سلام.
دوستان یه کلید میخواستم برای آنتی ویروس آواست که تا 2-3 ماه دیگه فعال باشه.
البته من اون کلید نسخه اینترنت سکیوریتی که MnX_2009 تو صفحه قبلی گذاشتن رو دانلود کردم و آنتی ویروسم اونو قبول کرد.
به نظرتون این کلید برای آنتی ویروس جواب میده؟؟![]()
سلام.
دوستان یه کلید میخواستم برای آنتی ویروس آواست که تا 2-3 ماه دیگه فعال باشه.
البته من اون کلید نسخه اینترنت سکیوریتی که MnX_2009 تو صفحه قبلی گذاشتن رو دانلود کردم و آنتی ویروسم اونو قبول کرد.
به نظرتون این کلید برای آنتی ویروس جواب میده؟؟![]()
Last edited by hpk34; 01-01-2011 at 20:57.
درود.
دوست عزیز این فایل را دانلود و ببینید این
کرک کار میکند.
یک فیلم اموزشی هم برای کرک کردن موجود هست در این فایل فشرده.
لینک دانلود.لایسنس اینترنت سکیوریتی هیچ وقت به انتی ویروس نمیخورد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
دوستان چهطوری باید یه فایل رو که ویروسه و avast اونو نمیشناسه برای انالیز فرستاد تا تو اپدیتهای بعدی این فایل ویروس شناخته بشه؟
سلام
آواست تو آپدیت اولیهش 40 مگ گرفت (تو بخش انجین ) خیلی جالبه خودش مینویسه 6 کیلو !
چه جوریه ؟ روتینش همینه؟ مثکی دوباره خودشو از نو دانلود کرد!
Last edited by Arash4484; 02-01-2011 at 12:00.
درود.
دوست عزیز.
شاید شما نسخه اوست را اپدیت کردید و نسخه جدید را گرفته باشید.
موفق باشید.
معمولن خودش میگه شناسایی نکردم ولی مشکوکه، بزار سندش کنم.
مگر اینکه اصلن نشناسه که باید در بخش Virus Chestروی ویروس قرنطینه شده رایت کلیک کنی و گزینه Email to رو انتخاب کنی
اگر هم دلت خاست توی یه فایل زیپ پسورد دار یه ایمیل میزنی به virus@avast.com و پسورد رو تو ایمیل مینویسی.....
Last edited by Arash4484; 02-01-2011 at 13:46.
اول اینکه خیلی ممنون.
راستش من برنامه رو دیشب دانلود کردم و نصب کردم.یعنی تو سایتش نوشته بود آنتی ویروس آواست.منم که اصلا تو این عالما نبودم.الان نگاه کردم دیدم که این نسخه اینترنت سکیوریته نه آنتی ویروس.
دوستان لطف کنین لینک آخرین ورژن نسخه آنتی ویروس رو بزارین.چون میترسم بازم به اسم آنتی ویروس دانلود کنم ولی اینترنت سکوریتی باشه.
راستی یه سوال این نسخه سکوریتی از لحاظ ویروس شناسی مثل نسخه آنتی ویروسشه؟؟منظورم اینه که ویروسهایی که نسخه آنتی ویروسش میشناسه اینم میشناسه؟؟
یکی دیگه این که میتونه ویروس Folder Option رو بگیره؟؟
با تشکر![]()
دوستان تو اين تاپيك يه پست بود كه نحوه گرفتن لايسنس رايگان و آموزش تنظيمات انتي ويروس avast 5 رو توضيح داده بود من هرچي گشتم پيداش نكردم ميشه بگيد تو كدوم صفحه بود يا اينكه آموزشش رو دوباره برام بزاريد
خيلي خيلي ممنون
سلام.
دوست عزیز از نظر دیتابیس با هم هیچ تفاوتی ندارن
ولی اینترنت سکیوریتی از دوبخش فایروال و انتی ویروس تشکیل شده
که کار فایروال کنترل ترافیک هست که بلوک کردن ترافیک بد و اجازه دادن به ترافیک خوب و مطمئن هستش.
و یکی دیگه از کارهای فایروال جلوگیری از -- شدن هست.
این هم لینک دانلود انتی ویروس.موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
یکی از کاربران هم پست داده بودن من بعد 13روز اوست را اپدیت کردم ولی
بعد از اپدیت تاریخ اپدیت هم بروز شد ولی نوشته بود 5کیلوبایت اپدیت شد.
ومن براش توضیح دادم و بعد توضیحات بهش گفتم اگرشک داری پاک کن و دوباره نصب و اپدیتش کن و بعد از اینکارها پست داد الان 2مگابایت اپدیت شد و مشکلم حل شده.
شما اگر دید همچنان مشکل هست و ایا مطمئن هستید اپدیت اتومات فعال هستش.
چون از روی اتوماتیک هم اپدیت میشه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)