تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 577 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

چجوري ميشه shell رو رنگي كرد ؟

مخصوصا موقعي كه برنامه رو كامپايل ميكنيم error , warning ها
    رنگي كنه.
    برای تغییرات هنگامی که terminal شما باز است روی صفحه اش کلیک راست کنید و گزینه ی edit current profile رو انتخاب کنید و بقیه قضایا که مشخص هست.

يه سوال اساسي! چطور مي شه اوبونتو يا مثلا فدورا رو از رو سيستم پاك كرد؟
    هارد رو فرمت کن و حله اگر می خواهی به ویندوز برگردی هم سی دی ویندوز رو بوت کن به قسمت recovery برو و دستور fixmbr رو اجرا کن تا grub رو از بین ببره

Motherboard : Gigabyte 8ins pro
    VGA : Fx 5900 128m
    Ram : 1.5 gig
    hard :1 Terabyte
    CPU : AMD 64 3000
    دوست عزیز هنوز به نتیجه ای نرسید ه ام + شاید دوستانی که با 64bit کار می کنند بهتر بتوانند کمک کنند.
    من یکم هم سرم شلوغه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma.fardbastani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای تغییرات هنگامی که terminal شما باز است روی صفحه اش کلیک راست کنید و گزینه ی edit current profile رو انتخاب کنید و بقیه قضایا که مشخص هست.

من اونجا يه كم ور رفتم ولي نميشه !

وقتي كدم كامپايل ميشه همه چيزا رو حتي error ها رو سفيد نشون ميده !

داره خودمونی میشه irgoogle_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تو ابونتو از فلش دیسک سری فایل پاک کرده بودم و بدون اینکه Safe remove کنم جدا کردم. قاطی کرده اساسی.
    حالا اون فایل ها پاک نشده. فایل ها و شاخه ها هست ولی اجرا نمیشه و پاک هم نمیشه. چیکار میشه کرد به جز فرمت؟

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا این اوبونتو خیلی الکی، تو بالا اومدن دچار مشکل میشه؟
    این صفحات آخرو نگاه میکردم انگار یکی دیگه هم بی دلیل لینوکسش بالا نمیاد.
    من 100 درصد مطمئنم که هیچ بلایی سرش نیاوردم! آخه من از روزی که نصبش کردم اصلا ازش استفاده نکردم!
    چون Codec میخواست واسه پخش کردن آهنگها،منم سی دی هما رو نداشتم، برای همین هروقت grub میومد میرفتم روی قسمت انتخاب ویندوز
    ولی حالا که هما رو تهیه کردم، وقتی اومدم وارد اوبونتو بشم خطای زیر رو میده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که گفتم اصلا ازش استفاده نکردم که بخواد خراب شه، فقط چند روز قبل ویندوزم یکم مشکل پیدا کرد و چند بار پشت سرهم ریسیت کردم، ممکنه ربطی داشته باشه؟
    الان چکار باید کنم؟ درست میشه یا باید مجدد نصبش کنم؟
    اوبونتو ورژن 7.04 هست

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ببینید توی حالت Recovery بالا میاد یا نه . اگر بالا اومد دستور startx رو امتحان کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه،
    من ویندوزم رو فرمت کردم، بعد این پیام تو Grub میومد، یعنی همون اول:
    Grub Loading Please Wait...
    Error 17
    از اونجا که سی دی اوبونتو رو داده بودم به دوستم و ساعت 2 نصف شب بود! دی وی دی فدورا رو گذاشتم! و یه فدورا ی مختصر نوی یه پارتیشن دیگه نصب کردم.
    حالا ویندوزم درست شده و نیازی به فدورا ندارم ولی اطلاعات تو اوبونتوم که هنوز رو هارد دیسکمه برام خیلی مهمه! حالا چطور Grub رو دوباره طوری تنظیم کنم که اوبونتو بالا بیاد؟
    فقط یه چیز یادمه که محل نصب اوبونتو این طور چیزی بود: hd0,7 البته بعد از اون یه پارتیشن قبلش نصب کردم، و یه درایو ویندوز رو پاک!
    حالا می تونید کمکم کنید؟

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید توی حالت Recovery بالا میاد یا نه . اگر بالا اومد دستور startx رو امتحان کنید.
    توی مد Recovery هم همون خطاها رو داد و وسط کار گیر کرد. پس باید نصب مجدد کنم؟ البته نصب مجددش واسم مسئله نیست چون همونطور که گفتم اصلا ازش استفاده نکردم و فایل و برنامه ای توی لینوکس ندارم.
    اما همین خراب شدن بی دلیل نگرانم کرده، تصمیم داشتم کم کم به لینوکس نقل مکان کنم ولی الان فکر میکنم اگه بعدا هم بخواد همچین مشکلی پیش بیاد و تنها راهش نصب مجدد باشه، تمام فایلهایی که داخل اوبونتو ذخیره کردم، از بین میرن.
    همینطوره دیگه؟ اینکه خیلی بده.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

توی مد Recovery هم همون خطاها رو داد و وسط کار گیر کرد. پس باید نصب مجدد کنم؟ البته نصب مجددش واسم مسئله نیست چون همونطور که گفتم اصلا ازش استفاده نکردم و فایل و برنامه ای توی لینوکس ندارم.
    اما همین خراب شدن بی دلیل نگرانم کرده، تصمیم داشتم کم کم به لینوکس نقل مکان کنم ولی الان فکر میکنم اگه بعدا هم بخواد همچین مشکلی پیش بیاد و تنها راهش نصب مجدد باشه، تمام فایلهایی که داخل اوبونتو ذخیره کردم، از بین میرن.
    همینطوره دیگه؟ اینکه خیلی بده.
    مجددا نصب کن ولی مطمئن باش مشکل از لینوکس نیست .

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من تو ابونتو از فلش دیسک سری فایل پاک کرده بودم و بدون اینکه Safe remove کنم جدا کردم. قاطی کرده اساسی.
    حالا اون فایل ها پاک نشده. فایل ها و شاخه ها هست ولی اجرا نمیشه و پاک هم نمیشه. چیکار میشه کرد به جز فرمت؟
    دوست عزیز اگر فایلها اجرا نمی شوند یعنی آسیب دیده، بنابراین فرمت کنید. راه دیگه ای نیست.
    اطلاعات تو اوبونتوم که هنوز رو هارد دیسکمه برام خیلی مهمه! حالا چطور Grub رو دوباره طوری تنظیم کنم که اوبونتو بالا بیاد؟
    اگر صرفا می خواهید اطلاعاتتون رو بردارید نیازی به سرو کله زدن با grub نیست می تونید از نرم افزار
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ویتدوز استفاده کنید برای مسیر ها هم اگر مشکلی بود بپرسید.
    همونطور که گفتم اصلا ازش استفاده نکردم که بخواد خراب شه، فقط چند روز قبل ویندوزم یکم مشکل پیدا کرد و چند بار پشت سرهم ریسیت کردم، ممکنه ربطی داشته باشه؟
    الان چکار باید کنم؟ درست میشه یا باید مجدد نصبش کنم؟
    همونطور که در پیغام هم اشاره کرده بوت سکتور شما تغییر کرده و این کارها فقط کار ویندوز هست بعید نیست در یکی از مواقع ریستارت های مکرر آسیبی بهش رسیده باشه و ویندوز هم به صورت اتوماتیک اوون رو recovery کرده باشه(البته صرفا یک احتمال)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

چطور Grub رو نصب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •