C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e0000085c08f676b
C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e0000085c08f676b
الان به یه باگ عجیب بر خوردم !!
یه تاکسی گرفتم و وقتی به مقصد رسیدم و پیاده شدم دوربین با تاکسی رفت و منو ول کرد ! بعد راننده تاکسی هم غیب شد ! دوربین همینجوری با تاکسی 5 دقیقه ای رفت تا این که من از بازی اومدم بیرون ! هیچ کاری هم نمیشد کرد !
دو تا عکس هم گرفتم میزارم ! ( فیلم چند ثانیه ای هم گرفتم با پایین ترین رزولوشن که حجمش کم شه ولی بازم 88 مگ شد ! )
سلام
من می خوام این بازی رو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم : این بازی رو با بازی اصلی که IV بود به فروش می رسه درسته؟ نمیشه جدا خرید؟ برای اینکه dlc رو بازی کنم باید IV رو تموم کنم حتما؟ کلا dlc چند مرحله هست؟ انقدر طولانی هست که باهاش یه نسخه اصلی یا همون IV که 4 دی وی دی هست رو باهاش خرید؟
ممنون اگه جواب بدین
سلام
می بخشین نمیشه هیچوری درختای بازی رو عوض کرد؟(به نظرم خیلی ضایعن)
بعدش من تو سون 64 بیت طول نمی داد اصلا تا مثلا آسفالت هارو لود کنه اما تو 32 بیت 2 ثانیه حداقل باید صبر کنم تا آسفالت ها لود بشه...(بقیه چیز ها هم همینطور)
QUOTE=whitewolf;4929952]سلام
من می خوام این بازی رو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم : این بازی رو با بازی اصلی که IV بود به فروش می رسه درسته؟ نمیشه جدا خرید؟ برای اینکه dlc رو بازی کنم باید IV رو تموم کنم حتما؟ کلا dlc چند مرحله هست؟ انقدر طولانی هست که باهاش یه نسخه اصلی یا همون IV که 4 دی وی دی هست رو باهاش خرید؟
ممنون اگه جواب بدین[/QUOTE]
مال من بدون آی وی بود...
5 تا دی وی دی بود که این تو 2پک رو داشت فقط .بدون خود آی وی
Last edited by Hapoofesgeli; 09-05-2010 at 21:42.
همچین چیزی نیست دوست من
به IV نیازی نیست
تو میری مغازه 5 دی وی دی میخری ،بعد از نصب و ران کردن 2 گزینه میاد
یکی lost و دیگری tony
اصلا به IV نیازی نیست خیالت راحت.خودش دو تا بازیه جداگانه است
دوتاش مراحلش کمتر از IVه.روی هم رفته 50 تا میشه در صورتیکه IV 94 تا بود
با درود.
من مشکل سیو بازی رو دارم.همون microsoft live games میاد و اگه پروفایل درست کنم میگه product key بده که ندارم
چیکار کنم؟
مرسی
چه خبره 5 تا دی.وی.دی من کاملش رو از اینترنت دانلود کردم پک مخصوص خود رازیور بود فقط 2 تا دی.وی.دی هستش
باور نداری بیا از اینجا دانلودش بکن با لینک مستقیم هم هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست بدونه
![]()
من دقیقا میدونم مشکلت چیه ولی نمیدونم چطوری توضیح میدم برا همین یه چیزی میگم گرفتی که گرفتی نگرفتی هم من خودمم نفهمیدم چی نوشتم
اون آخر یوزر درست کردن یه جاش هست که قوانین رو نوشته فکر کنم باید اسکرول رو بدی پایین اون جا یه لینک هست وقتی روش کلیک کنید میگه اسم اکانت رو بده و ادامه کار...
اگه نفهمیدی بگو یکی دیگه توضیح بده
ممنون![]()
منم تعجب کردم ولی زیر همون لینک شما دو نفر نظر دادن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی مرسی بابت لینک. ما که نمی تونیم دانلود کنیم..... بر باعث بانیش....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by whitewolf; 10-05-2010 at 00:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)