خوب سلام به همه ی بچه هایی که می خوان سال آینده تو کنکور شرکت کنند بشن دکتر ومهندس های آینده
من امسال تو کنکور 87 شرکت کردم نتیجه خوبی بدست نیاوردم
اما تجربه های بدست آوردم که فکر می کنم خیلی بردد خودم و دیگر بچه ها بخوره
این چیزایی رو که می گم یه نصیحت های برادرانه است گوش کردن بهشون دیگه با شماس
1-اگر به خودتون اطمینان دارید که می تونید درس های پیش دانشگاههی رو خودتون خوب بخونید دیگه نیازی نیست خودتون رو با کلاس های کنکوری درگیر کنید فقط باید ایمان داشته باشید که می تونید به خدا اگه بخواین می تونید
من علاوه بر کلاس های پیش دانشگاهی اومدم و رفتم کلاس های کنکوری ریاضی و فیزیک روزا برام خیلی کوتاه شده بود صبح میرفتم مدرسه تا ساعت 1 از به بعد هم می رفتتم کلاس تا 5:30 میرسیدم خونه می شد ساعت 6:30 خسته کوفته طوری که اصلا انرژی درس خوندن رو نداشتم
وقتی به آخر های سال تحصیلی رسیدم دیدم که می تونستم اون مطالبی رو که توی کلاس یاد می گیرم خودم با یه کتاب کمک آموزشی بخونم حالا من هم به شما پیشنهاد می کنم اگه می تونید خودتون درس هارو فقط باکمک معلم مدرسه بخونید(که میدونم می تونید)نیازی نیست که به کلاس های رنگ و وارنگ برید یا اگر خیلی احساس ضعف می کنید تو درس بیشتر از یه کلاس نرید.
2-تو کلاس خوب به حرف های معلم گوش کنید هر سوالی در رابطه با درس براتون پیش اومد از معلم بپرسید که خیلی جلو می افتید
3-اگه تو آزمون های آزمایشی شرکت می کنید به نتیجه ای که دوستانتون می گن اطمینان نکنید تا وقتی که با چشمتون کارنامه طرف رو ندید چون بعضی از افراد هستند نتیجشون رو خیلی بهتر از اونی که هست می گن که این خودش برای شما که ممکنه از اون نتیجه ای که طرف می گه پایین تر اورده باشن باعث یه جور دلهره بشه
من خودم اینو به عینه دیدم
فعلا تا طرح تجربه های بعدی بای
اکه سوالی بود در خدمتم
![]()