تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 202 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دقیقا
    شما ها انتظار دارید این نسخه یه چیز متفاوتی باشه که درست نیست

همانطور که سال قبل Ea اشتباه کرد و خواست یه بازی متفاوت بده بیرون و Pro Street را داد بیرون و همه را مایوس کرد

حالا که دوباره برگشته به سبک قدیم خودش باز هم دارید ایراد میگیرید

باور کنید من اگه الان بخواهم نسخه کربن را بازی کنم باز هم میگم عجب گرافیک شاخی داره
    گرافیکش هم که باید طوری باشه که با گیم پلی اش هم سو باشه
    تا بتونیم روان اجرا کنیم
    خواهشا کمی منصف باشید
    و اینکه میبینید نمره کمی گرفته به خاطر اینکه زیاد تفاوتی با Mostwanted نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

حجت جون گیم اسپات سایته خوبیه عزیز اما حتما برای اینکه با بازیهایه امروزی تفاوت عقب تری داره امتیازات پایینه من همین الا 10 دقیقه بازی کردم راستش بازی نسبت به گرافیک و گیم پلی خیلی خوبه ولی در حد انتظارات الان نیست
    پس امتیاز ها هم الکی نبوده
    بازم میگم بازی نسبت به most wanted خیلی بهتر روش کار شده

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

به نظر منم اصلا به نمره ي سايت ها توجه نكنين.منم بازي كردم واقعا بازي بدي نيست مخصوصا ماشيناش كه عالي روشون كار شده.
    خلاصه اينكه حيفه اين همه انتظار كشيدين برا اين بازي بعد نخواين بگيرينش.ديگه بيشتر از 2000تومن كه نمي خواين بدين
    من كه خودم كلي منتظرش بودم 5000تومنم دادم گرفتمش به نمره ي سايت هام كاري نداشتم و لذتم بردم
    موفق باشين...

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

من میخرم بزار بد باشه

حتی اگه مذخرف باشه

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر منم اصلا به نمره ي سايت ها توجه نكنين.منم بازي كردم واقعا بازي بدي نيست مخصوصا ماشيناش كه عالي روشون كار شده.
    خلاصه اينكه حيفه اين همه انتظار كشيدين برا اين بازي بعد نخواين بگيرينش.ديگه بيشتر از 2000تومن كه نمي خواين بدين
    من كه خودم كلي منتظرش بودم 5000تومنم دادم گرفتمش به نمره ي سايت هام كاري نداشتم و لذتم بردم
    موفق باشين...

Exactly !!!!

این دقیقا انتخاب خود شماست !!! همین بازی می تونه واسه شما 10/10 باشه و اینجاست که نظر شما مهمه !
    ================================================== ============
    اگه به سیستم امتیاز دهی سایت ها هم توجه کنید ! تقریبا بازیهایی هم که نو آوری جدیدی ندارن امتیاز کمی می گیرند حتی اگه گرافیکه شاخی داشته باشند یا ....... ولی مهم برای اونها نو آوری و جذابیت جدیده !
    ولی وقتی شما کلا به mostwanted علاقه زیادی دارین این بازی هم براتون بسیار جذاب خواهد بود !!! حالا نوآوری خیلی خفنی نداره ؟!! به درک !!
    Last edited by djmd; 19-11-2008 at 16:46.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب خوب خوب . . . . . . همه این بحث و حرفا به کنار Review بازی رو خودتون ببینید و اگر دوست داشتین به امتیازهای آخرش هم توجه نکنین !!!

*\//\(-----------------------------)===========(-----------------------------)/\\/*

(*)=--------------
    =( )=--------------=(*)

کیفیت HD : 158mb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کیفیت SD : 55mb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*\//\(-----------------------------)===========
    (-----------------------------)/\\/*

7. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من موندم Ea که تونست Mw و Carbon رو بسازه و کلی هم طرفدار پیدا کرد چرا باید بیاد یه اشتباه رو 2بار تکرار کنه ؟
    من هنوز بازی نکردم ولی امکان نداره این مثل ProStreet باشه...
    به نظر منم داور های سایت ها از ProStreet ترکش خوردن که دارن اینجوری امتیاز میدن!!
    واسه من که مهم نیست.......

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا سایتو چیکار دارین بگیرین بازی کنین حال کردین بیاین بیان کنید. من که هنوز وقت نکردم برم بگیرم. احتمالا فردا میرم میگیرم.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

EA باز هم گند زد.این نسخه از Pro Street هم بد تره.امروز بازی رو خریدم و نصب کردم.بعد از نصبش تازه فهمیدم چرا تو همه سایت ها از این بازی بد می گن.چقدر منتظر این بازی موندیم آخرش هم هیچی.گرافیک بازی در حد MW هم نیست.نمی دونم چرا این بازی مسخره رو با MW یکی کردن.البته من DVD اوریجینال یا حتی لیبل دار بازی گیرم نیومد.واسه همین رایتی خریدم.شاید این نسخه، نسخه ی نهایی نباشه ولی مگه چقدر می خوان گرافیک بازی رو افزایش بدن؟البته دلیل این که می گم شاید نسخه نهایی نباشه تو این عکس واضحه :
    گیم پلی بازی هم مثل بازی ها بچه گونه می مونه.سر پیچ ها بدون ترمز کردن می شه بپیچید.با ترمز دستی می تونید ماشین رو حدود 120 درجه بچرخونید بدون اینکه ماشین یه ذره رو زمین کشیده بشه.فقط وقتی بازی دمو می شه گرافیکش می ره بالا.وقتی هم که می خواد داستان بازی رو نشون بده فیلم می شه.دیگه حالت گرافیکی نداره.کاملا فیلمه.هوش مصنوعی هم در حد جلبک.مثلا وقتی از روبرو می ری طرف یه ماشین فقط برات بوق می زنه.حتی سعی نمی کنه یه ذره به ماشن فرمون بده.واسه خراب شدن ماشین هم فقط موقع تصادف کاپوت تا می شه ولی به هیچ عنوان کنده نمی شه.سایر قسمت های ماشین هم هیچ جوره خراب نمی شه.موقع مسابقه هم به راحتی می تونید از حریف ها جلو بزنید.من که حدود 5-6 تا مسابقه رو تموم کردم تو هر مسابقه فقط تو 3 ثانیه ی اول بقیه ی ماشین ها رو می دیدم.دیگه به گرد ماشین من هم نمی رسیدن.این رو هم بگم که من همه ی تنظیمات گرافیکی بازی رو روحد اکثر گذاشته بودم ولی گرافیک بازی به هیچ وجه به MW نمی رسه.
    در کل حیف وقت آدم که حروم این بازی بشه.

11. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا افتضاح بود.............
    از من ميشنويد اصلا فكر 1 بار بازي كردنشم نكنين كه نمي ارزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •