سلام الوین جان
برای ریویو ممنون
من دقیق نمیدونم
اما وقتی فروم رو دنبال میکردم بچه ها گفته بودن سی دی شرکت سازگار بدرد نمیخوره بندازینش دور
درایو ها رو از تو سایت ایسر باید دانلود کنی
سلام الوین جان
برای ریویو ممنون
من دقیق نمیدونم
اما وقتی فروم رو دنبال میکردم بچه ها گفته بودن سی دی شرکت سازگار بدرد نمیخوره بندازینش دور
درایو ها رو از تو سایت ایسر باید دانلود کنی
شما از طریق اون dvd سفیده اقدام به نصب درایور کن....
شما هدفت از خرید لپ تاپ چیه؟
سلام داداش گلم.
خواهش.
نه نصب کردم.تو مال من فقط یک سی دی هست اونم مال خود ایسر.
مشکل از ویندوز بود![]()
دوستان این دو مدل 2 تا گرافیک دارن؟ [اگه آره] بینشون سوئیچ میکنن؟
Acer Aspire 5742G
Intel Core i3 380M 2.53 GHz
4GB DDR3 1333MHz
5400RPM 640GB SATA
NVIDIA GT-540 M - 1GB
Acer Aspire 4741G
Intel Core i3 380M 2.53GHz, 3MB L3 Cache
DDR3 4GB 1333MHz
640GB SATA 5400RPM
Nvidia GeForce GT 415M 1GB
راستی من باتریمو برای اولین بار (حدود 1 ساعت پیش) زدم شارژ ، تا چند ساعت باید تو شارژ باشه؟(فروشنده میگفت 12 ساعت درسته؟)
راستی اول چراغش نارنجی بود ولی الان آبی شده یعنی شارژش فوله ؟ میتونم در بیارم؟
عزیز بزار 8 9 ساعتی شارژ باشه.بعد از شارز در ار.دفعه بعد هم زدی شارژ دیدی چراغ ابی شد بعد 4 مین از شارژ در ار.
سلام. آره دفعه اول باید حدود 10-12 ساعت توشارژ باشه . البته من که خودم رشتم الکترونیک هست و اعتقادی به این حرف ها ندارم .وقتی چراغ آبی میشه باطری عملا جریان کشی نداره. اما من 10 ساعت گذاشتم . میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنه![]()
سلام اساتید محترم
5741 g با کارت گرافیک 320 m و سی پی یو i3 330m پنج ماه میشه که خریدم مداوم ازش شب و روز کار میکشم. تازگیا دمای سی پی یو در حالت عادی از 57 58 درجه پایینتر نمیاد. دستم کنار فنش خیلی داغ میشه میسوزه.دمای هاردشم 40.بنظر شما مشکلی وجود داره؟قبلا دماش رو 35 فیکس بود.
فروشنده خیلی اشتباه کرده ! مگه باتری نیکل کادمیومی دارید شارژ میکنید ؟؟!راستی من باتریمو برای اولین بار (حدود 1 ساعت پیش) زدم شارژ ، تا چند ساعت باید تو شارژ باشه؟(فروشنده میگفت 12 ساعت درسته؟)
باتری های لیتیومی احتیاجی به این کار ندارن ، وقتی فول شارژ شد آماده استفاده هست .
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
کاملا عادی هست و هیچ مشکلی نیست .5741 g با کارت گرافیک 320 m و سی پی یو i3 330m پنج ماه میشه که خریدم مداوم ازش شب و روز کار میکشم. تازگیا دمای سی پی یو در حالت عادی از 57 58 درجه پایینتر نمیاد. دستم کنار فنش خیلی داغ میشه میسوزه.دمای هاردشم 40.بنظر شما مشکلی وجود داره؟قبلا دماش رو 35 فیکس بود.
دوستان عزیز؛ اون باتری های Ni-Cd هست که نیاز به 12-8 ساعت شارژ اولیه دارن. باتری های Li-Ion نیازی به شارژ اولیه ندارند؛ فقط کافیه که Full Charge بشن و بعد Full Charge شدن اگر 10 ساعت هم تو شارژ باشن بیهوده هست چون جریان برق از مدارشون قطع میشه و عملاً هیچ برقی دریافت نمی کنند. اتفاقاً به ضرر باتری هم هست که بعد از Full Charge شدن تو برق باشه (البته در دراز مدت) چون مدار، مدام ظرفیت باتری رو با وصل کردن برق چک می کنه و این در دراز مدت به باتری آسیب می رسونه. بنابراین با روشن شدن چراغ Full Charge که توی این مدل، یه LED آبی هست میتونید با خیال راحت جریان برق رو از لپ تاپ قطع کنید و ازش استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)