هر کدوم از این برنامه توی بخش برنامه ها (سیمبین سری 60 ویرایش 3) تاپیک جداگانه دارند .
از اونجا میتونید طریقه ی نصب برنامه و ..... رو ببنید .....![]()
هر کدوم از این برنامه توی بخش برنامه ها (سیمبین سری 60 ویرایش 3) تاپیک جداگانه دارند .
از اونجا میتونید طریقه ی نصب برنامه و ..... رو ببنید .....![]()
دوست گل هر 95% برنامه های گوشی هاس s60 v3 روی 9.3 FP 2 هم اجرا میشه + اینکه اکثر دیکشنری ها فرمت java و jar دارن و بی مشکل اجرا میشن
سلام به تمام دوستان 85 دار عزیز . یه سوال : آیا صدای گوشی شمام کمه ؟! من N70 و N95 8GB داشتم قبلا (الان هم دارمشون) و باور کنید صدای n70 هم از این بلنتره ! با N73 دوستم که مقایسه کردم شاید صداش 10 برابر بود !! آیا گوشی من موردی داره ؟ آیا همشون اینطورین ؟ آیا صدای گوشی های نسبتا جدید نوکیا مثه 79 و 78 وهم 82 حدودا باهم و با 85 یکین ؟ تنظیمات خاص واسه صدا که نداره ؟
اینم بگم صداش همه جا کمتره ، حتی صدای رینینگ تونشم از n70 کمتره ؟!
صدای ان 79 و ان 85 پایینه در سری ان به نظرم بالاترین صدا ماله ان 73 هست دنبال تنظیم خاصی هم نکرد که وجود نداره
ازدوستان کسی میدونه که این فریمور و آپدیت جدید 85 کی میاد ؟ آخه یکی از دوستام میگفت که با آپدیت جدیدی که میاد صدا هم خیلی فرق میکنه .خودش 82 داره ومیگه که قبل آپدیت صداش کم بوده و با آپدیتی که کرده صداش توپ شده. کسی تواین ضمینه اطلاعاتی داره ؟
کسی نمیخواد جواب سوال بالایی منو بده
اگه حاشو داشته باشین از اول تاپیک باید پستارو بخونین .کاملا بحث شده درباره نقاط ضعف و قوت این گوشی .
آیا کسی تونسته راه حلی برای مشکل صدای این گوشی پدا کنه ؟!! صدای پایینش منو آزار میده ! به نظر شمام صداش پایینه ؟
صدا ی رادیو که اصلا افتضاحه .ایا بااپدیت این مشکل صدا برطرف میشه؟![]()
Last edited by ali shah; 13-04-2009 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)