برادران افسانه ای از جلو!
برادران افسانه ای از گوشه
اینو ببینین کوکی قویتر از رنوار هستش
![]()
برادران افسانه ای از جلو!
برادران افسانه ای از گوشه
اینو ببینین کوکی قویتر از رنوار هستش
![]()
Last edited by 4870x2; 31-08-2009 at 16:49.
اینو ببینین حال کنین
![]()
خوب ... بنده 86 ضفحه رو خوندم ... این آخرا داشتم سکته می کردم وقتی سامسونگ 5233 استار اومد و شنیدم که صفحه کوکی زرتی می شکنه ... داشتم می مردم که یعنی من این همه زحمت کشیدم و چیز و میز دانلود کردم از قبل و 70 صفحه رو خوندم که آخرش بفهمم صفحه اش می شکنه ؟
البته بعدش یه خورده امیدوار تر شدم ... حالا در کل دو عدد سوال :
1. اینکه بالاخره صفحه اش زرتی می شکنه یا نه ؟
2.فایل بالای 3 مگ روش نصب میشه یا نه ؟ یکی گفت 6 مگ هم نصب کرده ... بعضیا گفتن نمیشه و ...
تا الان تو همین تاپیک 5-6 نفری خریدن!1. اینکه بالاخره صفحه اش زرتی می شکنه یا نه ؟
هیچکس درباره شکستن صفحش حزفی نزده!
من نمیدونم اینو از کجا میرن!
اونی هم که گفته شکسته فکر کنم باهاش کشتی می گرفته
تا جایی که میدونم 3 مگ به بالا نمی نصبه(اصلا جاوای بالای 3 مگ چند تا هستش؟!)2.فایل بالای 3 مگ روش نصب میشه یا نه ؟ یکی گفت 6 مگ هم نصب کرده ... بعضیا گفتن نمیشه و ...
ولی جالبه یه سری نصب کردن!
شاید سری های جدید مشکلی نداشته باشن![]()
منيه هفته بيشتره كه كوكي گرفتم و نسبت به ويووتي كه قبلا داشتم خيلي بهتر شده (البته دوربين ويووتي يه چيز ديگه بود مخصوصا فيلم برداريش.1. اینکه بالاخره صفحه اش زرتی می شکنه یا نه ؟
2.فایل بالای 3 مگ روش نصب میشه یا نه ؟ یکی گفت 6 مگ هم نصب کرده ... بعضیا گفتن نمیشه و ...
حساسيت تاچش عاليه. موزيك پليرش مثل ويووتي اذيت كن نيست و ...
اما جواب سوالاي دوستان
اما جواب سوال دوستمون:
1- مال منكه زرتي نشكسته خدا رو شكر فكر ميكن اگه باهاش كشتي نگيرم به همين راحتي نشكنه
2- برنامه بالاي 3 مگ هم من روش نصب كردم به راحتي مثل آب خوردن نصب ميشه از جمله نقشه تهران 87 و لغتنامه كمبريج كه حدود 5.5 مگ بود. بالاتر از اون حجم فعلا برنامه اي ندارم كه نصب كنم ببينم ميشه يا نه ولي هرچي برنامه و بازي سنگين جاوا داشتم بدون مشكل نصب شد
راستي در مورد ساپورت فارسي براي گوشي هاي بدون گارانتي هم بايد بگم مال من بدون گارانتي هست فارسي رو ساپورت ميكنه دست خط رو هم تشخيص ميده تازه دفترچه فارسي هم تو جعبه داشت ولي نگاه نكردم ببينم روي جعبه چيزي راجع به فارسي نوشته يا نه
محافظ صفحه که در بسته هست ، تا چه حد حساسیت گوشی نسبت به لمس رو پایین میاره ؟
چند وقتیه gw520 هم معرفی شده!
تقریبا همون کوکی هستش +کیبرد کامل+اسپیکر جدا!
واقعا چیز زیبایی هستش
![]()
من که تا این جدیده بیاد تو بازار بعدش برسه به ولایت ما پیر میشم ! ببینم اگه شد امروز برم بگردم ببینم تو ولایت ما این کوکی یافت میشود یا نه ...
راستی گارانتی اصلی ال جی تو ایران کامتل هست ؟ سایت داره ؟ اگه توی سایتش برم می گه نمایندگی هاشون تو چه شهر هایی هست ؟
آره کامتله. این سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)