تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 198 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم نیس ولی کلا تو پارتیم Wynne رو ندارم حالا یادم نیس خودم زدم کشتمش یا نه
    با توجه به این شرایط که گفتی حتما کشتیش که اشتباه بزرگی کردی و من به خاطر همین اشتباه مجبور شدم دوباره بازیو برم چون واقعا یه Healer عالی هستش و برای غول آخرش هم به دردت می خوره.ولی حالا میتونی تو اگر easy داری میری دوباره نری ولی دفعه بعد خواستی بری این اشتباه رو نکن
    در مورد orzammar کلا ماموریت طولانی هستش و اگر درست بگردی میتونی راهشو پیدا کنی منم خودم یکمی این جا مشکل داشتم .فقط خودتو برای چند تا غول آماده کن

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خب اصلا مشکل حل شد
    حواسم نبود که یکی از راه ها یه محل دیگه رو توی Deep road باز می کنه ...
    Wynne هم که بود و نبودش فرقی به حالم نداره اینقدر سگ جون هستن کاراکترام که هیل کردنشون با همون موریگان راه می افته
    حالا دفعه های بعد نمی کشمش :دي

4. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

خوب وحید جان من هنوز بازی رو شروع نکردم میخوام این همه در موردش تبلیغ میشه و میگن عالیه با اطلاعات خوب شروع کنم تا از بازی لذت بیشتری ببرم من اولین بار که میخوام این سبک رو شروع کنم برا همین کمی اطلاعات خواستم که از این سبک لذت ببرم و بهش علاقه نشون بدم
    قبول کنین اینجور سبکها رو اگه با اطلاعات شروع کنیم بهتره و گرنه ممکنه دل زده کنه ادم رو

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب وحید جان من هنوز بازی رو شروع نکردم میخوام این همه در موردش تبلیغ میشه و میگن عالیه با اطلاعات خوب شروع کنم تا از بازی لذت بیشتری ببرم من اولین بار که میخوام این سبک رو شروع کنم برا همین کمی اطلاعات خواستم که از این سبک لذت ببرم و بهش علاقه نشون بدم
    قبول کنین اینجور سبکها رو اگه با اطلاعات شروع کنیم بهتره و گرنه ممکنه دل زده کنه ادم رو
    خوب من یکمی توضیح برای شما میدم ولی قبلش بازم میگم صفحه اول رو حتما بخونید چون ی یه سری توضیح درباره تاریخچه این سبک داده شده و همین طور درباره بازی های قدیمی سبک نقش آفرینی و بازی های شرکت بزرگ bioware کلا توضیحات خیلی خوبی داده شده.ولی شما مطمئن باش اگر واقعا این سبکو بفهمی و بهش علاقه پیدا کنی دیگه هیچ وقت ولش نمی کنی و بهترین سبک برای شما میشه.
    در این سبک شما ابتدا چهره کارکتر خودتون رو مشخص می کنید و می تونید جنسیت اونو و همین طور ظاهر اون رو انتخاب کنید که به دلخواه هستش.بعد شما باید یک race یا همون نژاد برای شخصیت خود انتخاب کنید که در این بازی 3 تا race وجود داره که انسان و الف و کوتوله هستش.بعد باید کلاس کارکتر خودتون رو انتخاب کنید که در سبک نقش آفرینی این قسمت خیلی مهم هستش.در این بازی شما در اول سه کلاس warrior و rogue و mage رو میتونید انتخاب کنید که هر کدوم از اینها به 4 کلاس تقسیم می شند که در طول بازی به مرور اونارو می فهمید و هر کدوم از این سه کلاس رو انتخاب کنید قابلیت مخصوص خودشون رو دارند مثلا warrior بیشتر قدرتمند باید باشه و برای مبارزات تن به تن مخصوصا خیلی قوی هستش.همین طور جادوگر بیشتر از راه دور میتونه در مبارزات شرکت کنه و برای مبارزات نزدیک زیاد مفید نیستش و ممکنه سریع توسط دشمن کشته بشه.بعد از این در اول این بازی به شما 5 تا به اصطلاح پوینت میده که تا به توانایی های خودتون اضافه کنید که این توانایی خیلی مهم هست و من میتونم بعدا درباره هر کدوم توضیح بدم و شما باید براساس کلاس این توانایی ها را در هر Level زیاد کنید.بعد از این شما دو تا skill یا همون مهارت و دو تا spell یا جادو میتونید انتخاب کنید.توجه کنید چون اول بازی هست به این صورت شما انتخاب می کنید.بعد از این بازی دیگه شروع میشه.یه نکته بگم که اصل بازی های سبک rpg این هست که شما در طول به مرور که جنگ و کارهای مختلف می کنید بعد از هر به اصطلاح Level up پیشرفت می کنید.توجه کنید شما یک نوار در زیر دارید که اسمش xp هست که همون در اصل مخفف کلمه تجربه هست و در بیشتر بازی های سبک نقش آفرینی به این صورت هستش.شما در ابتدا در Level1 هستید و هر دفعه این نوار xp تا آخر پر شود شما Level uo می شوید و به Level بعدی میرید.بعد از هر Level up شدن به شما سه تا پوینت برای همون توانایی ها که گفتم یعنی strength و willpower و ... که شما باید به دلخواه و با توجه به کلاستون این توانایی ها رو زیاد کنید همچنین به شما یه skill میده که البته هر Level یکی در میان به شما یه دونه میده و همچنین یه spell به شما میده که شما skill و spell رو خودتون باید از بین آن ها انتخاب کنید که نکته مهم این که به یپش نیازهای هر کدام از آن ها توجه کنید.
    نکته مهم در این بازی دیالوگها هستش که بسیار در بازی تاثیر گذار هستش و شما مثلا با صحبت هایی که انتخاب کنید میتونید طرف مقابل رو راضی کنید یا حتی باهاش بجنگید و اگر شما زبان انگلیسی خوبی داشته باشید از بازی لذت خیلی زیادی میبرید.در ضمن اینو بگم که شما در ابتدا شش داستان میتونید انتخاب کنید که خیلی در اصل داستان فرقی نداره ولی فقط شما 1 ساعت اول رو با اون داستان شروع می کنید ولی در نهایت شما یک Grey warden می شید.توجه کنید که داستان ها Mage , Dwarf Noble , Dwarf Commoner , City Elf , Dalish Elf و Human Noble هستند که شما بعد از انتخاب نژاد و کلاس خودتون میتونید اونارو انتخاب کنید و این ها بستگی به نژاد و کلاس شما داره و مثلا با elf ها فقط میتونید city elf و dalish elf رو انتخاب کنید که هر کدوم از داستان های دموی اول مخصوص به خودشون رو دارند.
    من خلاصه توضیح دادم ولی اگر مشکلی داشتید حتما بپرسید تا براتون توضیح بدم.

7. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وحید مثل همیشه کامل توضیح داد. درخصوص توانایی های پایه مثل قدرت, چالاکی و... میتونید به پستی که ادرسش رو در زیر میذارم مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک سوال, میشه بگید چرا این اولین بازیی هست که تو این سبک دارید بازی میکنید؟ مشکل عدم آشنایی با این سبک بود یا عدم تسلط به زبان و یا... این نکته خیلی مهمه چون سبک نقش آفرینی پیش نیازهایی داره مثل تسلط نسبی به زبان و... که درصورت نداشتن اونها نه تنها از بازی لذت نمیبرید بلکه پیشروی در بازی هم عملآ غیر ممکن میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

هم مشکل زبان بوده هم عدم توجه به این سبک به خاطر علاقه ام به اکشن اما خوب الان با این همه تعریف هائی که از این سبک و این بازی شده میخوام شروع کنم و اگه شروع کنم با تمام لذتش جلو برم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها من با اینکه وقتم برای بازی زیاد نیست و عمده وقت من در زمان بازی به PES میگذره اما خیلی دلم می خواد این بازی را انجام بدم ولی یه مشکلی هست.
    تا به حال دو سه بار NWN2 و The Witcher و یکبار هم Oblivion را بازی کردم یعنی تصمیم گرفتم تا آخرش برم اما وسطای بازی دل زده میشم.با اینکه خیلی از این سبک بازی لذت میبرم.فکر می کنم مشکل از این است که زیاد زبان انگلیسیم خوب نیست یا اینکه مشکل از اینه که وقتی میشینم پای بازی دو ساعت مدام نشستم و همین موضوع در کنار نفهمیدن خط بازی منو خسته میکنه.

این بازی رو گرفتم اما هنوز انجام ندادمش.Mass Effect2 هم هست.امیدوارم یکی از این دو بازی را آخرش برم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

بچه ها من با اینکه وقتم برای بازی زیاد نیست و عمده وقت من در زمان بازی به PES میگذره اما خیلی دلم می خواد این بازی را انجام بدم ولی یه مشکلی هست.
    تا به حال دو سه بار NWN2 و The Witcher و یکبار هم Oblivion را بازی کردم یعنی تصمیم گرفتم تا آخرش برم اما وسطای بازی دل زده میشم.با اینکه خیلی از این سبک بازی لذت میبرم.فکر می کنم مشکل از این است که زیاد زبان انگلیسیم خوب نیست یا اینکه مشکل از اینه که وقتی میشینم پای بازی دو ساعت مدام نشستم و همین موضوع در کنار نفهمیدن خط بازی منو خسته میکنه.

این بازی رو گرفتم اما هنوز انجام ندادمش.Mass Effect2 هم هست.امیدوارم یکی از این دو بازی را آخرش برم
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من با اینکه وقتم برای بازی زیاد نیست و عمده وقت من در زمان بازی به PES میگذره اما خیلی دلم می خواد این بازی را انجام بدم ولی یه مشکلی هست. تا به حال دو سه بار NWN2 و The Witcher و یکبار هم Oblivion را بازی کردم یعنی تصمیم گرفتم تا آخرش برم اما وسطای بازی دل زده میشم.با اینکه خیلی از این سبک بازی لذت میبرم.فکر می کنم مشکل از این است که زیاد زبان انگلیسیم خوب نیست یا اینکه مشکل از اینه که وقتی میشینم پای بازی دو ساعت مدام نشستم و همین موضوع در کنار نفهمیدن خط بازی منو خسته میکنه.
    به نظر من باید اول بازی های کلاسیک این سبکو بازی کنی و مثلا بازی The witcher بازی تاپی نیست و می تونی بازی های قدیمی مثل دیابلو2 (دوبله به فارسی اون همه پیدا میشه) و NW1 و BG2 رو بازی کنی که بازی های خوبی هستند.بهت پیشنهاد می کنم بازی مثل دیابلو2 اگر بازی نکردی حتما نسخه فارسی اونو بگیر تا بفهمی داستان بازی چیه.البته این بازی ها به خاطر قدیم بودن شاید گرافیک پایینی در مقایسه با الان داشته باشند که با گیم پلی عالی آنها این مشکل کم رنگ هستش. باور کن بازی های سبک نقش آفرینی اگر بهشون عادت کنی و اونارو یاد بگیری خیلی بازی های لذت بخش و به یاد ماندنی هستند.راستی بازی Fable رو هم بهت پیشنهاد می کنم که بازی شاهکار و خوش ساخت هست که نسبت به بازی های دیگه این سبک ساده تر هستند.
    من بهت پیشنهاد می کنم این دو بازیو اصلا از دست نده.بازی dragon age که بهترین بازی سال 2009 برای کامپیوتر بود و بازی mass effect2 احتمالا کاندید اصلی بهترین بازی سال 2010 هستش.تازه هر دوی این بازی حداقل جزو 10 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی هستند. توضیحات خوبی در این تاپیک در مورد dragon age هستش و هر چی در مورد این بازی بخوای توی این تاپیک پیدا میشه و اگه مشکلی داشتی میتونی بپرسی و جوابتو حتما می گیری.

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها، چند تا مشکل تو این بازی دارم که اعصابمو بد خورد کرده.
    من الان تو قلعه Redcliffe هستم، باید برم به Demerin برای Urn of Sacred Ashes ، وقتی می خوام برگردم به دهکده که خبر مرگ دختر آهنگر رو بهش بدم خودش میره Demerin، بعد از چندبار لود کردن تونستم برم دهکده و خبر رو بدم بعد برم Demerin ولی هیچ کدوم از Quest ها تو نقشم معلوم نمی شن. حتی اونهایی که روی تخته اطلاع رسانی وسط شهر هستند، این مشکل تو قسمت های قبلی هم خیلی اتفاق افتاده بود مه با بدبختی خودمو رسوندم اینجا. خود بازی بعد از Accept کردن خیلی از Quest ها میگه که الان به نقشت اضافه شده ولی.....
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •