سلام
های وب جدیدا خیلی افتضاح شده. فقط دانلود با IDM جواب میده
مستقیم میزاری دانلود نوسان داره. قطعی هم داره.
سپنتا هم افتضاح در افتضاحه.
البته های وب تو بعضی از مناطق خوبه. تو مرکزی که من هستم خرابه
سلام
های وب جدیدا خیلی افتضاح شده. فقط دانلود با IDM جواب میده
مستقیم میزاری دانلود نوسان داره. قطعی هم داره.
سپنتا هم افتضاح در افتضاحه.
البته های وب تو بعضی از مناطق خوبه. تو مرکزی که من هستم خرابه
خوب سیستم جدید سپنتا هم وصل شده و گویا افتضاح است نه؟
چه دانلود کنی چه نکنی پینگ خارجیت رو 300 هست؟ چه عجیب ....این باعث نوسان دانلود میشه! امروز دعوا میکنم ببینم چی میگند
ادیت:
الان افتضاح تمام هست...
Last edited by italodance; 22-12-2013 at 10:32.
سلام جدید باتوجه تخفیفات که ایجاد کردن سپنتا تغیییراتی تو سرویس و قیمت داده
سرویس حجمی خیلی وسوسه انگیز مخصوص دومگ با 20 گیگ حجم 60 تومن ؟! و سرویس سه ماه با حجم بالا قیمت متعادل داره؟
کسی الان سرویس استفاده میکنه
من قبلا سرویس نامحدود داشتم دقیقا فیکس سرعت تک لینگ ثابت بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Fusi0n; 14-03-2014 at 00:28.
آقا من از اینترنت مخابرات میگیرم که همون سپنتا هست (مخابرات فارس) حرف نداره .. پشتیبانیشون هم عالیه ..... 512 سرعت دانلود 130 بهت میدن![]()
سلام..
من حدود 5/6 سال مشترک ADSL سپنتا بودم و واقعا میتونم بگم همیشه از سرویسش راضی بودم این شرکت نماینده پیشگامان هم نیست بلکه 2 شرکت جدا از هم بودن و رقیب و دوست خوبی برای هم هستن..با اینکه به قول دوستمون اولش احساس میکنی گرونه اما کم کم دستت میاد و میبینی هم قیمت خوبه و کیفیت خوبی داره..
اما الان دیدم خیلی از دوستان هم مشکل دارن و از سرعت و یا پینگ و بقیه این موضوع ناراحتن..
مدیریت شرکت و یا بهتر بگم رئیس این شرکت اگر در تهران واگذار نکرده باشن آقای میزانیان هستن... که ایشون جزء هئیت علمی دانشگاه یزد هم هستن..
شما هر موقع هر مشکلی برخوردید که هیچکدام از مسئولینشون در تهران نتونستن مشکل رو برطرف کنن.. درخواست صحبت با آقای میزانیان کنید و یا با ایشون مکاتبه کنید..
میتونم بگم اینقدر ایشون به من لطف داشتن که میدونم شما هم تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید بهتون خیلی سریع کمک میکنن و خودشون حتی با شما تماس میگیرن...
من یادمه یه زمانی نیاز به آیپی داشم و ایشون به من اول 16 و بعد 32 آیپی دادن و حتی مثل شرکت های دیگه که هزینه میگیرن.. ریالی از من درخواست نکردن و برای مچ کردن آیپی ها بر روی سیستمهام تمامیشون رو خودشون تلفنی به من تنظیمات رو گفتن...
متاسفانه در حال حاضر بخاطر اینکه در محل سکونت من فیبر نوری میباشد و مخابرات هیچگونه زیر بار نمیره برای پورت دادن مجبور به استفاده از شرکت های وایرلس شدم.. در صورتیکه فیبر نبودم بدون شک از سپنتا استفاده میکردم.
دوستان 256 نامحدود این شرکت چه سرعتی رو میده؟
شهر تهران باشه مثلا؟
همون سرعت اسمی رو میده یعنی 32؟
سلام
وضعیت اینترنت سپنتا به چه صورتیه؟
جالبه اینجا اصلاً فعالیتی نیست..... نسبت به بقیه شرکتها.
من تصمیم دارم سپنتا بگیرم. لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر
کلا قطعی اصلا نداره و کیفیت ثابته اما قیمت های نامحدودش خیلی بالاست که البته اگه یکساله بگیرید تقریبا متعادل میشه تو تهران هم از نظر میزان دانلود محدودیتی نداره
تو حجمی هم تا حالا ندیدم حجمی بدزدن !
از نظر پینگ هم چندان تعریفی نداره
ممنون از پاسختون
امکان داره یه پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و بگید حدوداً چند میلی ثانیه زمانشه؟
ممنون
هر دوش بین 300 تا 350 ست
اکثر زمان ها همینه فقط اینو بگم اگه پینگ براتون مهمه بی خیال سپنتا بشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)