تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 130 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه nasim_rahayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ولی زیادی هم نباید درگیر جزییات شد.انتخاب رشته یه روال عادیه که باید طی بشه.هر چند کل درس خوندن و خود کنکور برای من راحت تر از انتخاب رشته بود.
    والله واسه من درس خوندن سخت تر بود
    هرچند دقیقا از بعد کنکور خیلی خیلی استرس دارم
    سکته نکنم شانس آوردم
    باور کن همین روال عادیه که بابای آدمو در میاره دیگه!!!!
    اتفاقا توی ایران همینطوریه.یعنی هر رشته ای قبول بشی رو آینده ت تاثیر میذاره
    اگه بد انتخاب کنی اون وقت خدایی نکرده هنر اسلامی قبول میشیم و دیگه.......
    منم که اصن آدم سال دوم نیستم

داره خودمونی میشه sevil_son12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

این حرفا در مورد بقیه رشته ها صادقه ولی در مورد هنر خیلی به رشته و مدرک ربطی نداره مهم اینه هنر توی ذات ادم باشه .خلاقیت نواوری باید داشته باشی.
    من چی بگم که سال اول یه رشته روزانه قبول شدم و نرفتم الان بعد از 3 سال میرم دانشگاه

داره خودمونی میشه betiart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

درکت میکنم چه استرسی داری این روزا
    آره سنجشو که اصن حرفشو نزن
    چرا انقدر کم تهرانو زدی آخه؟؟
    ببین من که مشاوره کردم بهم گفتن اصن اینطور فکر نکن که چون رتبه م زیاد شده یا چون سنجش یه چیزای دیگه اورده فلان چیزا رو نمیزنم
    من اصن نمیخواستم عکاسی بزنم ولی گفتن اگه نزنی و بعد بفهمی قبول میشدی بدتره ... گفتن بزن اگه نشد ضرر که نکردی ... شاید شانس یهو حال کرد و قبول شدی
    هرچی علاقه داری رو بزن
    آخه مشکل اینه میترسم اگه انتخابای تهرانمو بزنم دانشگاه های شهرستان پربشه و اونا را هم از دست بدم وگرنه کل انتخابام بیشتر از 30 ای 40 تا نیست و بخوام هر جارم بزنم باز نصف انتخابام میمونه .

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این حرفا در مورد بقیه رشته ها صادقه ولی در مورد هنر خیلی به رشته و مدرک ربطی نداره مهم اینه هنر توی ذات ادم باشه .خلاقیت نواوری باید داشته باشی.
    من چی بگم که سال اول یه رشته روزانه قبول شدم و نرفتم الان بعد از 3 سال میرم دانشگاه
    آخه باید رشته ای هم که میرین خوب باشه و بتونی توش پیشرفت کنی من خودم کاردانی گرافیک دارم اما چون دیدم توش نمیتونم به جایی برسم اومدم از نو بخونم . الان من باید دنبال فوق باشم تازه میخوام از نو شروع کنم..من خودم دنبال نمایشو و فقطم به خاطر تئاتر اومدم کنکور دادم .

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

ممنونم

ميخواستم بپرسم تو امتحان عملي رشته هاي سينمايي چي ميپرسن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آخه مشکل اینه میترسم اگه انتخابای تهرانمو بزنم دانشگاه های شهرستان پربشه و اونا را هم از دست بدم وگرنه کل انتخابام بیشتر از 30 ای 40 تا نیست و بخوام هر جارم بزنم باز نصف انتخابام میمونه .

درسته ...
    ببین من اهل سمنانم ... واسه همین اول اومدم هر رشته ای روزانه س و دوست دارم و توی استان سمنانه رو زدم بعدشم شبانه ها رو زدم !!!
    چون الویت واسه استان خودمه نمیخوام عقب بزنم که به قول خودت پر بشه
    معلمم تایید کرد گفت اول استان خودتو بزن و بعدش حتما تهرانو بزن و بعد هم بقیه شهرهایی که میخوای
    اگه تهرانی حتما تهرانو اول بزن اگه هم نیستی الویت دومت تهران باشه
    چون رتبت بد نیستش طوری نزن که بعدا بفهمی فلان رشته رو تهران قبول میشدی ولی نزدی
    ببین پشیمون نشی

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آخه باید رشته ای هم که میرین خوب باشه و بتونی توش پیشرفت کنی من خودم کاردانی گرافیک دارم اما چون دیدم توش نمیتونم به جایی برسم اومدم از نو بخونم . الان من باید دنبال فوق باشم تازه میخوام از نو شروع کنم..من خودم دنبال نمایشو و فقطم به خاطر تئاتر اومدم کنکور دادم .
    یه جورایی همدردیم
    منم عاشق تئاترم ولی متاسفانه خونواده زیاد خوششون نمیاد و منم فعلا امادگی ندارم !!!!
    تازه من کلی نمایش نامه خوندم ولی تصمیم دارم در آینـــــــــده کلاسای تئاتر برم
    بهت پیشنهاد میکنم نمایش نامه های اینا رو بخونی حتما
    آثار چخوف . ویلیامز . وایلد . برشت .سوفوکل . شکسپیر . میلر .اونیل .سارتر .مولیر . کامو .شیللر و غیره
    سرچ کنی کلی از کتاباشونو بهت میده

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنونم

ميخواستم بپرسم تو امتحان عملي رشته هاي سينمايي چي ميپرسن؟

من تو پستای قبلی گفتم اما برات باز تکرار میکنم امیدوارم بدردت بخوره من پارسال امتحان عملی نمایشو دادم محلش دانشگاه هنر بود فکر کنم تو حافظ تو چند تا کلاس برگزار میشد امتحان که هر کلاسی سه تا استاد بودن که نوع سوالشون فرق داشت با هم هر کلاسی اما در کل نمونه کارارو میدیدن و اینکه تا حالاتئاتر کار کردی یا نه اما مهمتر از همه اینه که باید چند تا نمایشنامه خونده باشی بعد در مورد اونا میپرسن و یکی از سوالاشون این بود کا مثلا باغ وحش و اتوبوسی به نام هوس فکر کنم که از ویلیامز بودو با هم مقایسه کنین یا کارای فلان نمایشنامه نویس چه ویژگی داره به این صورت البته من کارای گرافیکیمم بردم.امیدوارم تا حدی کمک کرده باشم. در ضمن قبلا هم گفتم تمام امتحانات عملی زیر گروه چهار با هم مشترک بودن.
    Last edited by betiart; 10-08-2012 at 23:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یه جورایی همدردیم
    منم عاشق تئاترم ولی متاسفانه خونواده زیاد خوششون نمیاد و منم فعلا امادگی ندارم !!!!
    تازه من کلی نمایش نامه خوندم ولی تصمیم دارم در آینـــــــــده کلاسای تئاتر برم
    بهت پیشنهاد میکنم نمایش نامه های اینا رو بخونی حتما
    آثار چخوف . ویلیامز . وایلد . برشت .سوفوکل . شکسپیر . میلر .اونیل .سارتر .مولیر . کامو .شیللر و غیره
    سرچ کنی کلی از کتاباشونو بهت میده
    من خودم یه بار تئاتر کودک کار کردم بابامم اومد دید خیلی خوشش اومد نقش یه مادر بزرگا کار کردم خودمم نوشته بودم نمایشنامه و شعرشو از اون موقع بابام بیشتر مایله من برم تئاتر باور میکنی بهم گفته اول بازیگری و تئاترو بزن بعد هر چی خواستی البته از بابا منم خیلی این حرکت بعید بود حتی میتونم بگم شاید خونواده تو به پای بابای من تو سختگیری نمیرسیدن اما اون نمایش تاثیر خوبی رو خونوادم داشت باعث شد قبول کنند تئاتر برم.شکسپیرو که فکر کنم همه حفظن کاراشو ،سوفوکلم کاراشو دوست دارم یونسکو رو هم دوست دارم مخصوصا کرگدنشو،فکر کنم باغ وحش و اتوبوسی به نام هوس که اشتباها گفتم مرگ از ویلیامز بود که پارسال از یکی از داوطلبا پرسیده بودن وجه تشابه این دو نمایشنامه و کلا آثارتتسی ویلیامز چیه.امیدوارم موفق باشی اما من اول تهرانو میزنم بعد اصفهانو میدونم ریسکه اما دلم نمیاد تهرانو از دست بدم شاید فرش هنر تهرانو کسی نزدو من اوردم خدا رو چه دیدی.البته من مشکلم سر هزینست وگرنه پارسال که بازیگری نبی اکرم تبریزو قبول شدم شاید میرفتم برا همین دنبال روزانمو شاید حتی سوره و شبانه تهرانم نزنم .البته باید اینم در نظر داشت تئاترو بازیگری خارج از تهران فقط وقت و هزینه تلف کردنه .و بری فرش شبانه بخونی بهتره تا بری تئاتر حتی تو اصفهانشم
    Last edited by betiart; 10-08-2012 at 23:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

موافقم باهات ... ایشالله هرکی هرچی میخواد قبول بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •