تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 156 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی کدوم گوشی قدرتمندی از cpu 259 استفاده کرده؟ که سیمبین بخوره ؟ واسه همینه که میگن مشکل داره .. گوشی hd سامسونگ cpu گذاشته 600 8510 468 اولاش بود الانم که شده 333 ...به نظرت یک cpu 259 جوابگو سیمبین تازه به قول خودتون بدون شتاب دهنده هست؟ در حالیکه گوشی های ضعیفتر نوکیا دارن با 333 کار میکنند مثل همین e66 یا 5800 ووو... !
    دوست عزیر همونطور که در بالا اشاره شد پردازنده N96 دو هسته ای ( Dual Arm) هست و از نظر سرعت مشکلی نداره.

در مورد باطری هم میتونست بهتر باشه.
    برای من در حالت عادی یک روز و نیم یا دو روز شارژ نگه میداره.

زمانهایی هم که گوشیم با بلوتوث به PC Suite یا وبکم یا کنترل از راه دور وصل باشه یک روز هم دوام نمیاره.

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

13

دوست عزیز میشه بگی کدوم گوشی قدرتمندی از cpu 259 استفاده کرده؟ که سیمبین بخوره ؟ واسه همینه که میگن مشکل داره .. گوشی hd سامسونگ cpu گذاشته 600 8510 468 اولاش بود الانم که شده 333 ...به نظرت یک cpu 259 جوابگو سیمبین تازه به قول خودتون بدون شتاب دهنده هست؟ در حالیکه گوشی های ضعیفتر نوکیا دارن با 333 کار میکنند مثل همین e66 یا 5800 ووو... !
    دوست عزیز مطمئنا نوکیا برای استفاده خود از این cpu دو هسته ای دلایلی داشته که اگر بتونم متن اصل انگلیسیشو پیدا کنم براتون میگذارم !
    تا اونجاییکه یادمه نوشته بود که این cpu دو هسته ای در مواردی مثل پردازش کردن تصویر هنگام عکس گرفتن / زوم کردن روی عکسهای با کیفیت / و به طور کلی برخی برنامه های با گرافیک بالا به مراتب بهتر از cpu های تک هستهای 333 و 369 مگا هرتزی جواب میده . این طور نبوده که نوکیا بیاد و همینطوری بی دلیل از این cpu دو هسته ای استفاده کنه بلکه برای این cpu که جدیدتر ازتکنولوژیهای تک هسته ای هست کلی هم ، هزینه و تحقیقات کرده است .و به گفته خود نوکیا کاملترین محصول سیمبین نوکیا هست و برای سازگاری بیشتر با سیمبین طراحی و هزینه شده است .

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس نتیجه میگیریم که n 96 هیچ مشکلی نداره مبارک صاحبش باشه ! فقط این وسط نمیدونم این همه dsp نصب کردن که cpu بهش فشار وارد نشه چرا شتاب دهنده نصب نکردن ! ...

باطریشم که میگین خوبه... در موردش حرف نمیزنیم

کیفیت ساختشم اگه لطف کنید ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

14

دوباره HELP PLZZ

ببخشید که سوالم ممکنه یه کم بچه گانه باشه ولی خوب کلا یه کم زیادی تازه کارم:43:

آقا من می خوام برای کسانی که اینجا N96 دارند (مثل آقای اماستیاف ) پیغام بفرستم تا باهم در ارتباط باشیم و تا در مورد گوشیم به من یه کمی کمک کنن
    ولی هر کاری میکنم نمیشه

همش این پیغام میاد :
    شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !

منم منظورش رو نمبفهمم که چی کار باید بکنم . ( نخندید ولی من هنوز درست فرق بین فروم و پست و تالار و مطلب گفتگو رو نمیدونم )
    کسی جواب نمیده ؟
    میشه بگید چه جوری میتونم پیغام خصوصی بفرستم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیر همونطور که در بالا اشاره شد پردازنده N96 دو هسته ای ( Dual Arm) هست و از نظر سرعت مشکلی نداره.

در مورد باطری هم میتونست بهتر باشه.
    برای من در حالت عادی یک روز و نیم یا دو روز شارژ نگه میداره.

زمانهایی هم که گوشیم با بلوتوث به PC Suite یا وبکم یا کنترل از راه دور وصل باشه یک روز هم دوام نمیاره.

میشه cpu دوهسته ای رو برام تعریف کنید .. یعنی به این معناست که 259 میشه 518؟ یا نه

اگه اینجور باشه ! پس این cpu های کام که dual هستند 5200 تاشون میشن 10400

اگه اینجور نیست به نظر شما 333 معمولی بهتره یا dual 259?

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن اینو سایت gsm arena neveshte .. زمان مکالمه حداکثر 3:40 و اماده کار 220 ... میتونید ببینید

Battery Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F
    stand-by-time Up to 220 h (2G) / 192 h (3G
    ]Talk time Up to 3 h 40 min (2G) / 2 h 36 min (3G)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

پس نتیجه میگیریم که n 96 هیچ مشکلی نداره مبارک صاحبش باشه ! فقط این وسط نمیدونم این همه dsp نصب کردن که cpu بهش فشار وارد نشه چرا شتاب دهنده نصب نکردن ! ...

باطریشم که میگین خوبه... در موردش حرف نمیزنیم

کیفیت ساختشم اگه لطف کنید ؟
    ببینید دوست عزیز هر دستگاهی که میسازند برای هدفهای معینی ساخته میشه
    DSP هایی که گذاشتند نشان از این است که به دنبال دستگاهی بسیار قویتر در زمینه های صوت و تصویر ( مولتی مدیا ) بوده اند / کاربرد مستقیم در تماشای فیلمهای با کیفیت dvd و نیز احتمالا در آینده که پخش تصاویر فوق العاده با کیفیت دیجیتال (DVBH) در تهران نیز راه اندازی میشود ، دارد
    ( میدانید که N96 جزء معدود و البته کاملترین نماینده نوکیا در عرصه تلویزیونهای دیجیتال است )

در مورد شتاب دهنده گرافیکی هم که میگویید چرا استفاده نکرده ، حتما با اهداف از پیش تعیین شده برای این دستگاه اشتراکی نداشته است . ( اما جالبه که براتون بگم که همین n96 که چیپست گرافیکی نداره ، ذر عین ناباوری تونست تمام بازیهای جدید n-gage را با سرعت عادی و خیلی روان اجرا کنه .همین الان هم من در حال بازی کردن هستم / پیشنهاد میکنم به 3 4 صفحه قبل که من با ذوق و شوق در اینباره صحبت کردم ،مراجعه کنید . )

در مورد کیفیت ساخت هم فکر کنم یکی از بهترینهای نوکیا باشه ( جزء 5 تای اول )
    پیشنهاد میکنم یه سری به فروم N85 هم بزنید که جدیدتر از N96 هست و ببینید که راجع به کیفیت ساختش از جمله پلاستیک روش و به خصوص اسلایدش که دیگه آخرشه ، چیا گفتن .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

میشه cpu دوهسته ای رو برام تعریف کنید .. یعنی به این معناست که 259 میشه 518؟ یا نه

اگه اینجور باشه ! پس این cpu های کام که dual هستند 5200 تاشون میشن 10400

اگه اینجور نیست به نظر شما 333 معمولی بهتره یا dual 259?
    کارکرد cpu های دو هسته ای به این گونه هست که با یک برنامه ریزی و آنلیز حساب شده ، میتوانند انجام یک عمل خاص را بین یکدیگر تقسیم کنند و در نتیجه قطعا سرعت بالاتری خواهند داشت ( ولی نه اینکه دقیقا دو برابر )
    نکته مهمی که در این باره حتما باید اشاره کنم این است که توضیح بالا در صورتی درست است که آن برنامه برای cpu های دو هسته ای طراحی شده باشد ! در حال حاضر برنامه های این چنینی کم هستند و به نوعی تنها یک cpu دستگاه را میشناسند و علت اینکه بعضیها میگویند در فلان برنامه سرعت N96 نسبت به گوشیهای تک هسته ای دیگر کمتر است همین است ولی ! در آینده منتظر برنامه هایی خاصی باشید که قدرت cpu دو هسته ای N96 را به رخ گوشیهای دیگر مثل n95 8 gi و n85 میکشاند

در مورد سیمبین جدید روی N96 هم میگویند که کاملا با cpu آن سازگار است ( وگرنه نمیگفتند یکی از کاملترین محصولات بر پایه سیمبین هست )

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

در ضمن اینو سایت gsm arena neveshte .. زمان مکالمه حداکثر 3:40 و اماده کار 220 ... میتونید ببینید

Battery Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F
    stand-by-time Up to 220 h (2G) / 192 h (3G
    ]Talk time Up to 3 h 40 min (2G) / 2 h 36 min (3G)
    کاملا درست نوشته
    من گفتم DSP های جداگانه برای صوت و تصویر در نظر گرفته .
    نگفتم که برای مکالمه و حالت استاندارد dsp جداگانه گذاشته است که !
    (در ضمن در همان سایت gsm arena هم یه نگاهی به باندهای گوشی N96 بندازید که بر خلاف بسیاری از گوشیهای دیگر دارای بیش از سه باند معمول است که قطعا در آنتن دهی N96 موثر است و خوب طبیعتا مصرف باتری آنرا نیز در این زمینه بیشتر خواهد کرد .)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

13

علی جان من 2 هفته ای با 96 کار کردم الانم که 8 گیگ دارم ...
    .
    پس اینی که میگم رو به عینه تجربه کردم .... واقعاً باتری 8 گیگ دوومش نسبت به 96 خیلی بهتره ..
    حالادوستانی که الانم 96 دارن میتونن بیان نظرشونو بگن ولی N95 8gb واقعاً مشکل باتری نداره ...
    مثلا سایت رسمی نوکیا زده که N95 8gig میتواند تا 3 ساعت و نیم فیلم پخش کند ، حالا اینکه این 3 ساعت و نیم مشکل باتری محسوب شود یا نه به نظر شخصی هر نفر بستگی دارد ولی همین زمان برای N96 طبق سایت رسمی نوکیا ، 5 ساعت ذکر شده است !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •