تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 97 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چرا اين تاپيك اينجوريه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    كسي نيست درست و حسابي جواب ما روبده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي نميخواد يه سري به اين تاپيك بزنه سوالهاي مارو جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوبه ميگين اگه سوالي داشتيد ما در خدمتيم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

آقا من كه امروز رفتم بخرم اولا مشكيش گير نمياد !!! اگر هم باشه 20 تومن گرونتر .
    دوما از 315 هست تا 355 تومن !!!!
    سوما همه جا ميگن بايد برنامه رو بريزيم بدون برنامه گوشي رو نميديم (پدر سوخته بازيهاي اهالي جمهوري ) !!!!!!!!!!!!!! كه با برنامه 15 تومن مياد روي گوشي . مثلا 340 قيمت گوشي 15 هم برنامه كه ميشه 355 !!!!!
    حالا دوستان رنگ مشكي اين گوشي رو اگه اين اواخر خريدن چند خريدن ؟؟؟ از كجا ؟؟؟ ( به ما هم آدرس بديد ) از لحاظ باطري و لوازم مطمئن باشه .
    در ضمن من 3 روزه ميپرسم بهترين فيرم وير اين گوشي براي عكس و صدا چيه ؟؟؟؟؟؟
    شماره تلفن از پارس كامتل يا پارس سيتادل نداريد ؟؟؟؟؟
    نميشه رفت از همينها خريد ؟؟؟؟؟؟؟( به جمهوري كه اصلا نميشه اطمينان كرد )
    كدي هست كه بشه به گوشي داد كه ببينيم گوشي كاركرده ست يا آكبنده ؟؟؟؟
    كابل tv تداشت پكش !!!! در ضمن يه عكس از آداپتورتون بذاريد ببينم اصليش چه جوريه ؟؟؟
    و به نظرتون اگه صبر كنم مشكيش مياد يا ناياب ميمونه ؟؟؟؟ الان كه تقريبا نايابه !!!!!!
    شارژ اوليه باطريش چند ساعت بايد باشه ؟؟؟؟ يكي ميگفت بذار شارژش كامل تمام بشه بعد بزن به شارژ اونهم 6 ساعت .
    خواهش ميكنم زود جوابمو بديد .
    شرمنده اینترنتم قطع بود
    نه دوسن عزیز طلایش گرونتره من قیمت دارم.
    قیمتش هم ربطی بجز رنگ نداره که بالا و پایین باشه در ضمن ریختن برنامه همش الکیه به قول معروف پوله زوره.
    بهترین فریمورش هم اسمش نمی دونم ولی درکل هرچی جدید باشه(از نظر آپ دیت)بهتره
    درضمن تو پکش کابل tvنیست.اون زمون که من خریدم یه مموری 8گیگ همراش بود.
    اینجور که دوستان میگن تو شهرستان نمیشه به فروشنده ها اطمینان کرد.ولی از اینجا که من خریدم پکش کامل کامل بود.
    بازم شرمنده که دیر جواب دادم.

4. این کاربر از hussain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هم اين گوشي رو خريدم .340 تومن. 2گيگ هم رم داره كه نصفش رو پر كردم ولي سرعتش خيلي خوبه .sandisk. ديشب 6 ساعتي زدم به شارژ . فول شد . حدودا 2 ساعت و نيم باهاش آهنگ گوش دادم و دوستان هم كلي زيرو روش كردن . چندتا هم اس ام اس دادم باهاش الان كه ساعت 12:30 شبه 55% شارژ داره . كلا 12 ساعته كه گوشي رو فعال كردم . از نظر باطري چطوره ؟؟؟؟؟
    در ضمن يك سري تم هست كه شكل آيكونهاي منو رو هم عوض ميكنه ( البته خودش هم داره يه دونه ) . اگه از اين تمها داريد براي c905 داريد و ازش استفاده ميكنيد همينجا برام بذاريد . ممنون ميشم .

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اون تمها منوش فلش هست که باید تو فایل سیستمی گوشی باشه ... منوی فلش و تمش رو اینجا میتونی دانلود کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه چند وقتیه سایت رو انگولک کردن درست نشون نمیده ولی دانلود میشه ..

باید فایل منوی فلش رو بریزی تو فایلهای سیستمی گوشی با برنامه a2 uploader

بعد تم رو انتقال میدی به مموری کارت و اجراش میکنی اونوقت منوش عوض میشه .

7. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اينجا كه من فايلي براي دانلود نديدم .
    طرز كارش رو هم ميگيد با هر چي كه ميخواد ؟؟؟
    تو خود گوشيم 2 تا از اين تمها هست من تمهاي قشنگتري ميخوام اگه خودتون داريد برام همينجا آپ كنيد ممنون .
    يعني همون فايلهايي كه اسمش swf هست ؟؟؟ تو هر تم مثل اينكه 2 تا از اين فايلها هست . چند تا تم دارم . اونها رو بايد انتقال بدم ؟؟؟؟ آدرس مشخصي داره تو خود گوشي ؟؟؟
    آقا كار خطرناكي كه نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by panther99; 03-12-2009 at 01:06.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اون فایلهای swf منو فلشه دیگه ..تو تم نیست باید خودت بریزی تو گوشی .. کمپانی پیشفرض دو سه تا میریزه تو گوشی ... و تم هم اونها رو آدرس دهی میکنه .. چطور نشون نمیده این مثلا برا w995 هست :

کد:
    این برای c901 :

کد:
    البته تو این لینک بری بهتره تم هاشونم هست :

کد:
    با برنامه a2uploader باید بریزی تو یه مسیری در گوشی الان بهت میگم.

10. 3 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو كدوم مسير ؟؟؟؟
    منتظريم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن مثل بعضي از گوشيهاي سوني اريكسون نميشه آيكونهاي باطري و آنتن رو هم تو اين گوشي تغيير داد ؟؟؟؟
    اگه ميشه چه جوري ؟؟؟ هر چي ميخواد بذاريد .
    ممنون . فقط يه كم زود جواب بديد .

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آها من اصلا یادم رفته بود خوب ادامه میدیم :

باید اینارو دانلود کنی :

a2aploader آخرین ورژن است :

کد:
    یه فایل ggsetup-2.2.0.1.exe همچین اسمایی هست نصب کنید ...که کارش نصب درایور usb flash هست که شما بتونی با کابل خود گوشی ..گوشی رو فلش کنی ..
    اینارو که گرفتی همه رو از حالت زیپ خارج میکنی.... گوشی تا تا ته فول شارژ میکنی (لازم نیست تا ته شارژ کنی ولی بهر حال اینقدر شارژ داشته باشه که وسط کار خاموش نشه مثلا 30 درصد ).. برنامه a2aploader رو باز میکنی و سمت راستش چند تا دکمست ..

اول فایل رو که دانلود کردید آنتی ویروس بهش گیر میده (ماله من نود 32) ولی چیزی نیست .. موقع کار باهاش آنتی ویروس رو غیر فعال کنید وگرنه پاکش میکنه ..یه فایل دیگه همراه برنامه هست که باید اول نصب کنید اسمش :ggsetup-2.2.0.1.exe هست اول اونو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید ..یه همچین پنجره ای باز میشه :

کد:

برای دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی :

گوشی رو خاموش میکنید و (برای احتیاط سیم کارت و مموری رو در میارید و باطری رو جا میزنید ) دکمه file system tools رو میزنید بعد طبق دستوراته برنامه (همون نگه داشتن کلید c , و وصل کردنه کابل usb) تو سه سوت فایلهای سیستمی براتون باز میشه مثله پنجره زیر :

کد:
    که فولدر های مختلف رو نشون میده .. تو ifs بعد setting کلیه درایور های صدا و دوربین و ... گوشی هست میتونید عوض کنید... تو قسمت tpa بعد preset بعد system بعد desktop بعد flash میتونید منوهای فلش بریزید و حالشو ببرید (این مسیرها رو من از حفظ میگم ممکنه توش خطا باشه بعدا سوال داشتید بپرسید )

فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید..

دکمه write script برای نصب پچ هست ... پچ های مربوط به ورژن فریمورتون رو دانلود کنید با پسوند vkp تو کادر misc file لود کنید و write script رو بزنید و طبق دستوراته برنامه گوشی رو وصل کنید ..
    برای نصب پچ برنامه یه بار گوشی رو وصل میکنید وسطش میگه کابل رو جدا کنید باتری رو از گوشی در بیارید دوباره جا بزنید و دکمه ready رو کلیک کنید بعد دوباره کلید c رو نگه دارید و کابل رو وصل کنید.

دکمه identify برای شناساییه ورژن فریمور گوشی ..imei و phone lock گوشی به کار میرود..

دکمه فلش برای فلش کردن گوشی هست وقتی خراب گوشی خراب شه با این میشه فلشش کرد تا درست شه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •