همونطور که دوستمون گفت کتابش خیلی توپه ولی یه توصیه: اگه قصد خریدنش را دارین و سطح زبانتون زیاد پایین نیست سعی کنید بدون ترجمه بخرین چون من هم تازه شروع کردم و پشیمونم که با ترجمش را خریدم.طفا در مورد کتاب 504 لغت اضطراری توضیح بدید ؟
همونطور که دوستمون گفت کتابش خیلی توپه ولی یه توصیه: اگه قصد خریدنش را دارین و سطح زبانتون زیاد پایین نیست سعی کنید بدون ترجمه بخرین چون من هم تازه شروع کردم و پشیمونم که با ترجمش را خریدم.طفا در مورد کتاب 504 لغت اضطراری توضیح بدید ؟
سلام به همگی ( Hi every body )
من به چندتاجمله برای معرفی کردنه خود نیاز دارم ( I need some sentences for introducing myself )
لطفا چندتا مثال بزنید ..... ( مثال زدن چی میشه )plz tell me some samples
Thanks a lotخیلی ممنون
من چند وقته پیش دانلودش کردم .... I downloaded it a few times agoمورد کتاب 504 لغت
ینی انقدر توپه .... (what can I say this sentenc )
پس حتما میخونمش .... surly I'll read it
اینم لینک تاپیک مورد نظر : here is sightly link
اونجا لینک دانلود هم هست there is download link tooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bye bye بای بای![]()
Last edited by brain; 23-01-2009 at 22:38.
سلام به همگی ( Hi every body )
من به چندتاجمله برای معرفی کردنه خود نیاز دارم ( I need some sentences for introducing myself )well, in all introductions first you have to give yr complete name n then u should go thru the info appropriate for the interview
if that's a job int u have to talk about yr desires n skills in that very job; u have to show off a lit bit n u have to act in a way that u are born for that specific job...
if its an interview for English institue I recommend u talk about yr attitude toward English n how have u found it up to here n try to show how good u r
-------
plz let me know what kinda introduction u need so that we can help u betterl
لطفا چندتا مثال بزنید ..... ( مثال زدن چی میشه )to give some examples
سلام .....
کتاب هایی که باید برای آزمون تافل بخونیم چیا هستن ؟؟؟؟ ( منظورم منابعش هستش )
یه سوال دیگه هم داشتم .......
من قصد دارم مدرک تافل بگیرم تا الانم هیچ اقدامی نکردم و تازه می خوام شروع بکنم ....
میخواستم بدونم اگه بخوام موفق بشم حتما باید کلاس برم یا خودمم میتونم بخونم و برم و توی امتحانش موفق بشم !!!
اینم بگم که به شدت علاقه مندم که انگلیسی رو یاد بگیرم .....
الانم خودم پیش دانشگاهی هستم و همیشه نمرات زبانم توی مدرسه عالی بوده ......
یه سوال دیگه هم اینکه تافل بهتره یا ielts ؟؟؟؟!!!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ...
پیشاپیش ممنون ....
راستی من توی تاپیک مخصوص تافل و آیلتس سوالمو مطرح کردم ولی بعد 3- 4 روز هنوز کسی جوابمو نداده به خاطر همین اینجا مطرحش کردم !!!!
Archi girl said
"براي تافل بهترين کتابها
Ets- Toefl IBT
Barron's Toefl IBT
Longman Toefl IBT
Kaplan Toefl IBT
"
bye bye
بابت تاخیر در جواب این سوال ببخشید من اصلا متوجه نشدم
-------
تافل و ایلتس فرق چندانی باهم ندارن، بیشتر برای تحصیل در دانشگاههای خارج به درد میخوره که با توجه به دانشگاه و کشور یکی از این دو مدرک نیازه(بعضی ها مدرک ایلتس و بعضی از دانشگاهها مدرک تاف)...توی خود ایران هم خوب همچین مدرکی خریدار دراه به قول معروف و میتونی تو کارهای مرتبط به زبان راحتتر مشغول به کار بشی و با درآمد بیشتر.
---
سوالتو خیلی کل پرسیدی، ببین بعضی ها خودشون میخونن و چون مصمم هستند و سخت کوش موفق میشن و میتونن بعد از چندین مدت به اون سطحی که میخوان برسن بدون هیچ کلاسی، بعضی ها هم واقعا به کلاس نیاز دارن که بتونن موفق بشن...
اگر بخوای بدونی که اگه از نسبتا صفر تو یک موسسه زبان شروع کنی چقدر طول میکشه تا به سطح پیشرفته برسی باید بگم حدودا 1 الی 2 سال طول میکشه تو موسسه ای مثل کیش(البته در کنار موسسه کار خودت هم شرطه، خیلی بیشتر ار موسسه تلاش خودت مهمه)
---
الان خیلی زوده بخوای دنبال منابع تافل بری اول باید سطح زبانت واقعا تقویت بشه بعد
موفق باشی![]()
همینی که گفتید خیلی خوبه ... its very good thats u said (اگه اشتباه گفتم درستشو بنویسید)plz let me know what kinda introduction u need so that we can help u better
گرفتم چی شد ...I cant write this sentece to englsih ... what can I to say it...."I know what happen" is it true
خودم بهش اضافه میکنم .... I'll add it myself
TY
همینی که گفتید خیلی خوبه ... its very good thats u said (اگه اشتباه گفتم درستشو بنویسید)what u've said is good enough
گرفتم چی شد ...I got it/ I caught it
البته این تاپیک ترجمه نیست brain جان خودت که ته فروم بازی میدونیl
و یک پیشنهاد، اگر واقعا دوست داری یک متنی را بنویسی با همین حداقل کلماتی که میدونی میتونی برامون بنویسی(صد البته به انگلیسی همش) و تو این تاپیک قرار بدی تا من و دوستان اینجا برات تصحیح کنیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه جمله باحال حدود 10 سال پيش شنيدم يادم نيست دقيقا اينه يا نه ولي حدودي مي گفت
a house is made by bricks but a home by love
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)