سلا من همون اول بازی گیر کردم من باید باطری فعال کنم یکیش فعال میشه ولی دومی نه؟ سریع از اون جدا میشه من چیکار باید بکنم؟
سلا من همون اول بازی گیر کردم من باید باطری فعال کنم یکیش فعال میشه ولی دومی نه؟ سریع از اون جدا میشه من چیکار باید بکنم؟
اول دکمه اون یکی که فعال نمیشه رو بزنن بعد دستگاه رو کند کن بعد برو دکمه اون یکی رو بزنی.
یا میتونی اول دکمه دستگاه سالم رو فشار بدی بعد برو سراغ اون یکی، دکمه اش رو فشار بده بعد کندش کن.
بنده هم همین قسمت گیر کردم
ولی وقتی میرم سراغ اون یکی باطری زاقارته دکمه اش رو میزنم و بعد کند میکنم زمان رو فوری زمان برمیگرده به حرکت اصلی و اصلا کند نمیمونه !!!
Last edited by 251251; 27-04-2009 at 11:18.
باید سریع عمل کنی.
نگاه کن کی اینجاست ... تو هم میلاد ؟
چک کن استاتیکت پر باشه .... و دقت کن که هدف که میگیری حتما به اون باطری خرابه بخوره ....
اول باطری سالم رو جا بنداز ... خرابه رو بزن وقتی وصل شد کندش کن و دکمه رو بزن که بدوعه .. بیا فعال کن
سلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
از این تو بازی زیاد گرفتم تازه یه دونه قرمزشم گرفتم.
می خواستم بدونم به چه درد می خوره؟
همون تیکه های شبیه مادربوردو میگی؟!
اگه اون برد هاست .. که من الان یادم نمیاد تو بازی بهشون چی میگفتن ... تو استور برای پول باید بفروشیسلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
از این تو بازی زیاد گرفتم تازه یه دونه قرمزشم گرفتم.
می خواستم بدونم به چه درد می خوره؟
بعد از مدت ها وقت کردم کمی بازی کنم ...
این بازی رو انتخاب کردم و بدون هیچ وقفه ای این بازی رو ادامه دادم ...
تا تموم شد ...
بهترین اسلحه ی این بازی به نظر من Line Gun بود و بدترین موجودش هم اون موجوداتی که ه دیوار چسبیده بودند و یک چیهایی پرت میکردند که از اونها نیز یک چیزی بیرون میومد ! بعد از این ضدحال ترینش اون چیزهایی بود که شبیه یک ژله راه میرفتند و بهت میچسبیدند!
خیلی ضد حال بود ...
ساعت اتمام طبق سیو ها میشه گفت 6:30 ساعت ...
بازی خیلی قشنگی بود ! یک شکایت دارم و اونم اینه که چرا این issac اصلا حرف نمیزد ؟
آخرش هم جالب بود ...
شاید 2 ایی هم در کار باشه !
شاید ...
چطور nicole برای ما زنده دیده میشد ؟! این فقط یک رویا و توهم بود ؟!
راستی اون آهنگی رو که تو سالن مرده هایی که سرشون با خنجر سوراخ شده بود پخش میشد رو میشه بذارید واسه دانلود (برای راهنمایی باید بگم که منظورم اونجاست که اون مرده که اسمش یادم نیست برای نمونه یکی رو که رو صندلی بود کشت) ؟!
این آهنگ توی ویدئویی که اول بازی پخش میشه هم پخش میشد ...
عزیزم سری 2 که در حال ساخت هست. تازه فیلمش هم داره میاد برای 2010
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)