سلام و درود بر همه اساتید
من یه مودم خوب برای خونه می خوام... توی خونه یه کامپیوتر دسکتاپ دارم و یه لپ تاپ.... الان چند ساعتی هست که توی اینترنت دنبال یه مارک خوب می گردم، اما یه مرجع کامل و جامع وجود نداره...
فعلا اینترنت مخابرات، 256 دارم با مودم تی پی لینک... الان یه لپ تاب خریدم و یه مودم چند پورت با قابلیت اتصال کابلی و وایرلس به طور هم زمان می خوام ... اول می خواستم linksys WAG160N بخرم، دیدم توی معرفی مودم ها در سایت مخابرات زده که لینک سیس، محصولات جدیدش multi-pvc رو ساپورت نمی کنه ... سرچ کردم، درست بود، اما آخرش هم نفهمیدم، این قابلیت رو اگر نداشته باشه یعنی چی؟
20 صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم شاید بتونم یه مدلی رو انتخاب کنم که به کارم بیاد، گیج تر شدم، مواردی مطرح شده که کامل نیست:
مورد اول: مودمی که می تونیم سیستم رو خاموش کنیم، خودش دانلود کنه... چه جوری قبل از خرید بفهمیم مدلی رو که انتخاب کردیم این قابلیت رو هم داره یا نه؟
مورد دوم یه یوزری گفته: مودمی خریده که سرعت 300mbps داره و می خواد با سرعت انتقال فایلش حال کنه ... این، یعنی چی؟ در چه مواردی کاربرد داره و سرعت انتقال فایل از کجا به کجا؟ بعد در توضیح مشخصات لینک سیس ننوشته سرعت چقدره، چطور باید فهمید؟
linksys بهتره یا SMC؟