تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 394 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام رفقا یکی واسه ما روشن میکنه من بین این 2 انتخاب کدومو نشون کنم؟
    من اول قرار بود zen v plus بگیرم بعدش که قیمت u5 رو دیدم با خودم گفتم من که دارم خرج پلیر میکنم 15 تومن بیشتر خرج کنم به جایی به جز جیبم بر نمیخوره.
    البته با توجه به اینکه u5 89 تومنه و zvp هم 75 ه.
    حالا به نظر شما اگه من بیام 15 تومن بیشتر بدم اصلا میارزه واسه منم اول کیفیت بعدش بلندی صدا مهمه
    با این تفاوت قیمت u5 و zvp کدومشون سرتره؟

من برای این این سه مدلو گفتم چون فرض کنید من بخوام zvp بگیرم از نظر بودجه واسم مقدوره که بیام 20 تا 25 بیشتر بدم ولی نسبت به انتخاب اولم تفاوت زیادی رو حس کنم وگرنه میرم همون کم قیمته رو میگیرم چشمم هم روی یه تفاوت کم که با اون گرونتره داره میبندم.

و یه سوال دیگه با توجه به توقعم از پلیر که بالا گفتم u5 بهتره یا i7 ؟

اصلا واسم مهم نیست که پلیر تصویر داشته باشه یا نه فقط پخش اهنگ میخوام حالا اگه تصویرم داشت خوب داشته باشه به من چه !!!
    رادیو هم داشته باشه که البته فکر میکنم هر سه تاشون داشته باشن.

سلام دوست عزیز
    من خودم u5 دارم
    چند صفحه قبل درموردش نوشتم
    واقعا عالیه
    اگر مشکل شنوایی نداشته باشید نهایت بتونید ولوم رو ببرید تا 32-33 هست (40 تا داره)
    هم باریک و کوچیک و جمع و جوره و توی جیب راحت جا میشه هم کیفیت صداش محشره
    با این بودجه ای که دارین شما i7 نمیتونید بگیرید
    پیشنهاد من U5 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

creative zen هم محصول خیلی خوبیه ...مبارکه ... چه از نظر کیفیت ، چه امکانات و چه قیمت بسیار مناسبه و در اون حدود قیمت کم رقیب...

//

همونطور که رفیقمون گفت ، هیچ فرقی نداره ؛ هر دستگاهی که بتونه سیگنال رو از طریق یه فیش بگیره و ببره یه جای دیگه رو می تونی بهش وصل کنی ... از اسپیکر گرفته تا هدفون و هدست ... اون چیزی که شاید در جای دیگه دیدی در موردش بحث کردیم مربوط به مدلهایی هستش که مختصات فنی متفاوت با معمول دارن و اصطلاحا در-آوردن-صداشون واسه پلیر سخت میشه و صداشون به اندازه کافی بلند نمیشه (که این هم واسه 99% هدفونهای معمولی و مرسوم مطرح نیست) ... خیالت راحت باشه ..
    ممنون
    یکی از دوستام می گفت ممکن شارژ باتری زودتر تموم بشه ، آیا این مسئله هم میتونه وجود داشته باشه؟

راستی من وقتی اینو میزنم برای شارژ به USB و همچنین تمام مدتی که آهنگ پخش میکنه LCD روشن میمونه آیا این مسئله طبیعیه؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ممنون از راهنمایی همه ولی منو گیج کردین.
    من الان روشن تر میگم چه خبره تو مغزم!

1.
    اینجا zvp و u5 در نظر بگیرید با تفاوت قیمت حدود 15 تومن.
    A .
    کدوماشون صدای بالاتری دارن؟
    B . کدوماشون کیفیت بهتری دارن؟
    C . تفاوت کیفیت و صدایی که بین این دو وجود داره به تفاوت قیمتشون میچربه یا نه؟ یعنی میارزه من بین این 2 برم 15 تومن بیشتر بدم و U5 رو بگیرم و تفاوتشون محسوس هست یا نه؟

2.
    اینجاzvp و zsp رو در نظر بگیرید با تفاوت قیمت تقریبا برابر.
    A .
    کدومشون صدای بالاتری داره؟
    B . کدومشون کیفیت بهتره داره ؟

متاستفانه بودجه من به I7 نمیرسه با توجه به اینکه کمترین قیمتی که پرسیدم 110 تومن 4 گیگش بود که من تا اون حد در توانم نیست.
    Last edited by mamad gonzo; 03-09-2009 at 19:45.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

1.
    A .
    C . تفاوت کیفیت و صدایی که بین این دو وجود داره به تفاوت قیمتشون میچربه یا نه؟ یعنی میارزه من بین این 2 برم 15 تومن بیشتر بدم و U5 رو بگیرم و تفاوتشون محسوس هست یا نه؟

2.
    A .

متاستفانه بودجه من به I7 نمیرسه با توجه به اینکه کمترین قیمتی که پرسیدم 110 تومن 4 گیگش بود که من تا اون حد در توانم نیست.
    به نظر من بین Zvp و U5 بله
    ارزش داره 15 تومن بیشتر هزینه کنید !!!

5. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته محمد جان میگن کیفیت صدای zvp بهتر از U5 هست. ولی تجربه ای که خود من داشتم این بود که کیفیت صدای U5 برتریش کاملا نسبت به کریتیو مشهوده. البته نه که کریتیو بد باشه ها ولی به نظر من بعد از کووان از نظر کیفیت صدا قرار میگیره. از نظر بلندی صدا که شکی درش نیست U5 بهتره. ولی شاید صدای کریتیو بیشتر به دلتون بشینه که خب بالاخره سلیقه ها هم فرق میکنه دیگه. صدای کریتیو هم شفاف و زنده س ولی من کووان رو بالاتر میدونم. به خصوص تنظیم صداهای بیشتر و حرفه ای تر داره. از نظر کیفیت ضبط صدا هم باز کفه ی ترازو به سمت کووان میره. ولی خب اگه ظرفیت بالاتر میخوای کریتیو انتخاب بهتریه.
    Last edited by prowler88; 04-09-2009 at 11:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یکی از دوستام می گفت ممکن شارژ باتری زودتر تموم بشه ، آیا این مسئله هم میتونه وجود داشته باشه؟

راستی من وقتی اینو میزنم برای شارژ به USB و همچنین تمام مدتی که آهنگ پخش میکنه LCD روشن میمونه آیا این مسئله طبیعیه؟
    دوستان کسی در این مورد تجربه ای نداره ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه قربان. به شارژ هم ربطی نداره. مثل کامپیوتر می مونه. مثلا شما اگه موس و کیبورد رو عوض کنین تو سرعت کامپیوتر تاثیری نداره. چون خروجی هستند.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون

//

"شارژ باتری زودتر تموم بشه" از چه نظر ؟ ... یعنی اگه هدفون دیگری بجز هدفون خودش رو استفاده کنی زودتر تموم بشه ؟ ... عرض کردم باید واقعا یه هدفون حسابی (حالا قیمت همیشه ملاک مناسبی نیست؛ ولی فرضاً 100 تومن به بالا) با امپدانس بالا بهش وصل کنی که روی منبع تغذیه تاثیر بذاره و بیش از حد ازش کار بکشه و تغییر محسوس در این زمینه ببینی... با هدفونهای معمولی مشکلی نخواهی داشت و خیالت راحت

//

غیرطبیعی نیست ... طبیعیه که راه هایی هم برای استفاده بهینه هست ؛ از جمله اینکه از دکمه lock استفاده کنی که صفحه رو کلاً خاموش می کنه (واسه وقتی که مدت طولانی نمی خوای تغییری بدی) و ضمنا در بخش تنظیمات backlight رو طوری تنظیم کنی که بعد از چند ثانیه روشنایی رو کم کنه و ضمناً brightness رو وقتی استفاده تصویری نداری بذاری روی حداقل ... اینا همه بستگی به ترجیحات تو ، کاربردت در یه زمان مشخص و دسترسی به شارژ داره ..

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1.
    A .

2.
    A .

گیج شدن نداره رفیق .. بخصوص وقتی که بین محصولات خوب گیر افتاده بشی ! ... اینجا انتخابت برد-برده ؛ یعنی هرچی بخری ضرر نکردی ...بنابراین نگران نباش ..

اگه من با اون کامنت ام باعث شدم که این اتفاق بیفته هم معذرت می خوام (مخالف خوانی کردم).. همونطور که می بینی دوستان u5 رو بیشتر می پسندن و همونطور که بحث شد در تاپیک هدفون در این سطح اختلاف اندک ، آخرش سلیقه خودته که مهمه ...

البته برعکس اون چیزی که پراولر عزیز گفت من نگفتم کیفیت یکی پایین تر و دیگری بالاتره ؛ ببین دقیقاً گفتم :
    به نظر من u5 نسبت به zvp پیشرفت چندانی نیست از نظر کیفیت صدا
    اگه لازمه بیشتر بازش می کنم : اگه قرار باشه مثلاً یه مقدار پول بدیم و حافظه های بالاتر هر دو گیر بیاد یعنی حافظه بالاتر zvp در مقابل حافظه پایین تر u5 ...کلا حرفم اینه که تو این دامنه قیمت حافظه مهمتره تا این اختلاف کیفیت های اندک

بهرحال هرچی میگیری ایشالا خوب و عالی باشه .. و اگه هنوز تردید قابل توجهی داری ، ضرر نداره که اصلا یه هفته خرید رو عقب بندازی و بیشتر فکر کنی ... از نظر من اگه می خوای روزی بیش از 2 ساعت با دستگاهت کار کنی (مطمئنی) می ارزه که تا نزدیک شدن به یه 4 گیگ i7 افزایش بودجه بدی ... اگه نه ، نه ! ...
    Last edited by seymour; 04-09-2009 at 13:43.

12. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان، من میخوام یه voice recorder واسه ضبط صدای استاد سر کلاس بخرم، می خواستم ببینم حدود 60 یا 70 تومان که کیفیت صداشم خوب باشه چی پیشنهاد میکنین؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •