بعد از آپدیت این جوری شد یا اینکه از اول که نصب کردی این مشکلو داشت؟ منوی بازی میاد ؟ مشخصات سیستمت چیه؟ من کیم ؟ اینجا کجاست؟ کدوم بازی رو میگی؟......
بعد از آپدیت این جوری شد یا اینکه از اول که نصب کردی این مشکلو داشت؟ منوی بازی میاد ؟ مشخصات سیستمت چیه؟ من کیم ؟ اینجا کجاست؟ کدوم بازی رو میگی؟......
دوستان 1 روز دیگه تحمل کنید کارای سرور تموم میشه. چون انتقال میدم به یه ip دیگه.
(با لحن فیلم هندی بخونید) ... نه من دیگه نمیتونم تحمل کنم....بدون این سرور زندگی برای من معنایی ندارد....آه خدای من تا یک روز دیگر من هزار بار زنده و مرده خواهم شد....آآآآآآه مادر جان.....به گاو سپید قسم که انتقام این سرور از دست رفته را خواهم گرفت .... آآآآآه گاو سپید مرا در این امر یاری کن
الان لازم بود این پستتون؟
به ما كه رسيد وا رسيد؟من بازي با پچ 1.4 رونصب كردم متوجه شدم پچ 1.5 هم داره اونم دارم دانلود ميكنم بانصب پچ 1.5 بازم ميشه رو اين سرور بازي كرد؟
پچ 1.5 فقط روی پچ 1.41 نصب میشه درنتیجه اول باید پچ 1.4 به 1.41 را نصب کنید... شاید اگر از ورژن 1.00 بازی برای سرور استفاده میکردیم سرور شلوغ تر میشد چون که نه نیاز به دانلود پچ داشت و نه مشکل ارور CD-KEY .... و بعدا که بازیکنان سرور زیادتر شد ارتقا میدادید به 1.41 یا 1.5
سرورتون به لقا الله رفت؟////
میخام همرو با یه HOST خوب جذب کنم. صبر کنید.
اوکی.میخام بیام مپو قبضه کنم تخصص من مین گذاری و منهدم کردم تانک و نفر بره![]()
سلام دوستان من بازی رو از میهن دانلود ،دانلود کردم میخوام پچ 1.41 رو نصب کنم یکم از کپی کردن فایل های پچ میگزره و بعد ارور patch fail مزنه به نظرتون مشکل از کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)