سلام.من یه پس اس 2003 دارم که کپی خور بوده...دیروز باطریش تموم شدو دیگه بازیاش و نمیشناسه...اگه ممکنه راهنماییم کنین چی کار کنم؟؟؟ورژنشم 5.03 هستش
سلام.من یه پس اس 2003 دارم که کپی خور بوده...دیروز باطریش تموم شدو دیگه بازیاش و نمیشناسه...اگه ممکنه راهنماییم کنین چی کار کنم؟؟؟ورژنشم 5.03 هستش
سلام...من یه( پی اس پی 3.4 او ای-آ) قدیمی دارم...مدت زیادیه یا بازیای جدیدو اجرا نمیکنه یا مکررا هنگ میکنه...ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم تا درست شه...اینجا 1000 تا صفحست و من ناوارد...میشه لینک آپدیتا و اموزش نصبشونو برام بذارید...؟ واقعا لطف میکنید و مدیونتون میشم...
باید دوباره کپی خورش کنید . از آموزش های Forum بهره ببرید .
ولی اگه وارد نیستید یا حال و حوصله نداری به پیش مغازه دار برید و با هزینه 2 هزار تومان کپی خورش کنید .
ولی خیلی راحت می تونید خودتون کپیش کنید .
پس این gen d3 اومده چیه ؟
من الان gen c دارم دستگاهم 3000 است
بازی ناروتو 3 که تازه اومده رو دانلود کرده و نمیتونم رو دستگاهم اجرا کنم وسطش هنگ میکنه
اینم تو فایل بازی نوشته
Tested with 5.00 M33-4 and 5.50 GEN-D3
من برم 3000 رم رو به 5.50 ارتقا بدم تا بتونم بازی کنم ؟
mishe yeki komak kone man moshkelam hall she plz ??
سلام psp فت رو ورژن 5.03 چجوری میشه کپی خور کرد ؟؟؟
با باطری پاندورا می تونید کپی خورش کنید . آموزشش توی انجمن هستش .
کپی خور کامل میشه ؟
(لینکشو میدین )
سلام !
یه سوال ...
PSP من 3000 هست من خودم کپی خورش کردم وقتی فایل های Iso رو میریزم تو پوشه Iso بعدش که میرم تو PSP که اجراش کنم بعد از اینکه وارد میشه دوباره خارج میشه و میگه :
The game could not be started.
(80020148)
یه چند تا بازی کم حجم(در حد 15 Mg) ریختم تو پوشه PSP/game اون ها رو اجرا میکنه که قبل از کپی خور شدنش اجراشون نمی کرد . ولی با بازی های حجم بالا که Iso هستن مشکل دارم .
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون می شم ...
آخرین فریمور که برای psp های 3000 آمده فریمور 5.03gen-c هست.شما به هیچ عنوان روی دستگاهت فریمور 5.50gen-d3 را نصب نکن که دستگاه بریک میشه و باید باهاش خداحافظی کنی.
بله کپی خور کامل میشه.اما کپی خور کردن با روش پاندورا سخت هست و بهتره که بدی برات بیرون انجام دهند.
آموزش ساخت باطری پاندورا به روش سخت افزاری و نرم افزاری
این فقط یک مرحله کار بود.در مرحله بعدی باید یک عدد مجیک مموری بسازی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای کامل کپی خور و Unbrick کردن PSP ( به نسخه ی 5.00M33-4 )
کلا بدی برون راحت تر هست. با هزینه ای بین 5 تا 8 تومن کپس خور میکنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما آموزش ها را کامل نخواندید.
آخر آموزش نوشته شده:
موفق باشید.اگر هنگام اجرا کردن بازی ها با پیغام Game could not be started مواجه شدید. کلید select را بزنید و گزینه چهارم UMD ISO MODE را روی M33 Driver یا Sony NP9660 تنظیم کنید.
سعی میکنم از امروز بیشتر به فروم سر بزنم و دوستان را راهنمایی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)