سلام
آقا همه چی به کنار همه چی قابل قبول !
یکی به من بگه چرا اون سیلو هایی که کاهنان (خنگول) معبد ساختن درب اش پایین قرار داره؟
اینها چطوری ذخیره میکردند؟
درب رو باز میکردند تند و تند می ریختند سریع در رو می بستند؟![]()
سلام
آقا همه چی به کنار همه چی قابل قبول !
یکی به من بگه چرا اون سیلو هایی که کاهنان (خنگول) معبد ساختن درب اش پایین قرار داره؟
اینها چطوری ذخیره میکردند؟
درب رو باز میکردند تند و تند می ریختند سریع در رو می بستند؟![]()
سلام موقعی که یعقوب رو نشون میده داره گریه میکنه من یه آه از اعماق تهم میکشم واقعا دوری سخته آآآآآآآآه.....
فراق چه میکند![]()
همین مردم همین ماها هستیم هستیم دیگه با تفاوتهایی توی دانشمون در فیلم و ابزار های ساخت فیلم . به نظر من این سیاست فقط یعنی توهین به شعور مخاطب ! فکر نمیکنی باید سیاست به این صورت باشه سعی کنن دید و دانش مردم رو ارتقاً بدن نه اینکه در حتی پایین از حد فهم مردم سریال بسازن ؟! تا کی میخوان به این صورت کار کنن ؟! حتی در مورد سریالهایی هم که خریداری میشه سیاست به همین صورت هست . و سال به سال هم داره بدتر میشه ، سالهای خیلی قبل سریالهایی مثل ارتش سری ، جنگ سرد ، قصه های جزیره ، پوآرو ، شرلوک هلمز و ... . اما الان سطح سریالها خیلی پایین اومده . شما هزاردستان و کمال الملک و روزی روزگاری رو مقایسه کن با یوسف پیامبر اونها مال چند سال پیش هستن و بدون امکانات کنونی اما چقدر ساختار قوی تری نسبت به این سریال دارن . در مورد بازی یوسف ( مصطفی زمانی ) ایشون اولین تجربه اش هست و همین بازیش رو جذاب میکنه چون برای مخاطب یک چهره تازه ست وگرنه هنر بازیگری چندانی نداره ! البته این نظر شخصی منه![]()
فیلم امام علی رو یادتونه یادش بخیر. یاد مالک اشتر بخیرعلی رضا: چرا دیالوگ های مذهبی فیلم اینقدر سطحی و شعارگونه هست؟
سلحشور: بنده ادعایی در سناریو نویسی ندارم و با کمک دوستان نوشته ام . متأسفانه ما سناریست و دیالوگ نویس مذهبی قوی در جمهوری اسلامی نداریم . مجبور شدم خودم بنویسم ، امید است ضعف ما را ببخشید.
راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟سلحشور: یک چهارم سریالهای در دست ساخت بودجه مصرف کرده.
خود سینوهه حکیم هم عصر حضرت یوسف (ع)سینوهههه
فکر کنم این قسمتی که این جمعه میخواد نشون بده خیلی قشنگ باشه.
از اعماق تهت یا از ته اعماغت؟؟؟
سلام موقعی که یعقوب رو نشون میده داره گریه میکنه من یه آه از اعماق تهم میکشم واقعا دوری سخته آآآآآآآآه.....
کاش میدادن فخیم زاده میساخت. واقعا پولشونو انداختن دور.
من که هر وقت این سریال رو می بینم حس میکنم دارن بهم فحش میدن !!
نه بابا اون طور که خودشون گفتن از هزارجور کتاب نگاه کردن!اين فيلم بر اساس تخيلات نويسنده ساخته شده است "
حالا اگه داستانش اونطور نیست که شما می خوای می تونی بری به کارگردانش بگی یه سری دیگه از رو داستان شما بسازن!
این آخرا دیگه واقعا دارن با این آب بندیشون میرن رو اعصاب من!
بهترين كار براي شما اينكه ديگه اين سريال رو نبيني.من که هر وقت این سریال رو می بینم حس میکنم دارن بهم فحش میدن !!
سریال خوبیه اما مشکلش اینه که روند خیلی کندی دارهیعنی یه جورایی اسلو موشنه
همه اتفاقها با تاخیر میافته
بنابراین من میگم متوسطه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)