از نظر سرعت این گوشی چه جوریه؟قیمتش الان چنده؟از نظر صدا توی اسپیکر چطوره؟هدفون رو که مطمئنم عالی هستش.
داستان باتریش اخرش چه جوریه؟
از نظر سرعت این گوشی چه جوریه؟قیمتش الان چنده؟از نظر صدا توی اسپیکر چطوره؟هدفون رو که مطمئنم عالی هستش.
داستان باتریش اخرش چه جوریه؟
کسی نیست جواب بده ؟؟
از نظر سرعت که عالیه و حرفی برای گفتن نداره.اگه بخواهیم این گوشی رو از نظر سرعت با n95 8gb نوکیا مقایسه کنیم که باید گفت سرعت i8510 بهتره و اصلا هنگ نمیکنه.
از نظر صدای تو اسپیکر هم که صدا رو با کیفیت عالی تفکیک میکنه.ولی مثل سریهای n نوکیا تو منوها گزینه ای به نام 3d tones نداره که صدا رو تو اسپیکرها بصورت 3 بعدی پخش کنه و جذابیت صداش بهتر بشه.حتی تو خود موزیک پلیر گزینه ای بنام audio setting نداره که loudness و sterio widening رو فعال کنی و گوش کردن به موزیک مثل سریهای n نوکیا استریو باشه.
از نظر صدای هدفون هم که عالیه ولی اون مواردی که بالا گفتم نداره.البته اینم بگم که تو قسمت اکولایزر گزینه ای بنام 3d suond داره ولی باز هم به پای sterio widening نوکیا نمیرسه.بزرگترین مشکل این گوشی متاسفانه باطریش هست که واقعا تو ذوق ادم میزنه.
و هر روز باید شارژش کرد.
Last edited by ninja3000sh; 28-12-2008 at 00:39.
دوست عزیز اکولایزر داره.
ولي گوشي واقعا خوش دستيه !!! براي اولين با توي عمرم ماله پسر خالمو گرفتم دستم !!! ديروز خريد 655 تومن .
آره خوش دست ! ولی باتری جی 810 منم زد تو ذوقم ! نمیدونم اشکال از باتری یا گوشی ! چون شارژ فول که میکنم شب که میخوام صبح بلند میشم میبینم 2 خط شارژ بیشتر نداره ! هیچ استفاده ای هم ازش نکرده باشم هم همینطوری ! باید برم باتری بخرم ببینم چی میشه !
سلام
وقت فیلم برداری صدارو خوب ضبط میگنه؟
من شنیدم اصلا خوب ضبط نمیکنه
درسته؟
مرسی
این مشکل من با امنیا داشتم شب می زدم تو شارژ و باطری فول میشد و صبح باطری خالی بود کلا یه خط در میون شارژ خوب نگه میداشت و البته فریمور عوض کردم درست شد
نمیدونم چرا گوشی های سامسونگ این جوری میشن و مشکل وحشتناکی هم هست
دوست عزیز در کل کیفیت صدای فیلمبرداری تو هیچ گوشی خوب نیست.
ولی من یک بار هم با n95 8gb و هم با i8510 تو محیط یکسان فیلمبرداری کردم.کیفیت صدای ضبط شده n95 8gb بهتر از i8510 بود.
در کل کیفیت صدای فیلمبرداری i8510 خوب نیست.
سلام به همگی .
در مورد باتری من از چندتا از دوستان دیگه هم سوال کردن و گفتن مشکلی باهاش ندارن و با استفاده سنگین 2 روز دوام میاره .
_________
سامسونگ نسخه جدید Samsung PC Studio رو منتشر کرده .
یه گزینه به اسم Software Update هم به این نسخه اضافه شده که به راحتی میتونین گوشی رو آپدیت کنین .
این نسخه جدید این نرم افزار که میتونین باهاش INNOV8 رو آپدیت کنین :
درایور INNOV8 ( در صورتی که نداشته باشین )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 مشکل اساسی درآپدیت INNOV8 :
1. با اینترنت سرعت 14 مگابایت از ساعت 11 شب گذاشتم واسه آپدیت حدود ساعت 1:30 تا %45 بیشتر نشده بود ( تو این مدت میشه 10 تا گوشی نوکیا رو آپدیت کرد )
در مورد این مشکل شخصا با یکی از افرادی که در سامسونگ موبایل کار میکنه صحبت کردم .
میدونین که نوکیا سهم سیمبیان رو خرید و همه حجم آپدیتهای گوشیهای سیمبیان رفت روی سرورهای نوکیا .
تمام گوشیهای INNOV8 در کل جهان فقط روی یک سرور شرکت نوکیا قابلیت دانلود فریمور رو داره .
این مشکل اساسی بزودی برطرف میشه و تمام آپدیتهای گوشیهای سیمبیان سامسونگ روی سرورهای خوذ سامسونگ عرضه میشه .
2. با توجه به مشکل بالا سامسونگ هم فریمور خوبی رو واسه این گوشی عرضه نکرد و با آپدیت این گوشی میشه گفت تنها بازی Asphalt ارتقاء پیدا کرده .
کلا این برنامه رو دانلود کنین تا فریمور بزودی عرضه بشه .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)