تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 120 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه riofarina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

13

با عرض سلام خدمت همه دوستان و به خصوص اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن
    من به عنوان کسی که 10 ماهه این گوشی رو دارم بهتون توصیه میکنم اونو نخرید .گوشی خوبیه همه چیز هم داره اما یه سری ایراد اساسی هم داره که نمیشه ازشون گذشت . بد ترینشم هنگ کردنشه جدیدا هم اپدیت کردم به v 10 j انصافا سرعتش تو گالری از افتضاح به خوب تبذیل شد . اما قاطی کردنش درست نشد .خیلی بد که یه تماس ضروری داشته باشین اما هر کاری کنید نتونید جواب بدین . بدی دوم هم باطریش که وقتی 2 تا خط داره ممکنه 1 روز کار کنه یا 5 دقیقه .از لحاظ راحتی استفاده هیچ گوشی مثل سونی اریکسون راحت نیست

در این مورد باید بگم منم این مشکلو داشتم و اون به خاطر سنسور بالای ال سی دی هست که وقتی به صورت نزدیک میشه ال سی دی رو خاموش میکنه و وقتی کسی زنگ میزنه اگه دقت کنی حتما انگشتت روی این قسمت رو پوشونده و اگه انگشتتو از این قسمت برداری میتونی جواب بدی البته این خودش یه ایراده چون به نظر من قبل جواب دادن نباید این سنسور فعال بشه که متاسفانه میشه !!!!

2. 4 کاربر از riofarina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jino_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز گوشی در حاله زنگ خوردنه و میبینی کی باهات تماس گرفته اما هر چی دکمه سبز رنگ رو بزنی وصل نمیشه اینقدر زنگ میخوره تا قطع بشه .
    یا مثلا هر چی آیکون مسیج رو میزنی موزیک رو باز میکنه البته بعد از چند دقیقه درست میشه و چند مورد مشابه .
    ببین مثلا باز شدن کانتکت 2 ثانیه طول میکشه .بعد از زدن سرچ دوباره 2 ثاتیه . باز شدن کیبرد 2 ثانیه .و......یعنی پیدا کردن یه شماره تو گوشی کلی زمان میبره و این نقص دیگه
    اما خوب نکات مثبت هم داره دیگه . صفحه نمایش عالی در حد اپل . فیلمبرداری عالی تو روز . عکس خوب . صدای هد ست خیلی خوب . ظاهر فوق العاده.تاچ خوب .

4. 3 کاربر از jino_3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

نه دوست عزیز گوشی در حاله زنگ خوردنه و میبینی کی باهات تماس گرفته اما هر چی دکمه سبز رنگ رو بزنی وصل نمیشه اینقدر زنگ میخوره تا قطع بشه .
    یا مثلا هر چی آیکون مسیج رو میزنی موزیک رو باز میکنه البته بعد از چند دقیقه درست میشه
    و چند مورد مشابه .
    ببین مثلا باز شدن کانتکت 2 ثانیه طول میکشه .بعد از زدن سرچ دوباره 2 ثاتیه . باز شدن کیبرد 2 ثانیه .و......یعنی پیدا کردن یه شماره تو گوشی کلی زمان میبره و این نقص دیگه
    اما خوب نکات مثبت هم داره دیگه . صفحه نمایش عالی در حد اپل . فیلمبرداری عالی تو روز . عکس خوب . صدای هد ست خیلی خوب . ظاهر فوق العاده.تاچ خوب .
    gc900 منم گاهي اوقات اينجوري ميشه.

6. 2 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ولی واسه من تا حالا اینجوری نشده !!!!!!!!!!!!!!1

8. 3 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

منم همینطور واسم پیش نیومده.....

10. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

احتمالا از فريموره. من تاحالا عوضش نكردم اما تا جايي كه خبر دارم حسين عوض كرده.

12. 2 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

احتمالا از فريموره. من تاحالا عوضش نكردم اما تا جايي كه خبر دارم حسين عوض كرده.
    بهله! من عوض کردم سرعت و اینا بهتر شده....

14. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

خب منم آرنا دار شدم! تمام شهر رو گشتم اما از الجی جز مدل کوکی چیز دیگه ای پیدا نمیشد، معمولا وقتی میپرسیدم "آقا الجی آرنا..." طرف با اخم جواب منفی میداد و با حالتی که انگار فحشش داده باشی گوشی دیگه ای پیشنهاد میکرد! بلاخره رفتم جایی که همه شون آدرس داده بودن و یافتم! اما قیمت چند بود؟ 430 هزار تومن...

با رئیس فروشگاه صحبت کردم گفتم برادر (!) این قیمت شما مال اول ورود گوشیه، شما که نماینده ی کامتلی مگه قیمت جدید نمیگیری؟ گفت بزار زنگ بزنیم میپرسم برات. خلاصه آخر کار اونقدر پیله کردم که گفت برو بردار 280 ببر کچلمون کردی!!! این فروشگاهی که میگم هر ساعت 5 تا گوشی رو راحت میفروشه - براش خیالی نبود اصلا.

توی جعبه تنها چیزی که غافلگیرم کرد "ژله ای" همراه دستگاه بود که کمک میکنه تا وقتی گوشی عزیزه زیاد خودتو اذیت نکنی! تا الان که یکسره باهاش دارم ور میرم و یه سری نکاتی به نظرم رسیده:

- باطری: با کلی موزیک و اینترنت و عکس دیدن و... یک روز رو نگه داشت - مطمنم تا 3 روز رو در حالت عادی نگه میداره - البته هنوز نمیدونم چقدر میشه با این بازری تماس گرفت و مسیج داد.

- هنگ (!): توی این مدت که هر بلایی سرش آواردم اصلا هنگ نکرده، گاهی شده جایی گیر کنه اما با زدن اون دکمه ی قطع تماس سریعا برمیگرده به صفحه اصلی.

- دوربین: اگه نور کافی باشه هم عکس و هم فیلمش عالیه - اما توی نور کم هر دوتاشون نویز بر میدارن - نور فلاش بد نیست.

- گالری و فایل منیجر: متاسفانه خیلی کنده... هر چند من 3260 تا عکس ریختم توی گوشی (!) اما وقتی از طریق فایل منیجر فولدر به فولدر هم میچرخم برای لود کردن عکس تامب (بندانگشتی) باید کلی منتظر بمونم ضمن اینکه در این مدت به هیچ کدوم از لمسهای من جواب نمیده - باید حتما تامبهایی که در دید هست لود بشه. جدا از اون وقتی روی عکس لمس کنی و بخوای عکس قبلی و بعدی رو ببینی سرعت خوبه و مشکلی نداره. اما در کل عملا با این سرعت دیدن عکس هیچ لذتی نداره... مساله ی دیگه اینه که تصاویر با حجم متوسط به بالا قابل مشاهد هنیستن و این یعنی نمیشه از رزولیشن زیاد صفحه نمایش استفاده کرد، اصلا حال نکردم!

- موزیک پلیر: وقتی تعداد آهنگها رو زیاد کردم برای لود شدنش حداقل 10 ثانیه زمان میخواد اما وقتی وارد شد سرعت قابل قبولی داره - یه بدی بزرگ داره و اونم اینه که وقتی به عقب (آلبوم، لیست...) بر میگردی، از سر لیست دوباره شرع میکنه و باید مجددا کلی راه رو بیای پایین. جلو و عقب بردن آهنگ برای گوشی لمسی نباید اینطوری باشه - توقع داشتم مثل آیپاد بشه مثلا وسط اهنگ رو لمس کرد و شنید... در کل کارایی خیلی کمی داره این رابط موزیک پلیر، دقیقا توصیف یه رویوی خارجی درسته، رئیس بخش توسعه با حالی مضطرب و در حالی که هی به ساعتش نگاه میکنه مدام به کارمنداش که دارن روی آرنا کار مکینن میگه: "بچه ها بجنبید، تا یه ساعت دیگه باید موزیک پلیر رو تموم کرده باشیم!"... و انگار وسط کار ولش کرده باشن...

- صفحه کلید مجازی: چندان جالب نیست! خصوصا زبان فارسی به زور چپونده شده... کندی گوشی توی لود کردن صفحه کلید کاملا مشهوده. اما خب نسبت به خیلی گوشی های دیگه عالیه!

- باگ: جاهای مختلف باگهای عجیبی دیدم، مثلا موقع پخش فیلم که ریو منوی سمت چپ تاچ کردم با یه سری عدد و رقم و خط خط روی صفحه مواجه شدم! یا توی گالری وقتی یه عکس با لباس سفید رو باز کردم از وسط لباسش یه عکس دیگه دیده میشد! یا جای دیگه روی مکعب که تصاویر و آهنگای دلخواه رو انتخاب کردم هیچ اثری از تصویر بند انگشتی یا کاور آلبوم نیست... یه بار هم موقع روشن کردن وای فای گیر کرده بود و مرتب همون صفحه رو ریلود میکرد! و و و...

- رابط کاربری 256 رنگی (!): اگه دقت کرده باشید خیلی از نقاط گوشی (عموما بکگراند ها) اصلا به 16 میلیون رنگ شباهتی نداره، رابط کاربری در بعضی نقاط با الگوی 256k طراحی شده و این واقعا افتضاحه! تنها جایی که میشه 16 میلیون رنگ و رزولیشین بالای گوشی رو حس کرد منوی اصلی دستگاهه.

