فقط درویستا و7اجرامیشه دوست عزیز.من ویندوز XP سرویس پک 3 دارم ، این بازی برام اجرا نمیشه میشه بپرسم چرا ؟
فقط درویستا و7اجرامیشه دوست عزیز.من ویندوز XP سرویس پک 3 دارم ، این بازی برام اجرا نمیشه میشه بپرسم چرا ؟
یکی آخرین کرک سالم و موجود رو برام بذاره
دوستان من این بازی رو نصب کردم ( Just Cause 2 )
اول بازی که از هلیکوپتر می پره بیرون باید بعد از رسیدن به اون سربازه خودتو برسونی به کوه که چتر نجات با نمی شه و سقوط
می کنه ممنون می شم راهنمایی کنید . کرک فیکس هم دانلود کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم .
من بازی رو تازه گرفتم دارم نصبش میکنم اول کار داره از اینترنت استیم آپدیت میکنه
راحی نداره این آپدیت آنلاین رو دور زد؟
کسی اینترنت پرسرعت نداشته باشه باید چه کنه؟
حالا آپدیت هم کردمش ، یوزرم هم ساختم اما موقع نصب بازی سریال خواست برای فعال شدن
بعضی جاها گفته بودن که فایل steambackup رو اجرا کنم برای اینکه دیگه نیاز به آنلاین نصب شدن نباشه اما مثل قبل شد
Last edited by rouzbeh_ziafati; 25-03-2011 at 09:50.
آقا توروخدا روی نقشه بگین این دریچه رو چگونه میتونم پیدا کنم.من با کامپیوتر بازی میکنم و هیچ مرحله فرعی رو انجام ندادم . فقط مراحل اصلی رو تمام کردم و مراحل اصلی 100% تموم شدن.مرسی توروخدا کمک کنیین.
آقا توی بازی یه جزیره مخوف هست بعد یه دریچه هم توش هست من اون دریچه هرو نمیتونم پیداش کنم توروخدا بگین کجاست
با سلام
بازی ما این دو تا خطا رو میده
این که برای اجرای بازی
Fatal DirectX error!
Code: 2
Result: 0x0: S_OK
The game will now exit. Try starting the game with /failsafe if the problem persist.
اینم موقعی که ویندوز بالا میاد
Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
وین 7
ویرایش:
بازم ایول به خودم
کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم فک کنم واسه همین بود. اون خطای steam هم فایلش خراب بوده چون یکی دیگه نصب کردم درست شد.
Last edited by Ghaioom; 29-04-2011 at 08:41.
این که از یه منطقه ای میزنه بیرون تایم میده که برگرد سرجات
نکنه اپن ورلد بودن ربطی به این نداره؟
----------------
ویندوز عوض کردم سیو بازی که تو document نیست کجا بگردم؟
Last edited by SevenCity; 28-04-2011 at 07:51.
این بازی direcxt 10 میخواد؟
تو خود بازی که یه directx هست نمیدونم چنده!
اگه 10 میخواد لینکشو بدین بگیریم ببینم مشکل خطای directx درست میشه یا نه؟!
خطای steam.dll رفت یکی دیگه نصب کردم از نت گرفتم. ولی این میگه آپدیت کن باید آپدیت کنم؟
لطفاً بگین. سرعت ما که کمه.
اگه برم تو نت پر سرعت تر دانلود کنم بعد میتونم ببرمش تو یه پی سیه دیگه بعد کار کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)