تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 86 از 1759 اولاول ... 3676828384858687888990961361865861086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

من اشتباه کردم... تو فایل pdf نوشته... ولی باید تو قسمت استاندارها مینوشت نه اون ته توی یه جمله...

ببخشید............

ولی در کل خیلی اطلاعات Linksys ناقصه... هیچ چیزی در مورد سرعت استانداردها ننوشته و همچنین پشتیبانی از پروتوکول S=1/2 رو هم نگفته که چیز نسبتا با اهمیتیه...

من نمیدونم سطح اطلاع رسانیه linksys چجوریه ولی Cisco کمپانی نیست که بشه و بخوایم ازش ایراد بگیریم
    یه چرخ تو سایت usr بزنی یه جرخم تو linksys بزنی همه حتی مبتدیها همه چی دستشون میاد

در ضمن مطمئن باش اگه درست تو همون linksys.com سایت اصلیش خوب ببینی در مورد تمونا هم نوشته و اطلاعات یروزه اخه دوست من linksys مگه میشه حواسش به سایتش نباشه و Update نکنه
    حالا بیخیال
    اگه لهن منم بد بود sorry ولی هرچی نگاه میکنم میبینم حرف بدی نزدم
    اقای اخوند من یه انتقادی هم به شما دارم شما چرا نمیذاری 2 نفر با هم به توافق برسن مگه تو خیابون گلاویز شدیم که میخوای بیای پا در میونی((( باز نگی لحنت بد بودا)))) ولی میگم بهت که پست الکی میدی البته به من ربطی نداره ولی دیگه این حرفا خاله بازه که فلانی تو حرفت بده تو لحنت فلانه....
    Last edited by n0100003; 26-09-2008 at 18:27.

2. این کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستي با اين وضعيت(كه ميخواهم 512 شاتل رو كه ماهي هجده هزار تومن هست بگيرم) به نظر شما مودم d-link خوبه؟
    قيمتش چنده؟
    اصلا چي رو پيشنهاد ميكنيد؟
    من خودم Dlink رو با شاتل امتحان نكردم ولي شنيدم كه شاتل چندان از Dlink‌ پشتيباني نمي‌كنه. بهتره زنگ بزني بپرسي.
    البته به نظر من كه نبايد مشكلي وجود داشته باشه

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

منم اینجا با کسی دعوا ندارم شما هم مرسی گوش کردی منم گوش میکنم ولی اخرش که( میگی در غیر اینصورت....)یعنی چی ؟؟
    تهدید مثلا؟؟؟ ما ایراتیها بهمون زور میاد یه حرفو قشنگ بزنیم اخرش باید یه تیکرو حتما بپرونیم
    شما هم در غیر اینصورت بخوای کاری بکنی از حیطه اختیاراتت خارجه
    موفق باشی دوست من
    فکر نکنم گفته باشم که من برخورد می کنم ؟ گفتم ؟
    همه هم می دونن که یه کاربر فعال ، عین کاربر عادی می مونه و هیچ اختیار اضافه تری نداره ، همه می دونن ....
    1 _ تهدید نبود ، قانون فرومه
    2 _ کس دیگه ای برخورد می کنه
    3 _ وجهه خودتون رو خراب می کنید
    شما هم موفق باشی
    امیدوارم رویه تو تغییر بدی

اقای اخوند من یه انتقادی هم به شما دارم شما چرا نمیذاری 2 نفر با هم به توافق برسن مگه تو خیابون گلاویز شدیم که میخوای بیای پا در میونی((( باز نگی لحنت بد بودا)))) ولی میگم بهت که پست الکی میدی البته به من ربطی نداره ولی دیگه این حرفا خاله بازه که فلانی تو حرفت بده تو لحنت فلانه....
    موضوع پا در میانی و این حرف ها نیست ، بحث تخصصی بکنید ، کسی هم دخالتی نمی کنه ( مگه کسی که یه چیزی بدونه ، من هم چیزی نمی دونستم ، دیدی که نظری نمی دادم )
    اما وقتی می آی می گی
    شما مسنکه خودت usr 9115 داری که تا اسمون کشیدیش بالا اشکال ندااره ولی اطلاعات دروغ به مردم نده
    یعنی داری می گی که کلیو داره عمدا اطلاعات غلط می ده ، می تونستی بگی کلیو داری اشتباه می کنی ، این هم دلیل ام ، کسی اگه حرف زد ، با دلیل و منطق ، در عین حال مودب ، کسی نمی پره وسط بحث .

( فکر کنم همین جا تمومش کینم ، بهتر باشه )
    یا حق
    Last edited by akhoond; 26-09-2008 at 20:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

cleev , n0100003 عزيز مرسي به خاطر راهنماييتان

راستي براي adsl نياز به كارت شبكه هم داريم ؟
    Last edited by شاهزاده خانوم; 26-09-2008 at 22:39.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بعد ميشه يك كم اطلاعات راجع به USRobotics 9115 بدهيد
    به کارت شبکه نیاز نداری...
    خود مودم یک شبکه مجازی ایجاد میکنه که میتونی با اون به اینترنت متصل بشی

7. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

یکی از دوستام میگفت یه سایت هست که شمارتو میدی میگه که به اون شماره adsl میشه وصل شه یا نه اما اسمشو یادش نبود
    کسی همچین سایتی میشناسه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

مودم d-link با شاتل سازگار هست؟

اگر هست بگيد قيمتش چنده و از كجا بايد بگيرم

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

وصل کردن اسپلیتر به هر دستگاهی به جز مودم ADSL که به خط تلفن وصل میشه برای کار کردن صحیح اون دستگاه الزامیه... اگه وصل نکنید هم اون دستگاه درست کار نمیکنه هم تو کار مودم اختلال ایجاد میکنه و در واقع فرکانس های مختل کننده میفرسته رو قسمت ADSL خط تلفن... در ضمن توجه کنید که هر کابل رو به همون جایی از اسپلیتر وصل کنید که نوشته... مثلا کابل تفن رو به Phone یا Telephone یا Tel وصل کنید و کابل مودم ADSL رو به ADSL یا DSL یا Data یا Internet...

دست هم شما هم آخوند درد نکنه
    به هر حال فردا خودشون میان ببینم چی میشه راستی اسم اسپلیتر fun-link هست نه tp-link!!!
    راستی به من گفتن که سرعت 64 که به من میدن 8 هست سرعت دان رو میگم به نظر شما خوبه البته ما که هنوز نتونستیم درست کنیم هم پیریز ها رو دیدم هم سیم ها رو
    فعلن تا بعد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

اکثر مودمای توی بازار حداقلش یه پورت USB و یه پورت Ethernet یا همون LAN دارن که بهش کابل RJ-45 وصل میشه... تفاوت این دو در اینه که شما اگه بخوای با USB به مودمت وصل بشی باید در سیستم عاملت درایور مودمتو نصب کنی تا یه شبکه مجازی تحت درگاه USB ایجاد بشه... ولی اگه از Ethernet برای اتصال مودم به کامپیوترتون استفاده کنید کافیه که سیستم عاملتون کارت شبکه تون رو بشناسه (که در 90 درصد اوقات نیازی به درایور جداگانه و نصب ندارن) و بعدش کافیه مودم رو وصل کنید تا بتونید ازش استفاده کنید... اینجوری کارتون تو سیستم عاملای مختلف راحت تر میشه و از نصب درایور و مشکلاتش راحت میشید... حالا اگه بخواید از USB استفاده کنید که مشکلی نیست و همه کامپیوترا بعد از سال 2000 پورت USB دارن (حالا ورژنش مهم نیست) ولی اگه بخواین از Ethernet استفاده کنید دو حالت داره : 1- مادربردتون به صورت OnBoard (مثل کارت صدا) کارت شبکه داره (چه مگابیتی و چه گیگابیتی) که در اینصورت باید درایوری که توی CD مادربردتون هستش رو نصب کنید تا شبکه تون فعال بشه... 2- مادربردتون شبکه سرخود نداره و میتونید برید به یه بازر کامپیوتر و یه کارت شبکه D-Link 10/100Mbps (بخونید دی لینک ده صد) به قیمت 5 تا 6 هزار تومن با 5 سال گارانتی "ایزی" بخرید و روی یکی از شکاف های PCI روی مادربردتون نصبش کنید... اینم دو تا عکس از پورت Ethernet که میتونید ببینید پشت مادربردتون هستش یا نه :

کابل Ethernet معمولا تو جعبه مودما هستش ولی اگه مارکی گرفتی که تو جعبه ش نگذاشته بود اونم میتونی با قیمت کمی به نام "کابل Ethernet" یا "کابل لن" از نوع RJ-45 بخری...

دست هم شما هم آخوند درد نکنه
    به هر حال فردا خودشون میان ببینم چی میشه راستی اسم اسپلیتر fun-link هست نه tp-link!!!
    راستی به من گفتن که سرعت 64 که به من میدن 8 هست سرعت دان رو میگم به نظر شما خوبه البته ما که هنوز نتونستیم درست کنیم هم پیریز ها رو دیدم هم سیم ها رو
    فعلن تا بعد
    سرعت کانکشن اینترنت 64 حداکثر میتونه به 7.8125 کیلوبایت بر ثانیه برسه که اگه بهتون گفتن سرعتتون هشته یعنی خوبه...

Last edited by Cleeev; 27-09-2008 at 02:24.

12. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یکی از دوستام میگفت یه سایت هست که شمارتو میدی میگه که به اون شماره adsl میشه وصل شه یا نه اما اسمشو یادش نبود
    کسی همچین سایتی میشناسه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •