تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 298 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

از نظر سرعت این گوشی چه جوریه؟قیمتش الان چنده؟از نظر صدا توی اسپیکر چطوره؟هدفون رو که مطمئنم عالی هستش.
    داستان باتریش اخرش چه جوریه؟

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، ايكولايزر داره كه خودمون set كنيم bass يا treble يا ...اش چند db باشه‌و اينا ...؟
    کسی نیست جواب بده ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از نظر سرعت این گوشی چه جوریه؟قیمتش الان چنده؟از نظر صدا توی اسپیکر چطوره؟هدفون رو که مطمئنم عالی هستش.
    داستان باتریش اخرش چه جوریه؟
    از نظر سرعت که عالیه و حرفی برای گفتن نداره.اگه بخواهیم این گوشی رو از نظر سرعت با n95 8gb نوکیا مقایسه کنیم که باید گفت سرعت i8510 بهتره و اصلا هنگ نمیکنه.
    از نظر صدای تو اسپیکر هم که صدا رو با کیفیت عالی تفکیک میکنه.ولی مثل سریهای n نوکیا تو منوها گزینه ای به نام 3d tones نداره که صدا رو تو اسپیکرها بصورت 3 بعدی پخش کنه و جذابیت صداش بهتر بشه.حتی تو خود موزیک پلیر گزینه ای بنام audio setting نداره که loudness و sterio widening رو فعال کنی و گوش کردن به موزیک مثل سریهای n نوکیا استریو باشه.
    از نظر صدای هدفون هم که عالیه ولی اون مواردی که بالا گفتم نداره.البته اینم بگم که تو قسمت اکولایزر گزینه ای بنام 3d suond داره ولی باز هم به پای sterio widening نوکیا نمیرسه.بزرگترین مشکل این گوشی متاسفانه باطریش هست که واقعا تو ذوق ادم میزنه.
    و هر روز باید شارژش کرد.
    Last edited by ninja3000sh; 28-12-2008 at 00:39.

4. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام، ايكولايزر داره كه خودمون set كنيم bass يا treble يا ...اش چند db باشه‌و اينا ...؟
    دوست عزیز اکولایزر داره.

6. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي گوشي واقعا خوش دستيه !!! براي اولين با توي عمرم ماله پسر خالمو گرفتم دستم !!! ديروز خريد 655 تومن .

8. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آره خوش دست ! ولی باتری جی 810 منم زد تو ذوقم ! نمیدونم اشکال از باتری یا گوشی ! چون شارژ فول که میکنم شب که میخوام صبح بلند میشم میبینم 2 خط شارژ بیشتر نداره ! هیچ استفاده ای هم ازش نکرده باشم هم همینطوری ! باید برم باتری بخرم ببینم چی میشه !

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از نظر سرعت که عالیه و حرفی برای گفتن نداره.اگه بخواهیم این گوشی رو از نظر سرعت با n95 8gb نوکیا مقایسه کنیم که باید گفت سرعت i8510 بهتره و اصلا هنگ نمیکنه.
    از نظر صدای تو اسپیکر هم که صدا رو با کیفیت عالی تفکیک میکنه.ولی مثل سریهای n نوکیا تو منوها گزینه ای به نام 3d tones نداره که صدا رو تو اسپیکرها بصورت 3 بعدی پخش کنه و جذابیت صداش بهتر بشه.حتی تو خود موزیک پلیر گزینه ای بنام audio setting نداره که loudness و sterio widening رو فعال کنی و گوش کردن به موزیک مثل سریهای n نوکیا استریو باشه.
    از نظر صدای هدفون هم که عالیه ولی اون مواردی که بالا گفتم نداره.البته اینم بگم که تو قسمت اکولایزر گزینه ای بنام 3d suond داره ولی باز هم به پای sterio widening نوکیا نمیرسه.بزرگترین مشکل این گوشی متاسفانه باطریش هست که واقعا تو ذوق ادم میزنه.
    و هر روز باید شارژش کرد.
    سلام
    وقت فیلم برداری صدارو خوب ضبط میگنه؟
    من شنیدم اصلا خوب ضبط نمیکنه
    درسته؟
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره خوش دست ! ولی باتری جی 810 منم زد تو ذوقم ! نمیدونم اشکال از باتری یا گوشی ! چون شارژ فول که میکنم شب که میخوام صبح بلند میشم میبینم 2 خط شارژ بیشتر نداره ! هیچ استفاده ای هم ازش نکرده باشم هم همینطوری ! باید برم باتری بخرم ببینم چی میشه !
    این مشکل من با امنیا داشتم شب می زدم تو شارژ و باطری فول میشد و صبح باطری خالی بود کلا یه خط در میون شارژ خوب نگه میداشت و البته فریمور عوض کردم درست شد
    نمیدونم چرا گوشی های سامسونگ این جوری میشن و مشکل وحشتناکی هم هست

12. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    وقت فیلم برداری صدارو خوب ضبط میگنه؟
    من شنیدم اصلا خوب ضبط نمیکنه
    درسته؟
    مرسی
    دوست عزیز در کل کیفیت صدای فیلمبرداری تو هیچ گوشی خوب نیست.
    ولی من یک بار هم با n95 8gb و هم با i8510 تو محیط یکسان فیلمبرداری کردم.کیفیت صدای ضبط شده n95 8gb بهتر از i8510 بود.
    در کل کیفیت صدای فیلمبرداری i8510 خوب نیست.

14. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

در مورد باتری من از چندتا از دوستان دیگه هم سوال کردن و گفتن مشکلی باهاش ندارن و با استفاده سنگین 2 روز دوام میاره .

_________

سامسونگ نسخه جدید Samsung PC Studio رو منتشر کرده .

یه گزینه به اسم Software Update هم به این نسخه اضافه شده که به راحتی میتونین گوشی رو آپدیت کنین .

این نسخه جدید این نرم افزار که میتونین باهاش INNOV8 رو آپدیت کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درایور INNOV8 ( در صورتی که نداشته باشین )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 مشکل اساسی درآپدیت INNOV8 :

1. با اینترنت سرعت 14 مگابایت از ساعت 11 شب گذاشتم واسه آپدیت حدود ساعت 1:30 تا %45 بیشتر نشده بود ( تو این مدت میشه 10 تا گوشی نوکیا رو آپدیت کرد )

در مورد این مشکل شخصا با یکی از افرادی که در سامسونگ موبایل کار میکنه صحبت کردم .
    میدونین که نوکیا سهم سیمبیان رو خرید و همه حجم آپدیتهای گوشیهای سیمبیان رفت روی سرورهای نوکیا .
    تمام گوشیهای INNOV8 در کل جهان فقط روی یک سرور شرکت نوکیا قابلیت دانلود فریمور رو داره .
    این مشکل اساسی بزودی برطرف میشه و تمام آپدیتهای گوشیهای سیمبیان سامسونگ روی سرورهای خوذ سامسونگ عرضه میشه .

2. با توجه به مشکل بالا سامسونگ هم فریمور خوبی رو واسه این گوشی عرضه نکرد و با آپدیت این گوشی میشه گفت تنها بازی Asphalt ارتقاء پیدا کرده .

کلا این برنامه رو دانلود کنین تا فریمور بزودی عرضه بشه .

مخلصیم .

16. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •