سلام
نه این کرک رازور مخصوص اپدیت 2 ساخته شده و برای بقیه کارنمی کنه...
سلام
نه این کرک رازور مخصوص اپدیت 2 ساخته شده و برای بقیه کارنمی کنه...
سلام به دوستان
من کرک razor رو نصب کردم اما به محض اینکه extracمی کنمش nod32.4 پاکش می کنه باید چی کارکنم که هم انتی ویروسمو غیر فعال نکنم هم کرک کار کنه
دوستان من بازی رو نصب کرده ام و بازی اجرا میشه اما وارد قسمت 3 بعدیش نمیشه! لپ تاپ Vaio دارم. با گرافیک x3100 intel
آقا در ضمن ما یک غلطی کردیم این کرکتون رو دانلود کردیم که اخراج نشیم دیگه بازی با همون اخراج شدنش هم بالا نمیاد!
تا تو باشی دیگه از این غلطا نکنی
(شوخی)
دوست عزیز آپدیت 2 رو دان کن و بعد کرک رو کپی کن .
شما همیشه اول باید انتی ویروستو غیر فعال کنی وبعد فایل اجرایی منجرو از قسمت قرنتینه ری استور کنی...
قابل توجه که خودم هم همین مشکلو با nod32 دارم....
آقا این جریان اخراج شدن چیه؟
جرا هر سال می اندازنمون بیرون ؟ چجوری میشه جلوشو گرفت؟
باسلام
یافتم یافتم
راه حل پاک نشدن کرک اینکه اول انتی ویروستو غیر فعال کنی بعد کرک و کپی کنی بعد بری تو قسمت advance setting انتی ویروس nod32 گزینه exclusions رو بزنی بعد از طریق گزینه add فیل کرکو که توی پوشه بازی کپی کردی بودی رو به اون لیست اضافه کنی بعد انتی ویروستو فعال کنی دیگه پاکش نمی کنه
باسلام
یافتم یافتم
راه حل پاک نشدن کرک اینکه اول انتی ویروستو غیر فعال کنی بعد کرک و کپی کنی بعد بری تو قسمت advance setting انتی ویروس nod32 گزینه exclusions رو بزنی بعد از طریق گزینه add فیل کرکو که توی پوشه بازی کپی کردی بودی رو به اون لیست اضافه کنی بعد انتی ویروستو فعال کنی دیگه پاکش نمی کنه
شرکت EA یجوری بازی رو نوشته که بازی هایی که کپی هستندبعد از یک فصل از تیم اخراج میشند.شما می تونی اپدیت شماره 2 رو از صفحه اول دانلود کنی زمانی که دانلودش کردی نصبش کن دوباره برو صفحه اول پچ جلوگیری از اخراج هم دانلو کن و در محل نصب بازی پیست کن اینجوری دیگه از تیم اخراجت نمی کنند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)