تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 630 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب سلام به همه ی بچه هایی که می خوان سال آینده تو کنکور شرکت کنند بشن دکتر ومهندس های آینده
    من امسال تو کنکور 87 شرکت کردم نتیجه خوبی بدست نیاوردم
    اما تجربه های بدست آوردم که فکر می کنم خیلی بردد خودم و دیگر بچه ها بخوره
    این چیزایی رو که می گم یه نصیحت های برادرانه است گوش کردن بهشون دیگه با شماس

1-اگر به خودتون اطمینان دارید که می تونید درس های پیش دانشگاههی رو خودتون خوب بخونید دیگه نیازی نیست خودتون رو با کلاس های کنکوری درگیر کنید فقط باید ایمان داشته باشید که می تونید به خدا اگه بخواین می تونید
    من علاوه بر کلاس های پیش دانشگاهی اومدم و رفتم کلاس های کنکوری ریاضی و فیزیک روزا برام خیلی کوتاه شده بود صبح میرفتم مدرسه تا ساعت 1 از به بعد هم می رفتتم کلاس تا 5:30 میرسیدم خونه می شد ساعت 6:30 خسته کوفته طوری که اصلا انرژی درس خوندن رو نداشتم
    وقتی به آخر های سال تحصیلی رسیدم دیدم که می تونستم اون مطالبی رو که توی کلاس یاد می گیرم خودم با یه کتاب کمک آموزشی بخونم حالا من هم به شما پیشنهاد می کنم اگه می تونید خودتون درس هارو فقط باکمک معلم مدرسه بخونید(که میدونم می تونید)نیازی نیست که به کلاس های رنگ و وارنگ برید یا اگر خیلی احساس ضعف می کنید تو درس بیشتر از یه کلاس نرید.
    2-تو کلاس خوب به حرف های معلم گوش کنید هر سوالی در رابطه با درس براتون پیش اومد از معلم بپرسید که خیلی جلو می افتید
    3-اگه تو آزمون های آزمایشی شرکت می کنید به نتیجه ای که دوستانتون می گن اطمینان نکنید تا وقتی که با چشمتون کارنامه طرف رو ندید چون بعضی از افراد هستند نتیجشون رو خیلی بهتر از اونی که هست می گن که این خودش برای شما که ممکنه از اون نتیجه ای که طرف می گه پایین تر اورده باشن باعث یه جور دلهره بشه
    من خودم اینو به عینه دیدم
    فعلا تا طرح تجربه های بعدی بای
    اکه سوالی بود در خدمتم
    Last edited by mehdi_08; 23-09-2008 at 22:54.

2. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اخه معلممون گفت هستی بخش جدیده . من چیکار کنم؟ تو گاجم هیچ تستی ازش نیست !(غیر تالیفی)
    اگه منظورت دینی پیشه که تو کتاب پارسال همین درسو داشتیم

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ديني امسال خيلي كم عوض شده بيايد اينجا

http--www.chap.sch.ir-MaghtaList.asp

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

10

متولد نیمه دوم 68 هستم. هنوز 5/1 واحد از پیش دانشگاهی مونده و باید برم شبانه. حالا واسه سربازی باید چی کار کنم؟
    آقا یکی جواب بده.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

دوستان ببخشید ، من تازه دارم به این تاپیک سر می زنم ، تو پست های اول یه بحث های مربوط به نهایی کردن پیش بود ، بالاخره نهایی یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    يكي منو راهنمايي كنه !!! اين گسسته خيلي سخته ؟!!! بخش اول گراف رو كه دارم ميخونم نميتونم رابطه منطقي توش پيدا كنم ... ديفرانسيل در مقابل گسسته خيلي آسونه/ به من بگين با اين گسسته چي كار كنم ؟؟
    شما گسسته رو چه جوري ميخونين ؟ من درس و يه جورايي ميفهم ولي وقتي سوال رو يه جوري مثل اين ميدن قاطي ميكنم :
    فرض كنيد v={a,b,c,d} داده شده چند گراف ساده روي مجموعه v ميتوان نوشت به طوري كه داراي 4 يال بوده و يكي از اين يال ها يال ab باشد

ممنون ميشم يكي منو راهنمايي كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    يكي منو راهنمايي كنه !!! اين گسسته خيلي سخته ؟!!! بخش اول گراف رو كه دارم ميخونم نميتونم رابطه منطقي توش پيدا كنم ... ديفرانسيل در مقابل گسسته خيلي آسونه/ به من بگين با اين گسسته چي كار كنم ؟؟
    شما گسسته رو چه جوري ميخونين ؟ من درس و يه جورايي ميفهم ولي وقتي سوال رو يه جوري مثل اين ميدن قاطي ميكنم :
    فرض كنيد v={a,b,c,d} داده شده چند گراف ساده روي مجموعه v ميتوان نوشت به طوري كه داراي 4 يال بوده و يكي از اين يال ها يال ab باشد

هنوز اول کاره.هر درسیو بخوای جدید شروع کنی همین وضعه.یکم صبر داشته باش موفق میشی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از یه مشاور بپرسی خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان ببخشید ، من تازه دارم به این تاپیک سر می زنم ، تو پست های اول یه بحث های مربوط به نهایی کردن پیش بود ، بالاخره نهایی یا نه ؟
    امتحانات پیش دانشگاهی نهایی شده و برای کنکور تاثیر داره
    خیلی باید دقت کنید تو درس خوندن

11. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان

تو گراف 2 تا چیز مهمه یکی شکل کشیدن و یکی دیگه حفظ کردن فرمول ها ( البته اگه بشه همشون رو حفظ کرد ) ...
    اکثر سوال های کنکور سراسری که از این فصل میاد آسونه ...
    مثلا همین سوال با یکی از ساده ترن فرمول هاش حل میشه ... جزوه سوال هاییه که 95 % حلش میکنن ...
    نظریه اعداد بدترین قسمته که خودم شخصا اکثر قسمت هاشو کنار گذاشتم ... ( الان هم اصلا پشیمون نیستم )
    فصل 3 هم زیاد چیزی نداره تو کنکور و فصل آخر یعنی احتمال هم که خیلی مهم و آسون هست 4 یا 5 تا سوال ازش تو کنکور میاد که خیلی راحت میشه حل کرد اگر خوب خونده باشی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •