احتمال خیلی زیاد
احتمال خیلی زیاد
ورد شیپ جان این فایل ، فایل مورد نظر ایشون نیست. اسم هارو بخونید برای نود32 .
برای اینکه ببنید ویروس اتوران دارید لینک زیر:
اگه سوال دیگه داشتید در لینک زیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره اشتباه کردم
اخه یه فایل هم داشتم نود 32 اتوران میشناخت تقریبا با همین نام
فکر کردم این باشه
نود 32 هم که نداشتم تست کنم.
سلام به همه دوستا ن
براي بعضي هل شايد دغدغه استفاده آفلاين از آپديت هاي نورتون وجود داشته باشه
من خودم شخصا براي کپي اين آپديت ها از روي سيستم به جايي نرسيدم
ولي يه سايت هست که ميتونه خيلي خوب بهتون کمک کنه :
داخل سايت ميتونيد انواع آپديت هاي آفلاين رو پيدا کنيد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد
سایت خود سیمانتک هست یعنی سازنده آنتی ویروس. لینک بالا هم ایراد داره لینک اصلاح شده رو میذارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی لینک سالم از تریال ریست 2010داره بزاره چون لینکهای صفحه اول کار نمیکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپديت هاي آفلاين نورتون به كار نمياد. چرا ؟ چون وقتي نورتون رو براي اولين بار نصب مي كني و ميخاي آپديت كني ميگه 73 مگابايت آپديت دارم، وقتي هم كه اول آپديت آفلاين رو نصب مي كني و بعدش ميخواي آپديت كني دوباره ميگه 73 مگ يا همين حدودا آپديت داره. كلا يكم عجيبه. ولي بعد از اون 73 مگ بار دوم، همه چي رو به راه ميشه. ضمنا من بابيلون 8 رو كرك كردم موقع اجرا گير داد نورتون گفت از طريق سونار (هوش مصنوعيش) تشخيص داده اين رفتارش مثل ويروسه!! من نورتونو پاك كردم با هر آنتي ويروس ديگه اي تست كردم چيزي نگرفت. تو ويروس توتال هم آپلودش كردم 0% زد. الانم ترجيح دادم از كسپر استفاده كنم چون بين همه آنتي ويروسا، فايروالش حرفي واسه گفتن دارهو ديتكشن ريت خودشم قابل قبوله و اينكه اكتيو كردنش نيازي به پچ نداره و با كي و سريال حل ميشه.
سلام
norton 2011 b4 18.0.0.128 که تو وب هست
کرک یا سریالی براش هست
نورتون 2011 مگه اومده؟
سعی کنید همیشه از ورژن های اصلیو معتبر استفاده کنید.
هم اکنون بهترین راه واسه ی محصولات نورتون Trial Reset هست.
پست اول هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)