تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 112 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1113

نام تاپيک: ✎ کـانـون فـرهـنـگـی آمـوزش (قـلـم‌چـی) || سؤالات متداول در پست اول

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

آخه اینجوری الکی ترازمون میاد بالا
    به نظرت بقیه حفظشون میکنن؟ (رتبه های زیر 20 )
    نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟!؟!؟!!؟!؟
    من میخوام فیزیکشو نگاه به آینده بزنم ولی خداییش خیلی زیاده ، میشه نصف کتاب فیزیک 1 الگو جلد اولش

یه سوال : سال گذشته تابستون دفترچه دروس عمومی و اختصاصی جدا بود ؟

آخه آزمون 27 خرداد برای اولین بار دفترچه ها رو جدا کردن ، من عمومی رو تو نیم ساعت زدم ، بقیه شو نگاه در و دیوار کردم
    من كه زير 20 بودم!!!! نه اون حفظ حفظ چون من به قصد يادگيري! 2 بار ميزدم و بعدش با تكرار مسلط مي شدم بخواي جوابا رو حفظ كني قاط مي زني پس بهتره در كنار زدن تستاي عمومي عميقا يادش بگيري من با اين كار درصد عربيم رو از10 تا20 درصد رسوندم 90تا100

موفق باشيد

2. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من امسال وارد کلاس سوم میشم و الان هم دارم کلاس های حسابان-فیزیک و شیمی سوم رو میرم ولی به نظر شما لازمه کلاس جبر هم برم؟
    در ضمن من باید امتحان ورودی مدارس نمونه دولتی هم بدم 27 ام مرداد که از دروس دوم هست... میخواستم ببینم با برنامه راهبردی قلم چی میرسم تا اون موقع کل دوم رو بخونم؟؟ شما چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ و این که این برنامه راهبردی قلم چی رو از چه سایتی میشه تهیه کنم؟
    خیلی ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان من دفتر برنامه ریزی قلم چی رو دارم ولی اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم چون حوصله و وقتشو ندارم بشینم هی عدد بنویسم ....میخواستم ببینم شما کتاب برنامه ریزی خوب نمیشناسید جز این؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سلام
    من امسال وارد کلاس سوم میشم و الان هم دارم کلاس های حسابان-فیزیک و شیمی سوم رو میرم ولی به نظر شما لازمه کلاس جبر هم برم؟
    در ضمن من باید امتحان ورودی مدارس نمونه دولتی هم بدم 27 ام مرداد که از دروس دوم هست... میخواستم ببینم با برنامه راهبردی قلم چی میرسم تا اون موقع کل دوم رو بخونم؟؟ شما چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ و این که این برنامه راهبردی قلم چی رو از چه سایتی میشه تهیه کنم؟
    خیلی ممنون.
    از سایت خود کانون میتونی بگیریش

سلام دوستان من دفتر برنامه ریزی قلم چی رو دارم ولی اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم چون حوصله و وقتشو ندارم بشینم هی عدد بنویسم ....میخواستم ببینم شما کتاب برنامه ریزی خوب نمیشناسید جز این؟
    ممنون.
    چرا ؟ این که اصلا حوصله نمیخواد ، هر یه ساعت که خوندی مینویسیش تو دفتر ، وقتی هم نمیبره شاید روزی 2- 3 دقیقه

همه ی دفتر ها تقریبا مثه همن

6. این کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

14 سردرگمی

سلام...ببخشید یه سوال داشتم.مشاور من طبق آزمونهای سنجش برام برنامه ریزی کرده.که اولین آزمونش تو آبانه...ولی من تعریف کانون رو خیلی شنیدم .مخصوصن برنامه ریزی شو..میخواستم بدونم نظر شما چیه..کانون ثبت نام کنم یا نه..خوب هست؟...ا
    گه کسی برنامه مطالعاتی تابستون کانون رو داره میشه اسکن کنه وبرای همه بزاره..میخوام ببینم میتونم با برنامش جلو برم یا نه؟....لطفا!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سلام...ببخشید یه سوال داشتم.مشاور من طبق آزمونهای سنجش برام برنامه ریزی کرده.که اولین آزمونش تو آبانه...ولی من تعریف کانون رو خیلی شنیدم .مخصوصن برنامه ریزی شو..میخواستم بدونم نظر شما چیه..کانون ثبت نام کنم یا نه..خوب هست؟...ا
    گه کسی برنامه مطالعاتی تابستون کانون رو داره میشه اسکن کنه وبرای همه بزاره..میخوام ببینم میتونم با برنامش جلو برم یا نه؟....لطفا!!!!!
    مطمئن باش برنامه ی قلم چی از همه موسسات دیگه بهتره

برنامه شو میتونی از اینجا بگیری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوشه ی پایین سمت راست

9. 2 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خب . اینجا که خیلی سوت و کوره . ما کارناممون رو بذاریم. پیشاپیش راهنمایی های دوستان رو خواستاریم ،
    بنده در این آزمون ادبیات کلا نخونده بودم ، عربی هم این هفته 1 ربع . اختصاصیا رو زیاد میخونم ولی درصدام کم میشه !

ضمنا تراز کل هم 6517 شد.

11. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

خب . اینجا که خیلی سوت و کوره . ما کارناممون رو بذاریم. پیشاپیش راهنمایی های دوستان رو خواستاریم ،
    بنده در این آزمون ادبیات کلا نخونده بودم ، عربی هم این هفته 1 ربع . اختصاصیا رو زیاد میخونم ولی درصدام کم میشه !

ضمنا تراز کل هم 6517 شد.
    چرا هم گسسته زدی هم جبر ؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چرا هم گسسته زدی هم جبر ؟

منافاتی ندارن !! جبر که اجباریه . گسسته رو هم از بین گسسته و تحلیلی و آمار انتخاب کردم. چون تحلیلی و آمار نخونده بودم !

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره متوجه نشدم پست اول رو!که هزینه ثبت نام چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •