برای من هم ویندوز ویستا هم سون 5 دقیقه طول میکشه تا setup بیاد فکر کنم از درایور ها باشه !
برای فهمیدن ورژن ویندوز با استفاده از run و تایپ کنید winver
برای من هم ویندوز ویستا هم سون 5 دقیقه طول میکشه تا setup بیاد فکر کنم از درایور ها باشه !
برای فهمیدن ورژن ویندوز با استفاده از run و تایپ کنید winver
حالا چرا جفتشون رو تو یک درایو نصب کردی که این مشکل پیش بیاد؟
برات مهمه که حتما اون xp رو لود کنی؟ نمیتونی هر دو تا ویندوز رو دوباره (تو 2 تا درایو) نصب کنی؟
آخه قبلا" هم تو 2تا درایوه مختلف این کارو کردم که بازم نشد!!!
البته اینم بگم که اون دفه اول سون داشتم بعد ایکس پی نصب کردم..
نه...! اینبار اول xp رو تو C نصب کن و بعد از طریق بوت، ویندوز 7 رو تو D نصب.
موقع نصب 7 هم که دیگه حتما میدونی باید گزینه custom رو بزنی تا بتونی درایو موردنظر (D) رو انتخاب کنی.
من اینطوری نصب کردم و الان هیچ مشکلی با بوت ویندوزها و مشاهده درایوهای هارد ندارم.
مرسی...
آقا ما بیخیال XP شدیم....
دیگه حوسله ی اینکارو ندارم!!
راستی کسی تونسته تو این ورژن نسخه 64 بیتی رو اکتیو کنه؟ این کرکهایی که تو نسخه فروشی خود سایته، برای 64 بیتی عمل نمی کنه.
تو ویندوز چه جوری میشه روی فیلهای فشرده ( زیب شده) پسورد گذاشت..قبلا از منوی فایل میشد..حالا چطوری؟
منم اول همين مشكلوداشتم
برو my documetns چند تا نوشته ي آبي با فونت كوچك هست توي اون قسمت language settings يا يه همچين چيزي هست برو توش
حالا فارسي رو add كن![]()
سلام من ويندوز 7 دارم ولي يه xp هم نصب كردم
حالا سيستم اتوماتيك ميره توي xp چه كار كنم كه برم توي windows7 ؟ :-(
يـــــــــــــــــــــــه نفـــــــــــــــــــــــ ــــــــــر كمـــــــــــــــــــــــ ـــك كنــــــــــــــــــــه
سلام من ويندوز 7 دارم ولي يه xp هم نصب كردم
حالا سيستم اتوماتيك ميره توي xp چه كار كنم كه برم توي windows7 ؟ :-(
يـــــــــــــــــــــــه نفـــــــــــــــــــــــ ــــــــــر كمـــــــــــــــــــــــ ـــك كنــــــــــــــــــــه
اول باید xp رو نصب کنی و بعد تو محیط خود ایکس پی نصب سون رو شروع کنی من قبلا از طریق بوت نصبش کردم ولی این جوری فقط سون میومد بالا و از ایکس پی خبری نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)