدم. لطفآ راهنمایی کنید که چه کار کنم؟ تو سایت DELL اصلآ ایران تو لیستش نیست، ویندوز اوریجینال Seven بدجور وسوسه ام کرده !
سلام...
این کانفیگ دل استدیو 1555(دیجی کالا) درسته؟
سی پی یو : 2.8 (کش 6- باس 1066)
رم : 4
گرافیک : ای تی ای - 4650
هارد : 500
سلام کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
از بین لپ تاب های دل کدومشون این مشخصاتو دارن :
سی پی یو 2.8 6 مگ کش
رم 4
کارت گرافیک قابل قبول ، برای بازی زیاد نمی خوام اما ترجیح میدم خیلی پایین نباشه
مانیتور 13.1 یا 14 LED
قیمتشم تا 1.300 1.400
و این سوالم دارم که ویندوز 7 کی میاد روی لپ تاپ های دل داخل تو سایت خود دل که همه دارن ؟؟؟
نه گرافیکش 4570 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)