در هر صورت این 2 تا کریسیس به اندازه ای جذاب بودند که کمترین انتظار کریسیس بازها اومدن سومین بازی برای این بازی اول شخص زیبا هستند که امیدوارم این خبر خوش بزودی از سوی کرای تک منتشر بشه
در هر صورت این 2 تا کریسیس به اندازه ای جذاب بودند که کمترین انتظار کریسیس بازها اومدن سومین بازی برای این بازی اول شخص زیبا هستند که امیدوارم این خبر خوش بزودی از سوی کرای تک منتشر بشه
من وقتی دکمهc و یا v رو توبازی می زنم هر کدوم یه منوای در وسط صفه باز میکنن .میشه در مورد این دو منو توضیح بدین.ممنون!
صد در صد باید منتظر کرایسیس سوم باشیم. ولی خدا می دونه این یکی چه سیستمی می خاد. فکر کنم تمام سیستم هایی که این دوتا رو اجرا کرد به کار نیاد و باید ارتقا داد.در هر صورت این 2 تا کریسیس به اندازه ای جذاب بودند که کمترین انتظار کریسیس بازها اومدن سومین بازی برای این بازی اول شخص زیبا هستند که امیدوارم این خبر خوش بزودی از سوی کرای تک منتشر بشه
باید منتظر کریسیس دوم باشیم نه سوم!این وارهد همون شماره ی یک حساب میشه و فقط یه expansion پک بود و تقریبا میشه گفت یه طور کامل کننده بود پس نمیشه گفت شماره ی 2 بود!
حالا به هر حال نسخه 2 یا 3 مطمئنا نسخه ی بعد هم میاد
به نظره من هیولا باز هم زنده میمونه و داستان ادامه پیدا میکنه
البته حرف این دوستمونم قبول دارم چون اگه مراحل وار هد رو توی کرایسیس 1 میگنجوندند هم اتفاق خواستی نمیوفتاد !
تا اون جایی که من فهمیدم ما سفینه ی اصلی روکه تو مرحله core توش بودیم نابود نکردیم. تو اخر کرایسیس هم نومد میگه که ما باید جنگ رو ادامه تا نابودی کامل هیولاها ( یه چیزی همین دور و برا ) بعدشم با هلیکوپتر رفتن طرف جزیره . فکر کنم نسخه ی بعد باید کل سفینه رو نابود کرد . که باید تا نسخه سه ادامه پیدا کنه .
یه چیزی من وارهدو بازی نکردم . توی وارهد هم از اون هیولا ها خبر هست؟ اسلحه هاش با کرایسیس فرق میکنه ؟ بهتره یا بدتر؟ کسی یه چنتا عکس از اسلحه ها تو وارهد میتونه بزاره؟
Last edited by senjin; 20-01-2009 at 23:32.
نسخه 2 که هنوز نیومده تا 3 بیاد. توی وارهد یه نوع وسیله نقلیه جدید و یه اسلحه یوزی جالب اضافه شده . فرق ش هم با کرایسیس قبلی در اینه که توی این بازی اون فضایی ها میتونند یه نوع محافظ برای خودشون ایجاد کنند تا صدمه نبینند . در ضمن اون هشتپاهای بزرگ هم رو چند تایی از اونا رو باید نابود کنی البته دو نوع دارند نوع اولش مانند اون اخری کرایسیس نسخه اول رو ناو و نوع دومش هم رنگش قرمزه و از مال نسخه یک خطرناکتره . یه چیز دیگه و اونم اینه که یه نو قایق بهش اضافه شده که روی یخها میتونی باهاش رانندگی کنی.تا اون جایی که من فهمیدم ما سفینه ی اصلی روکه تو مرحله core توش بودیم نابود نکردیم. تو اخر کرایسیس هم نومد میگه که ما باید جنگ رو ادامه تا نابودی کامل هیولاها ( یه چیزی همین دور و برا ) بعدشم با هلیکوپتر رفتن طرف جزیره . فکر کنم نسخه ی بعد باید کل سفینه رو نابود کرد . که باید تا نسخه سه ادامه پیدا کنه .
یه چیزی من وارهدو بازی نکردم . توی وارهد هم از اون هیولا ها خبر هست؟ اسلحه هاش با کرایسیس فرق میکنه ؟ بهتره یا بدتر؟ کسی یه چنتا عکس از اسلحه ها تو وارهد میتونه بزاره؟
بهتره روی نسخه بحث نکنیم اونوقت باید بگیم نسخه 1 هم هنوز نیومده کریسیس که جلوی اسمش چیزی به نام 1 نبود پس یعنی نسخه 1 نبود مگه هر بازی باید با عدد نام گذاری بشه اسم اولین نسخه کریسیس بود نسخه بعدی کریسیس وارهد حالا نسخه سوم این بازی هم یه اسمی خواهد داشت پس روی این مسئله نمیشه بحث کرد وارهد 1 هست یا 2 نه 1 هست نه 2 نه 3 با اسم خاص هر بازی نامگذاری شده درست مثل سری nfs که با شماره مشخص نمیشه و همینطور بازی های سری هری پاتر که با شماره نام گذاری نمیشه چون اگه قرار بشه با شماره نام گذاری بشه هری پاتر و محفل ققنوس (پنجمین داستان هری پاتر ) ششمین بازی هست که ea برای سری هری پاتر ساخته. بنابراین خیلی هم نگید کریسیس اولی و وارهد کریسیس 1 هستند نسخه بدی هم اسمش قراره بشه کریسیس 2
قایقی که روی یخها میره اسمش هاورکرافت هست سلیمان جان![]()
بله درسته حق با kraser چون معمولا بازی ها با شماره نمیان با اسم و یه پسوند میان . اونی هم که ادامه یه بازی باشه میشه یه dls برای بازی که دان میکنن و به ادامه اضافه می کنن. این وارهد dls که نبوده. البته شماره 2 هم نیست بله باید گفت کرایسیس وارهد . بعدی هم یه اسمه دیگه داره کرایسیس x
اون وسیله نقلیه هاورکرافته که روی یخ روی آب و روی خشکی حرکت میکنه.
بله پس بهتره روی شماره بازی بحث نشه و من هدفم این بود البته بی کاریه و هزار تا این جور مسایل تاپیک بازیهای کوتاه هم مثل خودشون میرا هستند حالا این که این تاپیک هنوز سرپاست خودش خیلیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)