- مرورگر: برای اجرای خوب مرورگر باید رم دستگاه دو برابر میشد... امکانات خیلی عالین، فلش، مالتی تاچ، چرخش خودکار، مالتی تب، کوکی، تاریخچه... اما وقتی یه صفحه رو بخوایید زوم کنید یا اسکرول کنید اونقدر گیر گیری میشه که حال آدم بهم میخوره! سعی کردم بهش سخت نگیرم اما بجز صفحه هاس سبک، بقیه رو واقعا نمیشه تحمل کرد. من سریعا یه UcBrowser نصب کردم که البته با این رزولیشین جالب در نیومد.

- جاوا: حقیقتا وقتی اون دکمه های مجازی پایین برنامه های جاوا اضافه میشه ظاهر بدی پیدا میکنن. از طرفی نمیدونم چطوری رزولیشین برنامه ها رو بصورت مجازی زیاد میکنه که اینقدر کیفیت همه چیز پایین میاد. تا الان همه ی برنام هها نصب شدن به جز اینکه اپرا 5.1 موقعی که میخواد نصب داخلی خودش رو برای بار اول انجام بده همونجا گیرم یکنه و نمیتونه عملیات رو تموم کنه... شما نصب کردیدش؟ نسبت به مرورگر خوب گوشی خیلی بهرته، خصوصا که از تاچ و چرخش خودکار هم پشتیبانی میکنه توی ورژن 5.1
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ

خوبی هاش (!): این مسائلی که گفتم اذیت میکنه آدمو اما با توجه به اینکه تاریخ کارت گارانتی از مرداد 88 شروع شده گمون کنم فریمور گوشی قدیمی باشه و خیلی از این باگها و مشکلات با آپدیت کردن حل بشن، البته من دنبال فریمور فارسی هستم، برای صفحه کلید و یاداشت زیاد استفاده میکنم... اگر یافت نشد یه نسخه ی custom رو نصب میکنم و قید فارسی رو میزنم.

جدا از اینها همونطور که میدونید امکانات گوشی واقعا از قیمتش بیشتره، خصوصا صفحه ی خازنی، فیلمبرداری DVD، جی پی اس، سوکت 3.5، 8 گیگ حافظه داخلی، کیفیت ساخت خوب، اف ام ترنسمیتر و... و با تمام این مشکلات، من از خریدنش راضیم چون وضعیت گوشی های رقیب (مثل جت) رو خوب میدونم، بهتر که نیست، بدترم هست، البته بعضی موارد مثل مرورگر استثناء هستن.

رابط کاربری با اینکه مشکلات زیادی داره اما بازم ژیگول و سرگرم کننده ست. در ضمن به نظرم نسل این گوشی کم کم داره توی ایران منقرض میشه، احتمالا کامتل واردات این مدل رو یا قطع کرده یا کاهش داده چون جاهای مختلف که پرسیدم خیلی کم میشه پیداش کرد، در حالی که اوایل چه بصورت آنلاین و چه توی ویترین خیلی به چشمم میخورد. با این قیمت دلیلی برای پشیمونی نمیبینم - از این گوشی خوشم میاد، اگه سرعتش بیشتر بشه واقعا عاشقش میشم!

این گوشی حالا حالاها یار و همراه منه - باید با هم بسازیم! هر چند شاید یه چیزی مثل اپتیموس یا مینی گزینه ی مناسب تری بود ولی کسی خبر از قیمت و وضعیتشون وقتی به بازار ما برسن نداره. بعدا اگه موردی بود باز مینویسم - در رابطه با فریمور راهنمایی کنید لطفا. ممنون.

16. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

راستی برای منم موقع جواب دادن تماس هیچ مشکلی نیست، همه چیز درست کار میکنه.
    ورژن فریمور گوشی الان V10f هست، قدیمیه؟!

18. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه میخوا فارسی داشته باشی باید به ورژن 10j اپدیت کنی وبعد اون هم فریمور جدیدی نداده
    اما اگه نظر من رو میخوای v10p , v10o خوبه ضمن اینکه ورژن 10h تشخیص دستخط هم داره

اما فریموری که من خودم الان ازش استفاده میکنم ورژن 10p هست که خودم ادیتش کردم روی دو تا از دسکتاپیش عکس گذاشتم فونت فارسی اضافه کردم و ایکونهای ایفون بد نشده اگه خواستی چند تا عکس ازش میزام

راستی یه چیزی هم در مورد گالری عکس هستش دفعه اول باید توی گالری یواش یواش همه عکسها رو روی صفحه بیاری تا همه عکسها رو بشناسه و نشون بده بعد اون دیگه سرعتش خوب میشه منم دفعه اول فکر کردم سرعت گالریش کمه ولی بعده اینکه این کارو کردم الان همه عکسها رو فوری نشون میده
    Last edited by rozysara; 30-08-2010 at 17:13.

20. 3 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •