محسن جان مشکل از فوروم بوده. چون من از دوستانی که ز دیگر شرکتهای هم سرویس داشتند پرسیدم همین مشکلرا داشتند. والبته بالاخره درست شد.
اون سایتهای دیگری که باهاش مشکل داشتی چی بوده مگه! من که یبه جز این فوروم با جای دیگه ای مشکل نداشتم .
محسن جان مشکل از فوروم بوده. چون من از دوستانی که ز دیگر شرکتهای هم سرویس داشتند پرسیدم همین مشکلرا داشتند. والبته بالاخره درست شد.
اون سایتهای دیگری که باهاش مشکل داشتی چی بوده مگه! من که یبه جز این فوروم با جای دیگه ای مشکل نداشتم .
یه 10 دقیقه ای اینترنت شرکت های مختلف ظاهرا مشکل پیدا کرده بودند ( فقط سرور های داخل کشور جواب می داد)
فکر کنم یک اشکال سخت افزاری تو سیستم های ارتباطی بوده
salam
دوستان شما امروز و دیروز کاهش سرعت نداشتید ؟
نه منکه مشکلی نداشتم
سلام
یکی از دوستان از من پرسیده بود چند روزه خطم رانژه شد
برای من 7 روزه رانژه شد مرکز مخابراتی اکبری
در ضمن من محدودیت سرعتم برای فایل های تورنت در ساعات اداری رو حل کردم
دوست عزیز شما کی از داتک اینترنت گرفتید؟
یعنی چه تاریخی از داتک اینترنت گرفتید؟
چجوری محدودیت رو رفع کردی ؟؟؟؟
سلام
من 12 بهمن خطم ران|ه شد و 1 هفته قبل هم درخواست دادم
محدودیت فایل تورنت رو هم بوسیله فوروارد کردن پورت مورد استفاده در نرم افزار
تورنت حل کردم البته قبلا
هم پورت رو فوروارد کرده بودم ، اما فایروال مودم رو غیر فعال نکرده بودم برای همین کار نمی کرد
در ضمن باید قبل از فوروارد کردن یک ip ثابت برای کامپیوتر بسازید
اگر نمیدونستید چجوری این کار رو میکنیم بگید تا راهنماییتون کنم
الان من بدون محدودیت دانلود میکنم البته اینجا تو ساعات اداری یه خورده پهنای باند افت داره و وقتی با
نرمافزارهای غیر شتابدهنده دانلود میکنم مثلا همین تورنت، متوسط سرعتم 18 الی 19کیلوست
اما با دانلود منیجر متوسطم روی 25 کیلوست
در ضمن میخواستم از دوستمون که توی امضاشون ، عکس یانی رو گذاشتند(متاسفانه اسمشونو نمی دونم
) تشکر کنم
چون منم عاشق یانی هستم ، خصوصا آهنگ های
a love for life, one mans dream,
sad lisa, nostalgia
بازم مرسی
تشکر ولی لازم نیست
من خیلی وقت پیش تنظمیات پورت تورنت رو حل کرده بودم ...مشکل من مربوط به ساعات زمانی بود که شما طوری گفتین فکر کردم تونستین سرعت رو در ان ساعت ها با حداکثر استفاده کنین ولی
یعنی که شما هم همان مشکلی رو دارین که همه تو داتک دارن....الان من بدون محدودیت دانلود میکنم البته اینجا تو ساعات اداری یه خورده پهنای باند افت داره و وقتی با
نرمافزارهای غیر شتابدهنده دانلود میکنم مثلا همین تورنت، متوسط سرعتم 18 الی 19کیلوست
البته من فکر کنم در این ساعات از دو نرم افزار دانلود استفاده کنید ، پهنای باند بهتری داشته باشید
مثلا emule با یک نرم افزار تورنت
البته من هنوز تست نکردم
ولی امتحان میکنم بهتون میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)